újabb események régebbi események további események
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Első édeshármasom

2022. december 18.

Vissza a naplóhoz

A legtitkosabb és legszégyenteljesebb vágyam valósult meg ma. Mielőtt bevontak volna életem első édeshármasába, a középmagas, jóképű, izmos, szőke és zöldszemű domináns férfi, aki eddig kezelgetett, félrehúzott és diszkréten a keresztnevemen szólítva megkérdezte, hogy vállalom-e az édeshármast egy tanulóval is...

Megadóan sóhajtottam egyet és átadtam kezébe a sorsomat, mondván, hogy mindenkinek el kell kezdenie valakin tanulni, de hozzátettem, elárulva az érzéseimet, hogy azért kicsit elfogott a szégyenlősség... izgultam! Ez nekem az első!

A függöny mögé először a fiatal, karcsú sráccal léptem, aki középmagas, kamaszkorból épp kinövő, ropitestű, barna hajú és szemű, szexi favágószakállú ínyencség volt. Igazi finom falatka minden fiatal lánynak. Menten felszólított, hogy vetkőzzek le, amennyire szeretnék, majd ráirányított az ágyra, hogy ott helyezzem magam kényelembe. Miközben engedélyt kért, hogy kikapcsolhassa a melltartómat, azzal a mozdulattal már meg is tette. Eligazított az ágyon, majd a kezére valamiféle síkosító gélt kent és azonmód el is kezdett dolgozni a testemen.

Ekkor lépett be a függöny mögé a domináns férfi is, aki irányította és felügyelte a fiatal srác munkásságát. Hogy zavaromat oldja, beszéltetni kezdett.

Miután feloldódtam a kis hármasunkban, elmeséltem, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy nyögök-e, miközben megdolgoznak. Ezen el is csodálkoztak. Majd az izgalmakat fokozva elárultam, hogy erre azt szoktam válaszolni, hogy úrinő nem nyög. Se parasztlány... Természetesen kitört az általános derültség és nevetés.

Menet közben, a fiúk megjegyezték, hogy jól kipirosodott a bőröm az intenzív érintésektől... arcpírra se volt már szükségem, de ez most nem ott volt...

Fiatalabb srác megkérdezte, hogy jól csinálja-e. Jólesett az érdeklődése. Válaszoltam is, hogy közepes erősségűek a mozdulatai, nem annyira erős, mint a kollégáé, de jó lesz ez, sokkal jobb a simogatásnál.

Sajnos hamar letelt az idő, hogy elmenjek... a tanítványom visszacsatolta a melltartómat, bár némiképp bajosabban, mint ki. Mondta, hogy ő igazában a kicsatolásban érdekelt jobban, amivel nem tudtam nem egyetérteni.

Az ágyról lecsusszanva, érzékeny búcsút véve mindkettőjüktől, szinte lebegő testtel vonultam az öltöző irányába. Éreztem, hogy ügyes férfi lesz a srácból, amikor majd istenigazából beérik... legalább olyan ügyes gyógymasszőr, mint akitől tanult is!

- Visszafogott Vénusz -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: