újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Vízoltók 2.

Látogatók száma: 182

A bejelentést követő csendet Ignác töri meg. Először is gratulál az ifjú párnak a Helsinkiből érkezett állás elfogadásához, aztán viccel próbálja jobb kedvre hangolni a társaságot.

- Szerencsések vagytok gyerekek. - Ott legalább nincs ilyen piszok meleg, mint itt! - Ha nem menne itt klíma, akkor szenvednénk most is a negyven fok miatt! - Hát igyunk az egészségre! - Csirió! - Bandika fiam, Te meg csinálj egy kis zenét, - hagy mozogjuk le a kaját!- és választ sem várva felkérte újdonsült menyét az első táncra.

Végre mindenki felengedett, és sorban elkezdtek táncolni. Bandika igazi lemezlovas módjára cserélgette a lemezeket, és vidám beszólásaival emelte a hangulatot. Amíg a zenék szóltak, addig meg Ő is készített sok – sok képet a táncolókról. Igazán kitett magáért. Egy profi fotóst megszégyenítő módon mindig észrevette a lényeget, és lefényképezte!

Egyszer csak észrevétlenül este lett. Már mindenki fáradtan ült a helyén, és csendesen iszogatva beszélgetett.
Jani bácsi, a séf jelzett Ignácnak, hogy beszélni akar vele, - erre Ignác odament hozzá a konyhába.

- Főnök becsomagoltuk a maradék érintetlen ételeket és italokat, hogy a villába is tudjatok mit fogyasztani! – A személyzetből mindenkit hazaengedtem, csak Bandikát nem, - majd Ő átviszi a csomagokat a kis furgonnal! - A személyzet is kapott a maradékból, - mert igen csak megérdemlik! - Hanem a húgod ezzel a tortával megint remekelt! – Én is ettem belőle, - isteni! – Most már én is lelépek! – Szia, főnök!

- Jól van, - és külön köszönöm, hogy gondoltál ránk! - Menj csak nyugodtan, - a többit majd én elintézem! - Szevasz, Jani bácsi!- köszönt el az öregtől, és visszamenve a nagyasztalhoz, figyelemfelkeltés végett megkocogtatta a poharát.

- Kedves rokonaim! – Javaslom, hogy tegyük át a székhelyünket a villába! - A kocsikkal ne legyen gondotok, már hívtam a sofőrszolgálatot, akik átviszik az autókat a villához. Ott van elég hely, és ha le akar valaki pihenni, öt szoba van erre a célra.

- Apa, mi inkább hazamennénk!- kacsintott Zaránd az apjára. – Nekünk még dolgunk van!

- Jól van fiam, - megértelek!- vigyorgott Ignác, aztán komolyra válva közölte: - Az új autótokban most csak utasként utazhattok, - mivel ittatok! - Majd egy sofőr elviszi hozzátok, veletek együtt! - Én fizetem a szállítást!- mondta ellentmondást nem tűrve.

Végre a társaság megérkezett a hegyoldali villához. Lefelé nézve gyönyörű panoráma mutatta magát. A Duna, és a hídjainak jó része, - míg a birtok felső részén, a távolban a telket határoló fenyves látszott. A távnyitós kapu kitárult, és a kocsik behajtottak a birtokra. Beálltak a nagy lebetonozott parkolóba, - ami direkt vendégparkolónak készült, és tíz autó fér el bele kényelmesen. Hat évvel ezelőtt fejezték be a villát, ami eredetileg panziónak készült. Ignác mégis meggondolta magát, és kettéválasztatta. Az egyik rész, a kisebbik, - abból lett az Ő lakása, míg a nagyobbikból egy privát klubot akar idővel indítani.

Van ott minden! Kártyaszoba, billiárd terem, óriási, - nyitható üvegtetős nappali, tele egzotikus fákkal, és növényekkel. Jacuzzi mind a két szinten van, és a kertben egy nagy, - feszített vizű medence. A klubhoz tartozik még egy nagy konyha, és öltözők zuhanyozókkal. A villa körül szépen ápolt liget nyugtatta a szemet, míg kicsit távolabb egy kétpályás teniszpálya áll, - frissen salakozva.

Azért Ignác lakása sem semmi! A két szinten van öt hálószoba, szintenként két fürdőszoba, egy dolgozó szoba, konyha, külön étkező, és egy hatalmas nappali. A nappali fölött egy százhúsz négyzetméteres fedett terasz, ahonnan mindent belátni. A panoráma onnan nézve, - lélegzetelállítóan gyönyörű!

A társaságot Ignác rögtön a nagy teraszra vezette. A lenyűgöző kilátás mindenkire nagy hatással volt! Egyedül Tina, - Ignác felesége nem csatlakozott a társasághoz, hanem durcásan félrevonult egy üveg pezsgővel. Bosszantotta, hogy férje Őt meg sem kérdezte, hogy mit szól hozzá, - ha idejönnének!

Közben Bandika felhordta az ételeket, és italokat. Ignác büszkén mutatta meg a házat, és környékét. Aztán átvitte a vendégeket a jövendő clubházba.

- Kedves rokonaim! - Itt minden van! – Ha valaki kártyázni, vagy billiárdozni akar, - itt megteheti! - Van jacuzzi is, mind a két szinten! - Oldalt a ház mellett, - amit még nem láttatok, - egy nagy medencében úszhattok! - Az öltözőben vannak új fürdőruhák, szinte minden méretben. – Akár teniszezhettek is, - mert kivilágíthatók a pályák!

- Érezzétek jól magatokat!

Tótfalusi Kolos, a menyasszony nagybátyja és keresztapja váratlanul belekarolt a vőlegény keresztanyjába, Boronkay Dalmába.

- Kedves Dalma! - Nincs kedved véletlenül sétálni ebben a szép parkban? - Elvégre rokonok lettünk! - Nincs abban semmi illetlen!- mondta mosolyogva Kolos.

- Hát, - mivel olyan sokáig kérleltél, - nevetett fel Dalma, - nem bánom, sétáljunk! - De előtte még pontban kilenc órakor fel kell hívnom Skype-on az udvarlóm, - mert így diktálja a tisztesség! - Minden nap pontosan kilenckor beszélünk! - Már öt hónapja beszélgetünk, - de még soha sem láttuk egymást! - Remélem, hogy van a bátyámnak számítógépe!

- Öt hónapja, - és pont kilenckor?- kérdezte izgatottan Kolos, miközben a hallottak miatt megtorpant. Szembe fordult Dalmával, és rákérdezett: - A Nick neved véletlenül nem cukorbaba? - Csak a bemutatkozáskor más nevet mondtál! - Kovács Lillát,- ugye?

- Te vagy okoska?- csodálkozott el Dalma. - Hiszen Te is más néven mutatkoztál be a társkereső oldalon! – Én azért, - mert már egyszer megégettem magam, és tudod, nem szeretnék még egyszer csalódni!

Amíg mindezt tisztázták, megfogva egymás kezét, ráérősen andalogtak a szép liget fái között. Egy öreg tölgy alatt megálltak, és elcsattant közöttük az első csók!

Közben a villában zajlik a társasági élet. Erik, mint a társaság legfiatalabb férfi tagja Lillát keresi a tekintetével. Mikor felfedezi, gyorsan mellé áll.

- Mond Lilla, nincs kedved táncolni? - Vagy inkább ússzunk egyet? – De beülhetünk a jacuzziba is! – Akár billiárdozni is megtaníthatlak! – Válassz, Te szép Barby baba!- teszi ügyetlenül a szépet Erik. Ez a lány más, mint az eddig ismertek. Ez olyan szép, és ártatlan. Nem szabad a lelkét összetörnie- gondolta magában.

A kislánynak még soha nem mondott senki bókokat, ezért nagyon tetszik neki a fiú dicsérő szavai. Már bontakozik belőle a nő, - csak még nem igazán tudja, hogy mit is kezdjen vele. Miként kell úgy viselkedni, hogy felfigyeljenek rá! Lám Tina bezzeg tudja, hogy kell magára vonni a férfiak figyelmét!

- Jól van, - akkor taníts meg billiárdozni!- mondja Eriknek a lány, és elindul a billiárd terem felé. Erik elindul utána, csak még gyorsan megissza a kezében tartott pohár pezsgőt, - miközben a lány szép alakját gusztálja.

Benyitnak a billiárd terembe. Senki sincs bent. Erik felkapcsolja a villanykapcsolót, mire fényárban úszik az egész terem. Levesz az állványról két dákót, és egy három golyós karambol asztalhoz vezeti Lillát. Elmagyarázza a szabályokat, és meg is mutatja a gyakorlatban.

- Úgy kell eltalálni a Te golyóddal a másik golyót, hogy azzal ütközve rápattanjon a harmadik golyóra!

- Á, ez nem fog nekem menni, - inkább rexezzünk!

- Jó, rendben van! - Kicserélem a dákókat egy kisebbre, és kezdhetjük. - Te kezdesz, a gombára vigyázz! - Ne telibe lökd a golyót a másikra, - hanem a szélére célozz! - Akkor elkerüli a gombát!- neveti Erik.

Lilla úgy igyekszik, hogy még a nyelvét is kidugja. Persze megint a gombát találja el. Erik visszaállítja a gombát a helyére, és a golyókat a kezdő pontra rakja. Aztán átfogja a kislányt, és a lány dákóját irányítva biztatja lökésre. Az eredmény csodálatos! Az egyik golyó a százas lyukba, - a másik az ötvenesbe esik. Lilla boldogan ugrál örömében, és újra meg akarja csinálni. Erik erre megint átöleli a virgonc kislányt, és hozzá simulva ismét megcélozza a kezdő golyót. Érzi a könnyű kis ruha alatt a lány feszes testét, és a férfiassága jelzi, hogy hatással van rá!

Lilla megmerevedik. Elpirulva hátranéz Erikre, - majd szó nélkül elszalad. A fiú zavartan néz a lány után.

Most igazán nem akar senkivel sem találkozni. Bemegy az öltözőbe, és lezuhanyozik. A hideg víz hatására lassan megnyugszik. Bemegy a klub üvegtetős nappalijába, és egy kanapén hanyatt fekve sokáig bámulja a csillagokat. A kezeit a feje alá téve, lassan elálmosodik. Az álom és ébrenlét határán vívódik. Behunyt szemmel ábrándozik, hogy milyen is lehetne egy gyengéd együttlét ezzel a szép tini lánnyal. Lassan elalszik.

Tina az üres pezsgősüveget a bokrok közé dobta. Félrészegen egyre jobban feltüzelte magát, hogy a férje meg sem kérdezte Őt!
Semmi - mit szólok hozzá, - ha a villában folytatják a bulit? - Hát nekem itt semmi szavam sincs? - Megállj Ignác, - ezt megkeserülöd, - mert meg fogom bosszulni!- gondolta keserűen.

Bement a klub nappalijába, és észrevette az ott alvó fiút. Odament, és megcsodálta a szép izmos fiatal testet. Milyen más lehet egy ilyennel szeretkezni, mint az öreg Ignáccal. A pezsgőmámortól teljesen kábultan elkezdte a fiút simogatni, - csókolgatni.

Erik zavaros álma mintha megvalósulna! Igaz, - nem Lillával, - hanem Tinával, ezt érzi, és tudja, - de azért nem meri kinyitni a szemét. Mert hátha csak álom az egész, - és ha kinyitná, - szertefoszlana az álom!

Kolos és Dalma odaértek a villa klubrészének nyitható tetejű nappalijához, és kíváncsian benyitottak. Az eléjük táruló látványtól megmerevedtek. Tina, a ház asszonya, orálisan kényeztette az újdonsült fiatalasszony öccsének, - Eriknek a férfiasságát!

A cikket írta: emillio

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: wadbikaiy

a legvégéhez: ...miközben egész orrcája egy sohajj vót!

Nem a leggwégéhez gondolnád inkább?
a legvégéhez: ...miközben egész orrcája egy sohajj vót!
Szia Emillio!
A slusszpoén kiváló, kíváncsi lennék most Yolla arcára :P
Üdv,
Pí.
Tisztelt Emillio!
Méltó folytatás. A vége nem a Yolla által kijelölt út lett ugyan (vagy igen?), de így az érdekes, ha egy írópáros párban ír.
Bokor
Ment a pont.
Szia, Emillio!

Feladtad a leckét, nagyon jól sikerült írás!

Pussz: Yolla
Szia Emillio!

Ha Tina befejezte, küldheted hozzám!
üdv.
Casanova
 
Az utolsó mondatnál padlót fogtam! Nagyon jó! Hogy mi lesz még itt?????
Miért nem lehet duplán pontozni??????
:D :D :D
 
Az utolsó mondatnál padlót fogtam! Nagyon jó! Hogy mi lesz még itt?????
Miért nem lehet duplán pontozni??????
:D :D :D
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: