újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Egy ember, aki eljátszotta a családot!

Látogatók száma: 40

Elveszíthetünk mindent gyorsan, de visszaszerezni.........! Ilyen élet is volt, van és lesz!

Vannak emberek, akik nem méltányolják azt, hogy feleségük mindent megtesz a családért, hogy összetartsa! Ők inkább az alkoholt választják és így veszítenek el mindent..........

Krisztina és Tamás története ott kezdődik, hogy már megismerkedésük során Krisztina elvált, két gyermekes asszony volt! De ez nem volt akadály, hogy összejöjjenek és együtt folytassák az életet!

Két kis gyerkőcnek Ingridnek és Annának legalább lett egy "Pót papájuk"! Elsőre minden jól ment, összeköltöztek és hamarosan megszületett közös gyermekük a kis Krisztina is! Innentől kezdve három kislány töltötte ki életüket!

De sajnos nem tartott sokáig, Krisztina férje elkezdte, az azelőtt már egyszer abbahagyott italozós életmódját és nap, nap után a kocsmákat járta! Fizetését nem adta le, elitta folyamatosan felesége és gyermekei gyakorlatilag éheztek!

Aztán a számlák is csak gyűltek és gyűltek, végül lekapcsolták a gázt, vizet és a villanyt is! A féltékenységi jelentek mindennaposak voltak, veszekedések, verések és a fiatalasszony egyre jobban belefásult! A gyerekek sokat sírtak otthon, hogy éhesek, de Tamás nem törődött velük már csak a cimborák, a haverok érdekelték!

Egyre rosszabb és rosszabb lett, a végén még munkahelyéről is kirúgták, mert már nem lehetett elviselni! Krisztina itt sokallt be, összepakolt és gyermekeivel együtt elhagyta Őt!
Hiába fogadkozott volna, hogy ne menjenek el, de Ő sajnos soha sem fog megváltozni!

Hiszen az ital öl, butít és romlásba dönt!

A cikket írta: Orsolya

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Kata! Köszönöm a hozzászólást! Legyen nagyon szép estéd!

Szeretettel: Orsolya
*Általános dolog, az alkohol egy menekülés: olyan emberek teszik, akik "megmaradtak gyerekeknek! "Türelmetlenek és beteges egojukat" nem adják fel!
Ha nem azt kapják meg , amit az önző elvárásaik követelnek ; elmenekülnek. Kiutat találnak az alkoholban vagy más szenvedélyben.
Felelősségtudatukat a mámoros agy degradálja ..személyiségük torz és beteges..alkalmatlanná válnak ,mind a férj, mind a z apa szerepre.Volt részem benne, de mi szerencsésen kijöttünk ebből tapintatos és türelmes elfogadó és segítőkész magatartással!
Embert próbáló , de megéri: önfeláldozó együttműködéssel, toleráns közreműködő megértéssel , összefogással ,szeretettel vele együtt!
Kata
Kedves Ginesz! Igen nehéz, de ott a családja, aki segíti! Egy ilyen emberrel együtt élni borzalom lehet nem? üdv Orsolya
Talán az okot kellett volna megkeresni, hogy miért iszik?!Három gyerekkel egyedül nagyon nehéz az élet...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: