újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp 2022.07.18-24.

2022. július 18.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

Néhány programról lehet, hogy le kell mondanod, de a hét nem fog szűkölködni izgalmakban, és a kapcsolatod is felvirágozhat.

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Nosztalgiából nem érdemes teperni senkinél, erre a héten magad is rájöhetsz, s iskolapéldája lehetsz az elrontott lehetőségeknek.

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

Egy váratlan találkozás felbolygathatja a lelki békédet, de akár még jól is alakulhatnak s dolgok, és talán pont az kell, hogy valaki felrázzon.

Rák (júni.22.-júl.22.)

Párod rossz szokásai eltaszíthatnak tőle. Itt az ideje a nyílt kommunikációnak, de úgy érezheted, hogy hiába, ha ő nem nyitott rá.

Oroszlán (júl.23-aug.22.)

Együttérzésből fakadó titkos vonzalom alakulhat ki közted és egy régi barát közt. Vajon érdemes mindent felrúgni? Talán igen.

Szűz (aug.23.-szept.22.)

A vérszerinti családod részéről elutasítást tapasztalhatsz, ami nem kellemes, viszont így kevesebb terhet is kell a nyakadba venned.

Mérleg (szept.23.-okt.22.)

Most egy új munka hozhat lázba, ami előmenetelt is hozhat, de ezáltal még egy kis flört is megpezsdítheti az olykor unalmas óráidat.

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

A héten túlzásba viheted a sértődöttséget és ezzel próbára teheted párodat. A fogyó hold kedvez a káros szokásokról való elszakadásnak.

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

A héten meglelheted a békédet és megízlelheted az élet apró örömeiből fakadó jót. Ne az elérhetetlen álmokat hajszold, hogy ne csalódj!

Bak (dec.22-jan.19.)

Már a hét elején elfáradhatsz lelkileg, de a támogató barátait jó ötleteket adhatnak, hogy csökkentsd a stresszt, és ne hajts úgy.

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Vannak dolgok, melyek sosem fognak megváltozni, s aki több vasat tart a tűzbe, rosszhírű vasgyűjtögetőnek is nevezhetik az irigy nyelvek.

Halak (febr.19.-márc.20.)

Kellemesen eseménytelenül indulhat a hét, választhatsz, hogy az unalomba vagy a házimunkába fulladnál-e bele szívesebben.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: