újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Jézusom! Férfi az apósom!

Látogatók száma: 131

Azonnal fel kell hívnom a sógornőmet, mert megbolondult a papa!

Tíz éve vagyunk házasok a férjemmel és amióta ismerem a családját, papa éli a boldog elvált férfiak életét, miután egyedül felneveli és kiházasítja két gyerekét, és még csak szóba sem hozza, hogy ezen állapoton változtatni akarna. Vagy szeretne.

Nem engedi nekem sem, meg a lányának sem, hogy időnként rendet tegyünk a háztartásában, mindent maga csinál, melynek következtében háztartásában havonta egyszer tisztaság és rend van, eltűnnek a cetlik, az itt-ott nyitva felejtett könyvek, otthagyott levett ruhaneműk, a porcicák a bútorok alól, a fürdőszobában száradnak a frissen mosott ruhaneműk, és a konyhában csillognak az edények. Ám másnap reggel máris megkezdődik a rendbontás, amely újabb egy hónapig csak fokozódik, mígnem idegen számára átláthatatlan káosszá lesz, melyben már ő maga sem ismeri ki magát. Akkor ismét tabula rázát csinál, és ismétlődik a folyamat.

Zseniális a papa abban is, hogy amihez nem ért, azt módszeresen kiiktatja az életéből. Ilyen például a vasalás. Csak olyan inget hord, melyet tilos vasalni. Nem tud főzni sem, ezért olyan ételeket vásárol, amelyeket csak fel kell melegíteni, vagy betenni a sütőbe és minden további közreműködés nélkül elkészül.

Két éve nyugdíjas, nincs is szüksége pénzre, mégis vállal munkát, hogy elüsse vele a rengeteg szabad idejét, és adhasson pénzt a gyerekeinek, nem is keveset. Ha célozgatunk rá, hogy új televízió kellene, vagy a fiunknak egy új cipő, csak a zsebébe nyúl és adja rá a pénzt. Alig költ magára, a legfiatalabb öltönye is nagykorú.

Először az ötéves kisfiam csodálkozik azon, hogy amikor a papánál van fél napot is, hogy rend van, egyetlen porszem sincs a lakásban, és tele a hűtőszekrény finomabbnál finomabb ételekkel, és azt választhat belőlük, amit akar. És süteménnyel is kínálja a papa, de nem a cukrászdából vettel.

Jó kedélyű a papa, ám mostanában mintha többet nevetne, új a frizurája, egészen modern, és egyre több új pulóvert, inget, zakót, nadrágot látok rajta és ha puszit ad, kellemes after shave illatot érzek, azaz frissen borotválkozott.

Kicsit jobban megfigyelem az öreget, hatvannégy évesen is szálfa termetű, erőteljes férfi benyomását kelti.

Hétvégén átjön ebédelni, de a kávé után szedelőzködik, hogy dolga van, mondja és szemében huncut fény csillan.

Lassan eszik le a tantusz.

Jézusom, férfi az apósom! Tipikus férfi mentalitás!

Délelőtt eljátszik Petikével, ott vonatoznak a nappaliban, de ebéd után kijár neki a pihenés, s nem focizik Petikével az udvaron, mert most nem úgy van öltözve.

Hát, nem is!

Hosszan tollászkodik a fürdőszobában, mielőtt elmegy és fütyörészve ül be a kocsiba, s látom, hogy az órájára pillant.

Persze, az egyetlen közeli virágbolt kettőig van nyitva!

Szerelmes az apósom!

Mit szól ehhez a sógornőm, ha megtudja?

A férjemnek hiába mondom, hogy megbolondult a papa, csak zavartan nevet, ugyan szívem, csak jól érzi magát az öreg, s máris fut előlem az udvarra, hiszen most fociznia kell Petikével.

Felhívom a sógornőmet és egy szuszra elmondom neki sejtésemet. Amikor végre muszáj levegőt vennem, közbeszól:
- Mi bajod ezzel? Jó karban van a papa, negyvenéves a barátnője! Nektek még nem is mondta? Nekünk már be is mutatta! Nagyon jó fej!

Átvillan az agyamon, hogy ezután papa azt a nőt hordja a tenyerén, tejben, vajban füröszti, ráaggatja a világ minden kincsét, pedig még szeretnék egy új mosogatógépet!

Még nem is ismerem, de máris utálom a papa párját!

A cikket írta: Yolla

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Yolla!

Ez is szuper!
Gratula.!
(Egy mosogatógép nekem is elkelne.....)
Vagy legalább valaki, - aki mosogat!
(:-D)

Pussz: emillio
Ez jó volt Yolla! :-D Papának meg hadd legyen meg a boldogsága.
Ez is tetszett, Yolla! :)

Pussz,

Tündér
 
Szia Yolla!

Nagyon, nagyon jó! Nagyon életszagú!
A szerelem nem ismer korhatárt!

Ja, a mosogatógép nagyon költségigényes! Igen drága a Calgon,vagy mi a manó, amivel tisztít, meg a hozzávaló só, hogy csillogjon a kis lábas. És hajolgatnod kellene, amikor belepakolod az edényeket!

pusz
Juli
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: