újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fejünk éke...

2010. április 28. - Látogatók száma: 162

Szerencsésnek mondhatom magam, dús, erősszálú, hullámos hajjal áldott meg az ég. Bár az idő múlásával kissé fogyatkozik, nem panaszkodhatok...Ennek megfelelően legjobban a "kócos" frizurákat szeretem:))

Ha megkérdezné valaki, hogy mit szeretek magamon a legjobban, akkor azt válaszolnám habozás nélkül, hogy a hajam! Bár adottság a dús lobonc, de azért van részem nekem is abban hogy másoknak is feltűnik, hisz megjelenésem fontos része, hangulatom tükre...

A frizura önmagában hiába tökéletes, ha a hozzá tartozó arcnak nem adja meg a harmonikus keretet...Hiába vágyunk folyóiratokban megjelenő modellek, csinos reklámarcok vagy színésznők, színészek jól kitalált hajkölteményeire, nekünk nem biztos hogy jól áll...Ha nem vagyunk biztosak magunkban, kérjük szakemberek tanácsait, de már interneten is megtalálhatók programok, amik fénykép feltöltésével saját arcunkhoz segítenek elképzelni az adott hajszínt vagy formát . Én személy szerint jól szórakoztam egy ilyennel és megerősített abban hogy sosem lesz világos hajszínem és rövid hajam:))

Én magam készítem a frizuráimat, de erre nem biztatok senkit. Én is csak makacsságom eredményeképp tudtam kifejleszteni a technikát, amivel két tükör segítségével polipszerűen nyúlkáló kitekeredett karokkal tudom körbeformázni az elképzelt koronát a saját fejemen:)) Tudom, nem vagyok az egyedüli nő, aki egy félresikeredett frizura után hanyatt homlok fut haza a fodrásztól és sírva fogadkozik, hogy oda vissza soha többé!!!
Én viszont ezt azonnali hatállyal az összes fodrászatra kiterjesztettem, 16 évesen:))

A legnagyobb kihívást nekem a hajam fényességének elérése jelenti, mert bizony az nem pár ollócsattogtatás és fésülő mozdulat eredménye...Fontos a jól megválasztott sampon és balzsam (nem extrákat használok) a táplálkozás, a lelkiállapot...és persze a trükkös hajpakolások, amiket nem csak üzletekben jó pénzért lehet beszerezni, hanem otthoni alapanyagokból is össze lehet állítani.

A kedvencemet megosztom veletek.

Hozzávalók:

1 db tojás sárgája
1/2 dl sör
2 evőkanál olivaolaj
2 evőkanál hajbalzsam

Ez elvileg egy átlagos félhosszú hajhoz elég. Összekeverés után tejfölsürűségű krémszerű trutyit kapunk, ezt vattacsomóval kell eloszlatni a száraz hajunkon. Ezután folpackkal tekerjük be fejünket, arra jöhet a törölközőturbán. Meleg dunszt kell a hajnak, mint a befőtteknek,így hat a legjobban a pakolás:) 20-30 perc után lemosható.

Frissen mosott csillogó fényes "sörényemet" látva férjem sose hagyja ki : én kicsi pónim drága pónim, szép a te hajaaaaaaad!!:)))) (túl sokat néz reklámokat:)))

A cikket írta: maya21

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 29. 22:40
Valóban szerencsés vagy alkatilag. Nekem immár a fülműtétek sorának eredményeként egy sávban hullik intenzívebben, de mióta kicsit nyugodtabb életet élek, többet alszom és relaxálok, így most jobb állapotba került. A pakolást kipróbálom majd hátha segít. A sörről tudtam hogy jó tartást ad és fényesít, régen daueroláshoz is használták, csak ki kell öblíteni mert " szaga van". Üdv Éva
2010. május 28. 10:06
Nagy mázlista vagy,azt tudod ugye??
Hány nő irigykedne most???
A természet az nagy varázsló,kinek-kinek okkal,azt ad ami oda való.
Nekem minden áldott nap frizurát kell készítenem,mert vékonyszálu,szögegyenes.
Még jó,hogy csak vágatni kell fodrászhoz járnom,a többit megoldom.
2010. április 29. 08:40
Tényleg szerencsés vagy...bár már rájöttem, a természet tudja mit adjon. Nekem kevesebb a hajam, gyűrű göndör (utálom), eredetileg barna. Rá kellett jönnöm az évek során, mindig akkor mondják, milyen jó lett, amikor visszakapja eredeti színét,formáját.... Máskülönben rájöttem 150 cm magassághoz egy dús hajkorona olyan lenne, mint valami elfuserált törpilla....lenyom. Szóval, ahogy írtad, nem áll jól mindenkinek az, amit szeretne. A Dallasból a szőke Lucy a nagy hajával...borzalmas volt!
2010. április 29. 08:26

megtekintés Válasz erre: maya21 - 2010. április 28. 16:26

Akkor az ismerősöd valamit nem jól csinál...Hajmosás után kell a hajbalzsam,főleg kócosabb loboncnál, minden egyéb mellett könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Mindenesetre én nem kinlódok:)

Egyre jobban sajnálom hogy nem tudunk cserélni!!Úúúúúgy megnézném a séródat amit te csinálnál magadnak ha a helyemben lennél:)))))....bár lehet hogy azt a cserét nagyon megbánnám, mert esetleg fél centis tüsi hajat kapnék vissza!!!!!!!:)))))))))))

Hát azt sajnálhatod is, hogy nem cserélhetsz velem..., gondolhatnál percenként a szexre.. ;)) :))))))
Olyan hajat csinálnék mint a Boney M.-böl a pasinak volt, nagy "mikrofon" fejem lenne! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2010. április 28. 16:26
Akkor az ismerősöd valamit nem jól csinál...Hajmosás után kell a hajbalzsam,főleg kócosabb loboncnál, minden egyéb mellett könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Mindenesetre én nem kinlódok:)

Egyre jobban sajnálom hogy nem tudunk cserélni!!Úúúúúgy megnézném a séródat amit te csinálnál magadnak ha a helyemben lennél:)))))....bár lehet hogy azt a cserét nagyon megbánnám, mert esetleg fél centis tüsi hajat kapnék vissza!!!!!!!:)))))))))))
 
2010. április 28. 16:16
Persze, olyan hajkoronát, mint a tiéd, nem hiszem, hogy el tudnám intézni 1-óra alatt.. :))))
Egy hölgy ismerősöm mindig pigyereg, hogy hajmosásnál a kínok-kínját éli át, mert fáj neki, és egy csomó haj odavész! :)) Neki is hosszú, dús haja van....
2010. április 28. 15:57
Jajj Petike,pedig ha cserélnénk minden nap maradna szabad 10 percem, hajmosásnapon pedig 1 egész órám!!:))))))
 
2010. április 28. 15:53
De örülök ilyenkor, hogy csak 3mm-es a hajam, és, hogy nem vagyok nő, nem lenne türelmem végig csinálni a "szertartásokat", a mosás - száritást! :)))))
Na látod, ezért a dologért nem cserélnék még egy napot sem a női nemmel! :)))))))))))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: