újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Árnyéklény

Látogatók száma: 47

Nagy lángolással indult. Azt mondta, hogy annyira tetszik neki bennem az, hogy mindig olyan kis vidám vagyok.

Nagyon lelkes rajongója lettem, amire mindig azt mondta, hogy ő nem várja el, de azért persze hagyta.
Imádtam és szárnyaltam tőle, és meg voltam győződve arról, hogy ő a nagy Ő. Az egyszeri és megismételhetetlen Igazi, ami csak egyszer történik meg valakivel, vagy még annyiszor sem.

De ahogy teltek az évek és jöttek a problémák és próbáltam őt folyton "megmenteni", lassan és észrevétlenül már csak árnyéka maradtam korábbi önmagamnak.

Voltak dolgai, amikre nem mertem rákérdezni, vagy nem mertem számonkérni, mert nem akartam napokig tartó hallgatással és szeretetmegvonással járó büntetést. Lassan több minden maradt bennem, elrejtve és elfojtva. És aztán bántani kezdett. Mindig túl kövér voltam az ízlésének, de közben őrülten féltékeny volt, ha másnak is tetszettem.
Többször próbáltam otthagyni, de mindig visszaédesgetett. Főleg akkor, ha nálam (is) képbe került egy harmadik. Kemény játszmák mentek. És kezdtem kiismerni a taktikáit. Amikor az ember már látja az ismétlődéseket a játszmában, akkor tudatosabban tud majd lépni. De hinni akartam, hogy azért teper, mert ő is szeret.

De az utolsó szakításkor, amikor nem volt senkim, csak a támogató barátaim, már nem tepert annyira.
Itt maradtam plusz húsz kilóval és egy csomó pszichikai és fizikai betegséggel korábbi önmagam árnyékaként. És még mindig nehéz elhinni, hogy vége. Hogy az, hogy békén hagy, nem csak a taktikájának egy része.

De néha, már egészen olyan, mintha látnám megcsillanni a régi énem, amint kikandikál a még tudatomra ragadt hálója alól. Azt, akit szép lassan elveszítettem, amikor őt megismertem.

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: