újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Rúzs a számon

Látogatók száma: 42

Mára beterveztem, hogy megújítom a lassan egy hónapja lejárt személyimet. Napok óta arra készülök, hogy az új fotó az új személyimen egy fokkal jobban nézzen ki, mint az igazolványképek úgy általában. Gondoltam, hogy kikerázom magam.

Reggel lezuhanyoztam, hajat mostam, majd teljesen rutinosan meg is szárítottam a hajamat tükör nélkül. Majd ez után visszamentem a fürdőbe, és ekkor jött a hidegzuhany!

Megláttam magamat a tükörben! Az egészen tegnap estig diszkréten viselkedő és szinte láthatatlan szájherpeszem az alsó ajkam közepén fekete színűre váltott! Ennek fele se tréfa! Így nem fotózkodhatom! Azért némi hiúság még bennem is van! Gondoltam, sebaj, előveszem a rúzsomat. Ja! Nincs is rúzsom. Még azt is elajándékoztam, amit igen jóindulatú országos barátnőm hagyott rám, hogy nőiesebb legyek. Vagy legalábbis festettebb. Akkor valami alapozó izét. De az sincs! Totál antinő vagyok!

Nem baj! Akkor majd akrilfestékkel harcos amazonná pingálom magamat! Mert szempillafestékem az van három, és egy valagnyi akrilfestékem is minden színben! Na, ez már tetszik!

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: