újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ez a beszéd!… (Játékra)

Látogatók száma: 48

Szavak, csak szavak! Hogy ebből mi lesz? Tökkelütött, Tarja, Tallér, Tumultus, Tánc.

- Ne emészd magad! Ezekkel az emberekkel úgysem megyünk semmire. Nem olyanok, mint te, vagy én. Látod, hogy engem is meg tudtak téveszteni a viselkedésükkel, hányszor megfogadtam pedig, de hiába. Ők mások. Többet nem hiszek egyiküknek sem. Engem nem hívhatnak táncba. Meg tudom állni, hogy ne álljak szóba ezzel a tumultussal. Megszakítok velük mindennemű kapcsolatot, mert ez nekem sem hiányzik. Főjenek csak a saját levükben. Csak érted aggódok! Szépen kérlek, szedd össze magad, máskülönben totálisan tönkre fogsz menni, és a végén még elfogysz nekem, mint a gyertyaszál. Hát nem érted, hogy ez csak látszat barátság, amit alkalmanként produkálnak, addig ütik a vasat, amíg meleg, addig kedvesek, míg elérik a céljukat, mihelyt meginogsz és megkapják, amit akarnak, azon nyomban el is felejtik. Sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy ezek egytől egyig tökkelütött barmok, egy zajos csődület és nem szabad bennük bízni.

…Ennek most vége!... Hallod, amit mondok? Most miért hallgatsz?... Mintha a macskának, vagy a falnak beszélnék, bár ezek szerint neked is, hiába.

…Már megint eltűntél, mintha nem tudnám hová? Úgy látszik, nehezen veszed tudomásul, pedig előbb-utóbb a saját érdekedben, de muszáj lesz.

Na mindegy. Látom, ma sem lesz kertbe menetel, pedig arra gondoltam, miután vettem egy kis tarját, kipanírozom, milyen jó lesz az, majd frissen kisütve, ha hazaérkezünk. Most még nincs az a nagy meleg. Az a kis séta pedig egyikünknek sem ártana, csak innen el!

- Hát te hol voltál?
- Hol lettem volna? Elfelejtettél venni rágcsálni valót.
- Mit vettél?
- Egy kis sajtos tallért… Na, akkor mehetünk?

Cikket írta: Zséva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: