újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy" kótyagos" napom

Látogatók száma: 44

Igazából elég komoly, de még én is jót mosolyogtam magamon, nagyon nehezen viselem ezt a hírtelen jött időjárás változást, a strókom óta. Most egy "kalandos" napomat osztanám meg veletek.

A múlt hét pénteken, elindultam a közeli városba, hivatalos ügyeket intézni, bevásárolni, stb.
Már a reggelem is csavarosan kezdődött, arra ébredtem, hogy "jesszus" elaludtam, irány a konyha, kávé főzés, reggelikészítés, a gyereknek gyors ébresztő, szegénykém amikor már majdem elkészűlt, lejött a konyhába, elég furcsán nézett rám, odavitt a hatalmas faliórához, (amire én addig rá se néztem)Hajnali négy az-az négy óra volt. (hatkor szokott kelni) Nos ezek után, az álom már ki ment a szememből, fejben átgondoltam az aznapi teendőimet, megírtam a bevásárló listát, rájöttem kocsival kell mennem, a vásárlás miatt. A gyerek elment iskolába, elintéztem a reggeli dolgaimat, és elindultam. posta, gyógyszertár, eddig rendben, irány a bank. Sorszám, várakozás, végre én jövök, elmondom a mondandómat, kérik az igazolványt, keresem nem találom. Ekkor jöttem rá, hogy minden iratomat otthon hagytam, jogsit is. Persze megértőek voltak, de intézkedni nem tudtam, ekkorra már ideges lettem, irány a kocsi reckír, hazáig. aztán eszembe jutott, már így is úgyis reckír legalább bevásárolok, irány a Penny, útba is esik.Még jó, hogy volt listám, közben egy két vásárlóval beszélgettem, pénztár, irány a kocsi. Addigra már melegem volt, no meg elegem, oda álltam a kocsi mögé, veszem a kulcsot, ekkor a hátam mögött megszólal két hölgy, "már elnézést, de ez a mi kocsink". Először fel sem fogtam, csak néztem rájuk aztán a kocsira, a szín stimmel, mit akarnak? Ebben a pillanatban, egy aranyos kis kutya elkezdett ugatni a kocsiban. Azt hiszem ekkor tudatosult bennem, tényleg nem az én autóm! Körbe néztem, az enyém kettővel odébb volt. Ami mentegetőzésbe én kezdtem, azt jobb ha nem tudjátok, a hölgyek amikor látták, hogy tényleg színre egyformák, de típusra még csak nem is hasonlít, előbb furcsán néztek rám, aztán jókat kuncogtunk a saját hülyeségemen. Bízva abban,hogy aznapra megvolt a" három ", viszonylag nyugodtan indultam haza, de az elmaradt ügyintézésre, csak ma mertem visszamenni, busszal.

Ez egy régi piszkozat.

A cikket írta: maresz058

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Sógoromnak nagyon fájt a lába és kezembe nyomva a slusszkulcsot, megkért vegyek ki valamit az autójából.. Mi az nekem, hiszen megjegyeztem az autója színét, típusát, de sehogy sem illet a zárba a kulcs... Nem értettem. Nehezen adtam fel, mígnem észrevettem az oldalán egy foltot, ami - emlékezetem szerint - nem volt ott korábban. Akkor jöttem rá, hogy más autóját feszegetem. Piszok nagy szerencsém volt, hogy nem vette észre a tulaj és nem volt riasztója.. Semmi se mosta volna le rólam, hogy kocsitolvaj vagyok, pedig még vezetni sem tudok..

:-)
Drága Mareszo!

Strók ide,vagy oda,hidd el nekünk is vannak ilyen "kalandos"napjaink!
Jót mosolyogtam,nem rajtad,hanem úgy általában magunkon.Különösen az autós dolgon.Képzeld el egy ismerősünk úgy járt,hogy haza is ment az idegen autóval,mert még a kulcs is jó volt hozzá(ugyanaz a márka) és otthon szembesült vele,hogy egy ugyanolyan autó már ott áll az udvaron.Ő ugyanis aznap nem kocsival ment el otthonról:D Nagyon gyorsan visszavitte és hálát adott az égnek,hogy a tulaj még nem kereste.
Az ébresztés ,hát azzal is volt egy élményem.Nagyfiam rámbízta,reggel hatkor költsem fel.A lenti lakásban aludt.Nos én vettem a telefonom,hívtam és belecsicseregtem:Jó reggelt!Itt a telefonos ébresztőszolgálat.Hat óra van.A vonal másik végén egy iszonyúan álmos hang szólt bele:Igen,és...?Rájöttem ez nem a fiam,gyorsan letettem,nem lett volna értelme egy álmából felvert idegennek magyarázkodni:) Nyugodt légy,másnak is vannak ilyen napjai!
Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: