újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Suttogó

Látogatók száma: 53

Álmatlan éjszaka utáni reggeli elmélkedések

Életem egyik legszebb emléke kötődik a havasi gyopárhoz, leginkább egy dalhoz és a filmhez, amiben szól. Ezért februárban, amikor találtam ilyen vetőmagot, úgy döntöttem, hogy lesz, ami lesz, vetek. Vannak kihagyhatatlan lehetőségek az életben, ahogy az igaz szerelmedet sem hagynád ki, akkor sem, ha sok civódáson át vezet az út a boldogságig.

"- Leszel az igaz szerelmem?" - kérdezte a párom. Igen, boldogan... ám nem garantálom, hogy nem fogjuk egymást időnként az őrületbe kergetni, mert egyikünk sem hidegvérű.
Azt hiszem, hogy kezdek hasonlítani Ínyre, a rókámra, már védekezésből is támadok, pedig nem kéne, hisz a párom a suttogóm. Ő az egyetlen, aki meg tud szelídíteni és ez így van jól.
Emlékszem, hogy valaki kétségbe vonta, hogy lesz-e ebből a hegyi virágból itt nálunk valami, de a helyzet jelenlegi állása szerint jól érzi magát nálam. A hegy az hegy, lett légyen akármekkora is. De lehet, hogy nem csak a klímán múlik...

Az egyik legszebb mondat, amit kaptam életemben ez volt: "Maradok nálad, hiányzol." Talán ő is ugyanolyan jól érzi magát nálam. A havasi gyopár is, Íny is, és a Suttogóm is... "majd nagyon csendesen fogunk beszélni"...

https://www.youtube.com/watch?v=7l8t85khtIw

A cikket írta: Virág

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Tündér

Olyan kis vékonka ez a róka, etesd még! :)))

Pussz,

Tündér

Dolgozok rajta, csak leszívják a kölykök. :)
Olyan kis vékonka ez a róka, etesd még! :)))

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: