újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Letört bimbók

Látogatók száma: 38

Egykori évfolyamtársam, Zé meglátott ma a boltban, hogy mangós kólát vettem. Nagyjából az egyetlen a srácok közül, aki még ma is jóképű, nem egy szétfolyt, elkényelmesedett pacák. Elvált, két kislány apja. Egy szexis elvált apuka.

- Ma tanultam valamit Vénusztól - mondta az eladónőnek.

- Mit? - kérdeztem.

- Hogy van mangós kóla.

- Mindent ki kell próbálni - mondtam.

- Bizony! Fontos az élvezet! - kontrázott az eladónő.

- Tudnék én még tanítani neked dolgokat az élet élvezetéről! - gondoltam magamban Édeskedvesre gondolva, miközben kinyitotta előttem a boltajtót a jóképű félisten, hogy előreengedjen, s fogalma sem volt róla, hogy igazából ki vagyok és mivel foglalkozom.

Áltsulis harmadikban naponta együtt sétáltunk haza tanítás után és közben beszélgettünk. Egészen addig, amíg a bátyja és annak a haverjai nem kezdtek el csúfolódni, hogy:

- Két szerelmes pár, mindig együtt jár...

Ő akkor átsétált a srácokhoz, én egy darabig vártam rá, aztán egyedül mentem haza. Ahogyan azután minden további napon egyedül sétáltam haza, ő meg előttem vagy utánam lemaradva valamennyivel. Pedig én tudtam, hogy egy másik lány volt belé szerelmes, aki kinevezte magát a barátnőmnek. Talán, hogy általam közelebb kerüljön hozzá? Lényegtelen, azóta ő is máshoz ment feleségül és lett két gyereke.

Kis barátom nagytesójának gúnyolódása megtette a hatását, s ezzel véget is ért tiszavirágéletű első románcom, ami akkor is csak barátság volt. Néha eszembe jut, hogy megkérdezzem, vajon ő is emlékszik még erre?

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: