újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fanni

Látogatók száma: 115

Pénteken Zolinál aludtam. Ő kora reggel felzúgott Pestre Fanniért. Én bevásároltam és kaját készítettem. Na azért többet tudok én, mint mondom. Nem csak a fagyasztott izéket tudom felmelegíteni. Egy kis húsleves, rántotthús és sültkrumpli még megy. Na meg ha összekapom magam, akkor rántottsajt meg a palacsinta sütés is, de egy rántottát is összedobok reggelire. Most nevettek? Nem olyan egyszerű ez. Amikor még házas voltam, a Bélával nem volt gond a főzés. Ő szakács a helyi kisétteremben. Nem is engedett a konyha közelébe. Persze a keze alá szabadott dolgozni. Krumpli pucolás és társai. No meg a bevásárlás volt mindig az én reszortom. Mindegy is, mit magyarázok itt. Ez már a múlt. Én nem vagyok ügyes a konyhában, de azért egy szombati ebédet vacsorát, vasárnapi reggelit és ebédet még sikerül a repertoáromból változatosra összeütni.
Fanniék körülbelül 11-re érkeztek meg. A kiscsaj egyből a nyakamba ugrott. Nem csodálom, én legalább kedves vagyok hozzá. Ahogy hallom az anyja egy terrorosztaggal felér. Ott aztán katonás rend van ahol ő van. Ezért sokallhatott be a Zoli is.
A sütés, főzést együtt csináltuk. Olyan jó volt. Még Zoli is segített. Kész idill. A szombati ebéd nagyon jól sikerült. Délután elmentünk kacsákat nézni az egyik közeli tóhoz. Szép romantikus séta.... Óóóóóóóóó. El voltam ájulva. Este tévézés és családi mozi este. Amikor Fannit bedugtuk az ágyba, akkor azt hittük magunk maradunk és kicsit egymással is foglalkozhatunk. Hát tévedtünk. A kiscsaj nyöszörgött. Bementem hozzá, és képzeljétek!!! Vele kellett aludnom. Nem engedett el! Öröm és üröm.
Másnap is végig a nyakamba lógott. Nem bántam. Imádom a fejecskéjét. Mondjuk Zoliét is. De bevallom ezt a hétvégét nem így gondoltam. Amúgy minden rendben volt, és nem is illene panaszkodnom. Dehát! Vasárnap délután képzeljétek! Ők kérték, hogy menjek velük Pestre visszavinni Fannit.
A felesége egy hárpia! Úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Nem érdekel!
Visszafelé sokat beszélgettem Zolival. Talán ennyit még egyben soha.
Este hazahozott. De jó volt ez így.
A héten minden nap taliztunk. Kedden nála aludtam.
Amúgy olyan csendben folynak a napjaim.
Lehet csak alakul ez!!!!
Na majd, ha lesz érdemleges, megint írok.
Vagy ha nem, akkor is.
Megérdemlitek!!!!!!!!!!
Puszi.
Szilvi

Ja és nem sok a férjem, csak ez a fül jött :DDDD

A cikket írta: Szilvi32

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Azt tudod, hogy felesége van???
Köszi csajszik! Rohannom kell, de írok pár sort.
Szia Szilvi!
Azóta mi történt?
Kíváncsi vagyok :D
Üdv,
Pí.
Minden jó,ha a vége jó.
:-D Mondtam én!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: