újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka Horoszkóp 01. 28 - 02. 04.

2018. január 29.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A családod becsaphatod, de magadat nem fogod tudni. Régi idők bűnei kerülhetnek elő legyen akár bankrablás, akár egy berekkori bolti lopás, házasságtörés, vagy csak egy füllentésecske, vallj be mindent és szabadulj meg a bűntudat nyomasztó terhétől! Így megmenekülhetsz az infarktustól.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Ne várd azt, hogy majd az gondoskodjon rólad, akit cserben hagytál, vagy magasról tojtál a szükségleteire! Ki mint vet úgy arat. Ha szeretnéd öregkorodat nem egy intézményben elkoptatni, még remek lehetőséged és időd van új barátokat szerezni. Sosem késő változni!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Elveszíthetsz valakit vagy valamit, amit öröknek gondolsz, de ne aggódj, mert áldás van rajtad, amiből egyet elveszítesz, kettőt kapsz helyette. Fogakból is. Ne sírj, mert vége lett, örülj, mert megtörtént! A közlekedésben a héten légy a szokottnál is óvatosabb, mert páran fél disznóért kaptak jogsit, és az őrültekházából is vannak sziki-szökevények!

Rák(júni.22.-júl.22.)

A szerelem a küszöbön áll, de több akadály áll még az utatokban, mintsem gondoltad volna. De bátorsággal és egymásban való kölcsönös hittel és bizalommal egységben lesz az erő. Vagy van valami kis rossz előérzetecskéd, amit még magadnak se vallasz be? Tarts önvizsgálatot, mielőtt becsúszik egy baba is!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Mintha csak tavasz lenne, de szíved ne vetkőztesd le bárki előtt, mert lehetnek az álarcok mögött igaz és hamis barátok is. Sajnos legálisan nem lehet igazságszérumhoz hozzájutni, de a helyedben a hozzád közelebb állókat alávetném egy tesztnek, mert árulás várható. Légy éber és mindig óvatos, hogy kivel mit osztasz meg!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Talán épp most jött el az ideje új sportokat kipróbálni, de személy szerint a síelést és a korcsolyázást gyönyörű hegyvidéki panorámákkal nem javasolnám, mert a héten a kéz és lábtörés szó szerint értendő. Ne aggódj, senki se hozott rád rontást, ha úgy is érzed, hogy pechszériás vagy, csak a karma.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Küszöbödön áll a régóta áhított szerelem. Csak el kell engedned magad és elhinned, hogy most valóban valóra válhatnak az álmaid, ha te is akarod. De ez azt jelenti, hogy neked is oda kell tenned magad, mert semmi sem potyog az ölünkbe csak úgy, még akkor sem, ha úgy érezzük, hogy megérdemeljük végre a boldogságot.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Ha szeretnél valamit megkapni, azért neked is tenni kell. Igen, tudom, hogy remekül megy az emberek ugráltatása anélkül, hogy észrevennék, sőt tán te se veszed észre, de ideje, hogy te magad tegyél végre valamit önmagadért, és ne másokat kihasználva. Megvan benned az erő, mutasd meg, hogy szuperhős vagy!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Egyszer összejöttél valaki exével, aki még nem jutott túl rajta. Se akkor, se most fogalmad sincs a dolgok igazi miértjeiről. Egy egykori elhagyott és bosszúszomjas kedves most a te párodra vadászhat! Ha véletlen nincs senkid, a héten tuti ne is menj bele se kapcsolatba se flörtbe, mert rossz vége lehet!

Bak (dec.22-jan.19)

Ha szokásod a méreteiddel dicsekedni, ne feledd, hogy nem a méret a lényeg, mondták a törpék és a deszkák. A túl sok veszélyes lehet, a kicsitől meg viszketést lehet kapni. A lényeg, hogy fizess meg mindenkinek aszerint ami jár neki, és akkor a szája biztosan nem fog. A számító barátok elhagytak, de ennek örülj! Új korszak kezdődik!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Tudom, hogy szeretsz zsörtölődni és nem adsz bizalmat annak, akiben már egyszer elvesztetted a hited, de azt is tudom, hogy nagy szíved van és ez az újrakezdés időszaka. Valaki titkon benned látja a reményt, és számít rád, csak nem meri kimondani. Pörgesd fel az életed az online világban is, ha az időjárás többet nem is enged.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Lehet dúsgazdag vagy koldus, vagy akár mindkettő egyszerre, az igaz szerelmet és az egészséget nem tudod megvásárolni, se online megrendelni, de kikényszeríteni. Még ma tegyél lépéseket, hogy kettős életedet egyenesbe hozd és tisztítsd meg az életed, mielőtt valaki más fogja kiteregetni a szennyesed. Ne ámítsd magadat sem!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Köszönöm a hozzászólásokat!

Dominka
Hát, ha valaki, én a horoszkópot szerettem. Hiányoltam is sokáig, amikor megszűnt. Most, hogy itt van, már óvatosabb vagyok, nem veszem magamra, hiszen sokakra lehetne jellemző, amit leír, de játsszunk el a gondolattal. Sok mindenen már nem tudnék változtatni, mert az idő megoldotta. Ami nem tetszik, annak hangot is adok, és kivétel nélkül itt sokaknak nagy szíve van, legalábbis én így veszem észre... Ha pedig még valaki sunnyog, az álljon elő, ne kelljen már kitalálni kiről is van nagyban szó?... Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Az anonimitás, a rejtőzködés ugyan kinek tesz jót?... Gyáva népnek nincs hazája!... :-)
Ez egeszen jo! Aktualis a fogam vesztese, es ugye kapok helyette majd masikat. Majd megszokom. :) Figyelek a kozlekedesnel! Koszonom!
Na, megeszem a kalapom, ha ez begyün... :DDDDDD
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: