újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A lelkem

2021. október 17.

Vissza a naplóhoz

Fura módon engem sokan, nagyon keméyn erős és makacs, határozottt stabil emebrnek tartanak. Valahol az is vagyok, de mégis érzékeny attól, hogy nem sértődöm meg rögtön, vagy nem török ki zokogásban attól még vannak érzéseim, érzelmeim, de nem rakom ki a kirakatba, mert mikor nyitottabban mutattam sokan kinevettek, és inkább megtanultam belül uralni a dolgokat, s majd akkor elengedni a könyneket amikor egyedül vagyok, és kitörhet a lelki vulkán, a láva bőven kifolyhat, s ha eléri a tengert megszilárdul és keméyn köpenyt ad!
Elhalt a gyerekkori családom szinte minden idősebb tagja, csak lassan már mi gyerekek maradtunk. Ezt a folyamatot a vírus csak fokozta, vagy felgyorsította. Rosszhír, temetés, sirás, összetörik a lelkem, Gyorsan kell találni valami olyan dolgot ami pozitív és ragsztóként összerakhatom a lelkem belső egyensúlyát! Gyermekem a családjával hazalátogatott, de csak a fővárosig jöttek, így utazás és jön a gyógyír az unokám ölelő apró kis kacsója, ami szinte mindent azonnal begyógyít! Az együtt eltöltött egy hét csodás és pótolhatatlan élményeket adott, szárnyaltam, s azt hittem végre minden jó!
Alig értem haza jöna hír az unokatestvérem a lélegeztető gépre került, de egy éjszakát sem élt tovább elhunyt! Csörren a lelkem tükre roppanás és cserepek peregnek a földre. egy újabb családtaggal kevesebb. A temetés ugyan olyan lehangoló és megrázó. Alig értünk haza a temetőből, jön a hír ifjúkorom nagy szerelme akivel nagyon jó barátságot ápoltunk az idők múlásával balesetet sznevedett, s kórházba szállítás közben elhunyt.
Most ismét ragsztót keresek a lelkem összerakásához. Gondoltam a barátnőm segíthet egy jó beszélgetéssel, talán nála van jó dolog, és aztán az ajtaján egy papírt találtam kifüggesztve:

Kedves Hozzám érkező!
Kérlek találsz egy dobozt az ajtó mellett , abban van papír és toll, írd fel amit szeretnél, mert oltás ide-oda elkaptam a covidot!Egyenlőre még itthon szenvedek,de nem akarlak megfertőzni, inkább ne találkozzunk, majd máskor, vagy legközelebb megbeszéljük! REMÉLEM LESZ RÁ LEHETŐSÉGÜNK!!
Légy jó vigyázz magadra, üdvözöllek!
( ha felírtad csengess be és menj el, majd kimegyek és beveszem a papírt, amennyiben megvan a telefonszámod felhívlak, ha nincs írd fel azt is! )

Mit mondjak, ott elsírtam magam. Röviden leírtam vidulni jöttem,de csak több bút találtam. Te lettél volna a lelkem ragasztója! Ölellek gyógyulj meg!

Percekkel ez előtt hívott, hogy bízzak és higyjek ahogyan eddig is tettem, erős vagyok és túlélem,de Ő most a kórház fele tart, mert roszabbul van, s kéri mondjak el érte egy imát, de utánna azon agyaljak, hogy ha hazajön a kórházból mit főzök és sütök az érkezésére!
A lelkem tükre csörömpölve rogyik még apróbb darabokra, s most megpróbálok skypolni az unokámmal, mert kell a ragasztó, hogy a lelkem összeálljon és egyensúlyba kerüljön, mert apróbb darabok lassan nem léteznek, mert az már por!

Kérlek vigyázzatok magatokra, mindenkinek jó egészséget kívánok sok szeretettel!

A bejegyzést írta: Divi Éva

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: