újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp 2022.05.02-08.

2022. május 2.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

Vidám munkahelyi "balesetek" eshetnek meg veled, s egy váratlan látogató új, buja színt hozhat az életedbe, magad sem gondolnád...

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Szülinapod környéke elgondolásra késztethet a saját életed értelméről, egy kicsit állj meg, pihenj meg, analizálj, s majd csak utána lépj!

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

Az ünnepek elmúltával újabb terheket vehetsz a nyakadba, pedig nem lenne muszáj. Mikor tanulsz meg nemet mondani?

Rák (júni.22.-júl.22.)

Kezdted volna felszabadulva érezni magad, mikor újabb őrületed zúdítanak rád. Nem menthetsz meg mindenkit, de muszáj megpróbálnod...

Oroszlán (júl.23.-aug.22.)

A hónap elején belevetheted magad a munkába, hogy a későbbiekben többet lazíthass. Azért ne felejts el néha kicsit levegőzni, mint egy jó bor.

Szűz (aug.23.-szept.22.)

A szerelemben két tűz közé kerülhetsz, de talán jobb, ha kétfelől is melenget a szenvedély, mint ha csak a munja lenne az életcélod.

Mérleg (szept.23.-okt.22.)

Ideje időt szánni a legközelebbi rokonaidra és családtagjaidra, hogy levehess róluk terheket. A hála és az eredmény nem marad el!

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

A héten egy új élet kezdődhet, ha elvágod a múltba újra és újra visszarántó köldökzsinórokat. Most légy nagyon megfontolt és bölcs!

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

Új környezetbe kerülve új szövetségeket köthetsz, mégis hiányozhatnak egy régebbi életed elvarratlan szálai, s a nosztalgia elvarázsolhat.

Bak (dec.22-jan.19.)

A héten vicces események sorozata érhet, s ha már meg is találtad a sok kis ő közt a nagy Ő-t, egy idegen felbukkanása megkérdőjelezhet mindent.

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Sokat gürcölsz, ha újabban több szabadságra vágysz, az is teljesen rendben van. De ne feledd, hogy önként hajtottad rabigába a fejed!

Halak (febr.19.-márc.20.)

Az élet mostanában nem is alakulhatna jobban, engedd el a múltad anyait és nézz bizakodóbban a jövőbe, s ne ragaszkodj tárgyakhoz!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: