újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Tegnapelőtt este

2024. április 10.

Vissza a naplóhoz

jött 2 kör görcsroham, de tekintve, hogy kialvatlan, meg stresszes voltam, valamint egésznapos migrénem is volt, meg 30 °C volt felénk megint, nem lep meg a látogatásuk, mert ezek egyenként is ki szokták provokálni. Azóta nem volt gond. A Raynaud még erősen aktív, mert hiába van kint 30 °C, vagy közel annyi, a házban hűvös van. A hullafehértől a liláig terjed a színskála az alkatrészeimen, meg befigyelnek a szívtájéki, a fejemben lévő és a bal kar szorongatások is, amikor érgörcs van, úgyhogy nálam még megy a fűtés esténként. Más gond továbbra sincs.

Voltam ma a szokásos, heti terápiás ülésen. Egy-két aktualitásról volt szó, meg mondtam a dokinak, hogy rászántam magam arra a fateromhoz szóló naplóra, amit javasolt. Még nem írtam bele, de majd fogok. Utána vásárolni kellett, szóval nem hazafelé indultunk. Nemrég véletlenül találtam olyan zoknit, amibe nem izzadok bele 5 perc alatt és akartam még venni, de már nem volt. Mák, hogy amit a múltkor vettem, abban a kötegben 5 pár volt, így nemcsak 1 van, de jó lett volna több. Állítólag a bambuszból készült is jó ilyen problémára, úgyhogy vettem, azt' majd kiderül, hogy igaz-e? Borotvát elfelejtettem venni.

Megvan már a gipszkarton is, így a folyosó mennyezetét is rendbe lehet majd rakni. Dühítő, hogy alig vagyok terhelhető, így nemsok dolgot tudok csinálni, viszont amit igen, azt azért csinálom, úgyhogy amit elbírtam kétszázas pulzus nélkül :-D, azt a napokban kivittem a kamrába, fater meg a nehezebb dolgokat vitte.

Elvileg nemsokára megyünk Pestre, de hiszem, ha elindultunk. Ügyeket is kell ott intéznünk, meg a Dokinak is látnia kell már. Nincs komoly gond, de az ellenőrzés kell. 3 új szerzeményről fogok tudni beszámolni neki azóta, amióta nem látott, de az életemet egyik sem veszélyezteti, csupán kellemetlenségek, szóval nem igazán foglalkozom velük, viszont neki tudni kell minden változást. Nyilván egyik sem jelent jót, mert romlást jeleznek, de már úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy amíg nem vagyok veszélyben, addig nincs igazi gond. Istennek hála a szívem is stagnál és az immun is nyugton van még mindig, lassan a Raynaud is lenyugszik, ahogy bejön majd a tartós meleg, úgyhogy nincs okom panaszra.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: