újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp 2021.12.20.

2021. december 20.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Benne vagy a karácsonyi őrületben és a hangulatod a kellemes és az idegroham közt ingadozik? Különösen figyelj oda az értékeidre, amikor bevásárolsz!

Bika(ápr.20.-máj.20.)

A héten nem számítasz semmi újra, de a végén mégis olyan meglepetés érhet, amire nem számítottál volna. Tartalékolj pénzt váratlan kiadásokra!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Úgy érzed magad mint egy kötéltáncos, aki egyensúlyozik leesés és leesés közt. Hagyj magadnak időt a pihenésre és figyelj oda, hogy legalább néha fellélegezz!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Lassan megértheted valaki érzéseit és terveit, aki vonz téged, de nagyon zárkózott. Adj a kapcsolatnak időt és levegőt, és minden a legjobb úton fog haladni.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Azt gondoltad, hogy végre kettesben lehetsz a kedveseddel, de egy váratlan vendég jelentkezhet be a hétvégére. Na, puff neki!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Realisztikus élményed lehet egy szűrreális élmény során. Légy nyitott az újdonságokra és ne zárkózz el idegenek elől a csigaházadba.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Úgy érezheted magad mint egy poros szőnyeg a raktárban, ami senkinek se kell. Nem vagy túl jó állapotban, de ne add magad olcsón!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Tűzben edzettnek érzed magad, de te is meghajolsz a hő hatására. Szerelem tüzének ígérete perzselhet hamuvá a héten, ha nincs nálad tűzoltó készülék.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Mindenkit magasról leszarsz, a végén letolt gatyával fognak lencsevégre kapni a paparazzik, és nevetség tárgya leszel. Légy humánusabb!

Bak (dec.22-jan.19.)

Nem készít ki az évvégi hajrá, ha beiktatsz több szünetet. A hét második felében egy kis gyomorforgató flört is befigyelhet!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Meghalsz egy kielégülésért, de ne ez folyjon a csapból is, amikor a barátaiddal beszélsz, mert hamar megunnak. Nőlj fel az egoizmusból és a siránkozásból, fárasztó vagy.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Év végéhez közeledve eszedbe juthatnak az elszalasztott lehetőséges és a be nem tartott ígéretek. Most van még egy kis időd megváltani a világot. Legyél Super (Wo)mann!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: