újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Északi Fény lettem

Látogatók száma: 42

Mert mi ér a szó, ha nem kapsz életet. Mit ér az élet, ha nem kapsz meg mindent. Milyen az ember, ha kétszínű?

Elmegyek innen, mert a bátorság az inamba szállt...Kaptam minden szépet, és jól vagyok és pont. Mert ennyit kértem, hogy itt legyenek. Csak én haltam meg.
Kész van mindenki, hogy el fogadja a sorsát. Mindenki akit elítél, az kétszer fog meghalni. Ezért nem vagyok senki az Ő szemében. Foganjon meg békessége. Mert akkor sem adom oda. Ha kell, meg fogom Isten ostorát, mert én emlékszem a legjobban. Ő pedig el felejt. Mindörökre.
Fura, ha az ember nem tud róla, hogy származásom, mind jobban megfélemlít. Tagadok a világ végéig. Csak akkor ha nem tetszik...Itt maradok vasárnapig. Szóval minden szentekkor jövök. Mert ami el száll, az vissza felé is fog szállni. Szóval minden vasárnap elmegyek és elhagylak. Mert aki él az életben is marad, aki fél, az félni is fog. Pedig itthon maradt.
El szoktam késni, ha kell. Mint kés a vajban, annyira fáj a szívem. Mert akkora nagy az Ítész szája, mint rég. Nem adom oda. Soha jobban nem akartam mást. Őszintén szeretni, fáj nekem az ha ki megyek az ajtón, és nem kapom meg a minden kort. Mert az aki voltam, egy fénykép. És meg is haltam. Szóval az vagyok aki voltam. Mert ilyen nincs és mégis van, még egy Uram.
Mert amíg világ a világ, mindig lesznek hibák. Nem vagyok zöld és kék szemű. Mert halott vagyok...Örülök, mert vigyázz a szádra. Egészen addig amíg meg nem jövök. Úgyhogy kétszínű maradok.

Mindörökké

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A minden meghatározhatatlan, olyan, mint a végtelen. Nem kaphatod meg, ahogyan az senkinek sem lehet jussa.

Ne szenvedj, mert az kapja vissza az ember, amit korábban maga adott. Sőt, az is előfordul, hogy nem attól kapja vissza, akinek adta.

Az élet ilyen, meglepetésekkel teli, de ettől élvezetes.
Szóval semmit sem tanultál, kétszínű maradtál?... az emberi nyavalyákból semmit sem okultál?! Ennyi volt? Csak itt voltál? Miért lennél te halott, ha egyszer nagyon is élő vagy amikor csak akarod, és nem holmi holt...
A "Mindent" szeretnéd?... amit soha, senki nem kaphat meg... Akarj kevesebbet!

"Légy szerény, mint én és elégedett szívem, a sors ezer rejtelem, ahogy lesz, úgy lesz..."
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: