újabb események régebbi események további események
13:09
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp június 11-23.

2013. június 12.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Lassítson, mert így csak infarktust szerezhet és nem jó pontokat. Tartsa féken energiáit, ne pazarolja feleslegesen a következő időszakban. Fogjon magának valakit, ha nem párkapcsolatban él, mert rég érezte magát ilyen rohadtul magányosnak.


Bika (ápr.21-máj.20.)

Lazán veszi mostanában az akadályokat mint a magánéletében, mint a munkahelyén. Csak vigyázzon nehogy mások kihasználják, vagy saját magát szívassa meg könnyelmű viselkedéséval.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Mostanában minden kicsúszik a kezéből? Kontroll nélkül fecseg és idétlen dolgokba sodorja magát? Sajnos ez így is marad egy ideig. Próbáljon egy kicsit visszahúzódni a csigaházába, hátha akkor kevesebbet hibázik.


Rák (jún.22.júl.22.)

Bánjon csínján a heves megnyilvánulásaival, mert könnyen visszanyalhat a fagyi. Annyira könnyen megsértődik mindenen, ezért inkább titkolja el bizonyos dolgokban a véleményét.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Álmodozása már kóros és így nehezen fog koncentrálni az élete apróbb nehézségeire. Csalódhat Önhöz közelálló emberekben, mert Ön mindenkiből képes kihozni az állatot.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Ne legyen már mindig negatív! Próbáljon rendet tenni maga körül, és új célokat kitűzni. Most egyértelműen változtatni kell a fakó kis életén, új emberek és új dolgok kellenek.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Vegye elő kreativitását, amit egyébként néha oly mélyre elás! Mst menő raklapból kerti bútort kreálni, hát próbálja ki. Lehet, hogy a párja szeme is megcsillan, ha végre csinál otthon valamit.

Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Érzelmi hullámvasúton ül? Ááá, ez annyira jellemző Önre! Akkor lesz "heppiendje" ennek, ha a csalhatatlan ösztöneire hallgat. Ez mindig be szokott válni!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Pénz állhat a házhoz, amitől nehogy elbízza magát. Nem fogják előléptetni, nagy valószínűséggel ugyanolyan szürke egér marad, cak legalább nem mondhatják Önre, hogy templom egere.


Bak (dec.22-jan. 20.)

Nem minden úgy történik, ahogy elképzelte, vagy tervezte, de aggodalomra semmi ok, ezen az időszakon is túl lesz egyszer, még akkor is, ha ez most elképzelhetetlennek tűnik. Ne legyen se magával, se környezetével szigorú.


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Ha egy kicsit figyelne saját megérzéseire, talán jobban találná helyét a világban. Elmélyedésre és önismeretre van szüksége, hogy ne botorkáljon állandóan a legkisebb akadályban is.


Halak (febr.20-márc.20.)

Nézze át a pénzügyeit, mert nagyon csehül áll a kassza. Ne vagánykodjon, mert csak átgondolt döntés segíthet most, hogy kimásszon a slamasztikából. Moccanjon ki egy kicsit, hátha úgy könnyebben átlát az Ön előtt tornyosuló halmon.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Most a kos sem az igazi. Ha ennél jobban lassítok már Rák leszek :-)

Nono, :D am. én meg nem sértődöm meg semmin, sőőőt tök jól vok, és tök jól veszek minden olyan dolgot, amire régebben esetleg negatívan reagáltam volna... :D
Köszi!:)
Most a kos sem az igazi. Ha ennél jobban lassítok már Rák leszek :-)
Mit értesz azon,amit az Oroszlánról irtál?
Hát ezt nem nekem írtad Dominka. Eddig is így éltem, eztán sem lesz máshogy. :) Azért köszi!
A
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: