újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Megtelt a kukás autó!!!

Látogatók száma: 42

Az, hogy mennyire fojtogat az az élet,amiben többnyire a kényszer tereli a mindennapjaidat, talán nem kell ecsetelnem. A görcs a gyomrodban, a szomorúság a szívedben, a gyötrelem az arcodon és apró marások az agyadban hűen tükrözik, hogy ember bőrbe bújt szellemként élsz és vegetálsz. De, ez nem is élet! Így, nem! Akkor meg minek?

Arról írtam már, hogy amit kifelé mutatsz, az jön vissza is. Az élet napfényes oldala messze elkerül és minden jó, ami jár neked. Hogy kerek egész legyen az életed, igenis törődnöd kell saját magaddal, a gondolataiddal. Gondold csak el, hogy végre boldog lehetne a házasságod, mert rád talált a szerelem és mégis savanyú pofával fogod a párod kezét és szorongsz,mert félsz, hogy számára nem vagy megfelelő és a sok rossz kezdődhet elölről. Egy rossz élethelyzet nyűgét baját levetni nem egyszerű, de ez az egyetlen út a teljes élethez.

A magad megvalósítása még hátra van, egy csomó mindent meg kell még tenni ahhoz, hogy reggel vidáman ébredhess, minden szorongás nélkül ölelhesd a párodat és ha ő elmegy dolgozni, te pedig egyedül maradsz, a nap többi részében is élvezd az életet és elégedetten tudj a tükörbe nézni. Most magamról fogok írni, arról, hogy hol tartok most. Talán érezhető, hogy én egy harcos ember vagyok. A múltamban is ,de most különösen erős bennem a vágy, hogy az igazi énem felszínre törhessen és mindazzal ami bennem van, egy sikeres korszakot élhessek meg. Amit az életem elmúlt történései okoztak, azokat tapasztalásként kezelem, pontosan tudom, hogy mire kell határozottan nemet mondanom.

Nemet mondok az elnyomásra, a hazugságokra, a megalázottságra,a fizikai bántalmazásra, a lelki terrorra, az éhezésre, a kishitűségre, a félelemre, a boldogtalanságra.....Azt is tudom, hogy mi az ami százszoros igennel kell hogy jelen legyen: Az önbizalom, a bátorság, a határozottság, a boldogság, a szeretetet, a barátság, az őszinteség, a tolerancia, a humánum,empátia és még sorolhatnám......Csupa pozitív impulzust kell generálnom és jó úton haladok. Hogy miért? Mert AKAROM!!!!!!!!

Folyton az van előttem, hogy meg tudom csinálni, bármi legyen is az! Az önmegvalósítás egy nagyon fontos cél a számomra. Nem tudok élni úgy, hogy nincs saját feladatom, nincs elképzelésem, nincs olyan munkám amiért én vagyok a felelős. Mindig is szervező, irányító voltam.....(kicsit vicces, hogy épp a magánéletemben nem tudtam az lenni), ez nekem lételemem. Szeretem,ha tőlem függ valami. No nem azért, hogy hatalmat nyerjek vele, hanem mert számomra kihívás és engem ezek a kihívások doppingolnak,éltetnek. Az biztos, hogy amit csinálok, abban maximalista vagyok, amíg nincs meg, addig nem foglalkozom a nappalok múlásával. Ezt a tulajdonságomat most a saját hasznomra fogom fordítani és tudom, hogy azok számára,akik az elképzeléseimnek ,azok megvalósulásának szemtanúi lesznek is csupa jót fog hozni az életükbe. Tudjátok, nem lenne fair, ha ez a blog csak arról szólna, hogy én hogy másztam ki a trutyiból. Elhatároztam, hogy ha igény lesz rá, segítek hasonló élethelyzetben ülő vagy éppen kilábalásban lévő embereknek, hogy lássák, milyen az az élet, amiben kerek egészként, boldogok lehetünk. Ehhez a hely készül, a hogyan-ja a fejemben...Most már csak Ti kelletek hozzá.

A cikket írta: herdika

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Sanda

Én most olvastam el Müller Péter: Örömkönyv című művét,az is nagyon tetszett. Önismeretre tanit.

Müller Péter is nagyon jó, elgondolkodtató. Az egyik legfontosabb dolog amivel sokan bajlódnak.
Én most olvastam el Müller Péter: Örömkönyv című művét,az is nagyon tetszett. Önismeretre tanit.
Kedves Éva! Nagyon igaz, amit mondasz. Az én segíteni akarásom nem arról szól, hogy Megmondom a tutit, hanem megmutatom, hogy hogyan lehet, mik azok a helyzetek , amelyek elkerülhetetlenek ahhoz, hogy túl jussunk egy krízisen. A motiváció lényege abban rejlik, hogy pozitív gondolatokat, példát adunk. Nem mindenki olyan tudatos mint mi. Ha így lenne, akkor nem lennének tele a motivációs előadások helyszínei. Aki idősebb, nyílván átélt már egyet mást, de magam is tapasztalom, hogy igenis szükség van iránymutatásokra, másképp gondolkodókra. Ajánlom figyelmedbe, Szabó Péter motivációs előadót, akinek könyve, az Állj félre a saját utadból! Című bestseller, amelyben minden benne van, amit én is képviselek. Az tény, hogy mindenkinek magának kell eldönteni a lépéseit... Barátsággal: Herdika
Kedves Herdika!

Többünknek sikerült kimászni a kátyúból... Társsal vagy a nélkül próbálunk saját erőből felülkerekedni a gondokon, bajokon... A megtapasztalásnál nincs jobb tanítómester, hogy egyedül is képesek vagyunk boldogulni, egy másik életet, ami nem hozott túl sok jót számunkra, magunk mögött hagyni, nem foglalkozni vele többet, mint amennyit muszáj. Így is ezzel együtt, maga lehet a boldogság érzése... Természetesen egy segítővel, aki maga is megjárta már a poklot, az önmegvalósítás is könnyebb, a többi már rajtunk múlik, hogy hogyan éljük meg a "hétköznapokat", találunk e benne örömet...
Az ilyen hozzáállások, mint a tiéd is hozzásegíthetnek, de mindenkinek magának kell megtalálni a boldogsághoz vezető utat.

Puszi

megtekintés Válasz erre: Yolla

Kedves Herdika!

Tetszik a hozzáállásod, így kell csinálni, mindent képesek vagyunk megoldani, ha akarjuk!

Puszi: Yolla

Köszönöm,Yolla!!!
Minden rajtunk múlik!!!! A baj az, hogy száz pofon kell legalább, hogy ezt megértsük és elfogadjuk. Másképp nincs értelme semminek!

Barátsággal : Herdika!
Kedves Herdika!

Tetszik a hozzáállásod, így kell csinálni, mindent képesek vagyunk megoldani, ha akarjuk!

Puszi: Yolla
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: