újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

A nők kiszolgáltatottsága, az erőfölénnyel szemben!

Látogatók száma: 28

Manapság egyre több!

Nos, a mai világban és azelőtt is, mindig a nők olyan sebezhetőek voltak! Támadások célpontjai!

Kiszolgáltatottabb helyzetben vannak, mint a férfiak, persze nem azt mondom, hogy egy férfit nem lehet megtámadni, de mégis erősebbek és jobban vissza tudnak ütni!

De a nők? Sokszor olyan kiszolgáltatott helyzetben vannak, hogy családon belül történik a verésük és ezáltal védtelenné válnak! Sok ilyen eset van manapság, hogy egyesek testi erőfölényüket kihasználva teszik pokollá egy nő, asszony életét!

De mi van akkor, ha egy olyan nővel akadunk össze, aki bizony meg tudja védeni magát? Akkor mi újság van?
Sok emberbe felmerülhet ez a kérdés. De mint tudjuk, sokan el sem hiszik, hogy egy nő is lehet kemény, határozott és bizony ütni is tud, ha kell!

Milyen sokat halljuk mindenhol, hogy nőket bántalmaznak, aláznak meg! Bizony tehetetlenek sokan! De egy - egy verés, akár egy életre szóló sérülést is okozhat, vagy akár bele is lehet halni!

Az a baj, hogy sok nőt, ha bántalmaznak a büntetés eltörpül sokszor! Arról nem beszélve, egy ember életével, hogy lehet játszani? Fájdalmat okozni, akár egy életre? Mit tegyenek a nők, ha persze mernek tenni valamit? Sokan inkább tűrnek és csak kevésnek van bátorsága védelmet kérni vagy visszavágni!

Lehetőségek, pedig vannak és meg kell találni a védekezés és megelőzés módját! Csak az a baj, hogy sokan már akkor kérnek segítséget, amikor már tragédiába torkollott esetük, sajnos!

Kevés olyan van, aki megpróbálja megelőzni a bajt és a tragédiát!

A cikket írta: Orsolya

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Kiki és Cuki! Köszönöm a véleményeteket a témával kapcsolatban!üdv Orsolya
Nagyon jó cikk .
Gratulálok neked .
Üdvőzölek : Maya
5. és valóságpontot is érdemelsz.
Jó téged olvasni.
igen, kedves Orsolya, sok nő - mert úgy nevelt még mindig az anyja - sokáig tűr, hisz abban, hogy szép szóvel és hallgatással meg lehet oldani a problémák. ráadásul a férfiak - akiket szintén az anyjuk nevelt úgy - feddhetetlennek, hibálanoknak és sérthetetlennek hiszik magukat, s ha képes egy nő - nem durva hangnemben - szembesíteni ezekkel a kevésbé jó tulajdonságaikkal, emelik is a kezüket, hisz ők a teremtés koronái!
s abban is igazad van, hogy a feltárt kegyetlenkedésekért sem a megfelelő büntetést kapják, mert a négy fal között lezajlott eseményeket nehéz másokkal bizonyítani, megerősíteni, s még a nő jöhet ki rosszul, ha van egy olyan ügyvédje, aki kiforgatja a törvény szövegét
szép kis társadalomban élünk!
:)
Kedves Laky Luck! manapság ez már el van hatalamsodva, sok bántalmazott ember van nem? nagyra értékelem a véleményedet Orsolya
Kedves Orsi!
Ismét gratulálok!
Megjegyzés: "akkor kérnek segítséget, amikor már tragédiába torkollott esetük"
Ha a nők előre tudnák, hogy milyen elviselhetetlenné válik a férjük, akkor hozzá sem mennének.
Rémálmaidban sem szerepel az a repertoár, amivel azok az eszementek férjek sanyargatják, kínozzák a nejüket és a családtagokat. Ha egy darabig nem leszek, akkor megreguláztam az egyiket és túl jól sikerült.
Puszillak: Zoli
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: