újabb események régebbi események további események
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Nincs új a nap alatt... (2)

Látogatók száma: 58

Mi történik vele egyik napról a másikra? A nyugtalanságot, mely erőt vesz rajta miért nem tudja felváltani a béke, a szeretet, ami körülveszi?...

Sikerül összeszednie magát és már látszólag nyoma sincs benne az iménti feszültségnek, ami kizökkentette. A valóság, hogy szerető család veszi körül, a férje, akit szeret perceken belül meg fog érkezni, a nyolc év körüli fia, akit imád rádöbbenti, hogy semmi nem történt... Semmi fontos, ami miatt eltitkolni valója lenne. Kissé megnyugszik a gondolattól. Semmi nem változott. Nem is érti miért volt ez az élmény részéről ennyire felkavaró, hogy el tudta a figyelmét vonni, még ha csak pillanatokra is, a kötelességétől. Hazugságra nincs oka, hiszen nem történt semmi - győzi meg magát.

Mégis zavart volt, amikor a vacsoránál a férje érdeklődött, hogy telt a napja... Látszólag könnyedén meséli el "kalandját" az ismeretlen férfivel való találkozását minden részletre kiterjedően. Az elmondottak meggyőzik a férjet, hogy nincs oka kételkedni és még valamiféle ajándékban is megegyeznek, hogy megköszönjék az ismeretlen segítségét... miközben a vacsorát a megszokott hangulatban költik el.

A hétköznapok a régi mederben folynak tovább. A szeretet, az együvé tartozás látszólag elfeledteti ezt a kis epizódot. A nő egészen addig nem is gondol rá többet, amíg a férj nem próbál hozzá közeledni. Egyszeriben nem érti, mi változott meg közöttük? Miért nem akar vele lenni? Szereti, de nem kívánja az együttlétet. Férje az elutasítását fáradságának gondolja. Áhítattal nézi az asszonyt, vállára omló selymes puha haját, szép ívű arcát, tökéletes alakját, de megértően engedi el. Az övé ez a gyönyörű nő, akit senki nem vehet el tőle. Honnan is gondolhatta, hogy ez a pillanat az életüket örökre megváltoztatja.

Csak egy telefon... nyugtatja magát a nő, felhívom és megköszönöm a segítségét. Egy pillanatra még visszatartja valami furcsa érzés, de aztán egyre jobban felerősödik benne... a telefon másik végén meghallja a férfi hangját... Már nem volt megállás. Ettől a perctől kezdve érezte több ez annál, mint köszönet. Az ami a férfi felé vonzotta, az izgalom, ami átjárta valahányszor rá gondolt és hajtotta egyre a még ismeretlen felé, ott volt mélyen benne, visszafordíthatatlan.

Enged a férfi meghívásának. Másodszor is elmegy a lakására, aki először csak játékosan közelít, de megérzi a nő bizonytalanságát, és amikor az megpróbál kihátrálni a még maga előtt sem tiszta cselekedete elől és ott akarja hagyni, a férfi elkapja és a falhoz szögezi olyan hévvel, szenvedéllyel, hogy a nő minden ellenállása hiábavaló. Már késő. Elkezdődik kettőjük között a nemek harca. A nő minden ízében remeg, ahogy a testét birtokba veszi. Már érzi, tudja, minden porcikája ezt kívánta, ezt az érintést, mely először finom, lágy, kellemes, majd egyre vadabb, érzékeit felkorbácsoló, soha meg nem élt vágyakat ébresztett benne, már nem akarja leküzdeni, csak a hatása alá kerülni, átélni újra és újra ezt a szenvedélyt.

Hazafelé eszmél rá mi történik vele, amikor képzeletben újra átéli őrült szeretkezésüket. Akarja a férfit, de visszariad a tettétől, ha a szeretteire gondol. Aztán újra és újra felidézi a szeretkezésüket. Ebben a vívódásban érkezik haza és döbben rá tette súlyára, amikor szembe kell néznie a férjével.

Sokáig nem tudja leplezni a kapcsolatát. A férje, aki kezdetben nem értette mi változott meg közöttük, megérzi, hogy valami nincs rendben. A gyanúja felerősödik, az egyre több hazugság és arra kényszerítik, hogy magánnyomozó segítségével megbizonyosodjon róla, hol tölti az idejét a felesége. Amikor szembesül az igazsággal, hogy megcsalja őt elhatározza, hogy a lakásán felkeresi a férfit.

Folyt.köv.

"Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, spontaneitás, bűvölet és kockázat birodalmába csábítja, és ez a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Edward véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni."

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nem tudtam igazán átadni? :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: