újabb események régebbi események további események
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Sose légy beteg!

2018. október 29.

Vissza a naplóhoz

Fiatalon az ember pörög, eszébe sem jut, hogy valaha megbetegedhet, azt hiszi, mint én is tettem, hogy csalánba nem üt ménkű. Hát nem is, legalább is nem azonnal, hanem szép apródonként összeszed mindenféle nyavalyát, ami gyógyíthatatlan, csak tünetmentessé tehető, feltéve, ha sikerül.
Szerencsére nekem nincs betegség tudatom, egyswzerűen beszedem a gyógyszereket és ezzel letudom az egészet. Persze, ez igencsak kevés, mert többet kellene mozognom, sohasem voltam egy sport lady, és emellett diétáznom kellene, ami számomra szinte megoldhatatlan feladat. Nem csupán azért, mert szeretek enni, hanem azért is, mert nem bírom az éhezést. Márpedig a diéta igencsak érdekes dolog. Az egyik szakorvos elsorolta, miket nem ehetek, egy hét múlva rákontrázott a másik, újabb tiltásokkal. Végül, ha betartanám mindkettőt, akkor kizárólag párolt bőr és zsiradék nélküli húst ehetnék párolt zöldséggel, amitől képtelenség jól lakni, nem beszélve arról, hogy a harmadik nap után rá sem tudsz nézni. A diabétesz miatt nem ehetek édességet, ami önmagában nem lenne nagy baj, mert nem vagyok édesszájú, csakhogy a gyümölcs is megemelei a cukorszintemet, nem is kicsit.
Mindenkinek azt tanácsolom, sose legyen beteg, inkább előzze meg a betegség kialakulását, addig, míg egészséges.
Azt jelenleg nem kívánom ecsetelni, milyen az én szemszögemből az egészségügy. Legyen annyi elég, hogy éppen ma mondták a z egyik szakrendelésen, ahová beutalt a körzeti orvosom, hogy nem tudnak időpontot adni, csak felvesznek a várólistára.
Most csak várok...

A bejegyzést írta: Yolla

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: