újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ha nem eszed meg

2010. április 3. - Látogatók száma: 68

A fogyókúra mindig is divatos volt mióta én az eszem tudom azóta mindig volt a környezetemben valaki aki éppen fogyni akart.Vagy ha éppen nem volt akkor én találtam ki, hogy kövér vagyok.Soha nem próbáltam ki semmilyen csodaszert mert nem hiszek bennük.

Olyat persze kipróbáltam, hogy tojás nap, meg gyümölcsnap, meg vércsoport diéta..sorolhatnám még, de szerintem egyetlen nő sem mondhatja el, hogy ilyeneket nem próbált ki soha. Szóval egy dolog biztos ami nekem bejött, hogy csak attól nem hízok amit nem eszek meg. Bár amikor először erre rájöttem akkor éppen kimerültséggel kerültem kórházba és mivel 3 napig csak aludtam még enni sem keltem fel, nem volt nehéz nem enni. Mikor felébredtem annyira éhes voltam, hogy még a vasszöget is megettem volna. De nem volt semmi, így elkezdtem olvasni és újra elaludtam. És mivel nem otthon voltam, ahol tele mindig a hűtő, és ahol az ember gyorsan kísértésbe esik, így nem ettem semmit de mire újra felébredtem már nem volt meg az éhség sem. Gondolom, hogy átestem a holtponton és utána nap mint nap úgy csúsztak le a kilók, hogy figyelni sem kellett rá, hogy mit is eszek meg.Jó tudom, hogy a korházkoszton úgysem lehetne meghízni akkor sem, ha mindent megeszik az ember. De amit megtanultam, hogy az ember azért hízik mert még azok az emberek is azt mondják, hogy csak pár falatot ettek egész nap akik szinte folyamatosan esznek. Ha fogyni akarsz akkor csak arra figyelj, hogy mikor érzed, hogy éhes vagy... igazán éhes.(nem arra gondolok, hogy korog a hasad, attól még nem biztos, hogy tényleg éhes vagy) Ha nem érezted egy hete, akkor nem ártana csak vizet inni egy 24 órán át. Hidd el, hogy sokat segít a szervezetednek a heti egy vizes nap.

A cikket írta: ginesz

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. február 17. 19:29
Én sem fogyózom, tornáztam egy ideig, de nem történt semmi, és a kedvem is elment, úgyhogy abbahagytam.
2010. június 29. 17:58
jó fogyókúrát!
jómagam mindig is küszködtem a kilókkal, s egyet azért megtanultam, ha nem ettem, nem híztam, ha ettem, híztam.
egyszerű, ésszerű!
de már senki sem tud rávenni a fogyókúrára, max. csak is magam magamat.
:)
2010. április 24. 09:12
"de szerintem egyetlen nő sem mondhatja el, hogy ilyeneket nem próbált ki soha"

Van egy nő...én,-)) A küzdelem,hogy képtelen vagy hízni,legalább olyan rossz,de erről nem beszélnek sehol.Örülj,hogy nem hízol!-mondják. Én nem örülök..
Nehezen hízok és pillanatok alatt leadom. Egyébként nekem az egyetlen,amitől rám jön néhány kiló, a rendszeres evés, amitől lemegy pár nap alatt, a rendszertelen,kapkodó életmód és az ezzel együtt járó futtában evés.
2010. április 24. 07:08
Nagyon tetszik én is így fogytam rengeteget!Csak megtartani nehéz!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: