újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A medvék orrában van karika

2010. április 26. - Látogatók száma: 125

Vártam, hogy írjon ide valaki. Lehet más is úgy van ezzel, mint én? A testékszer nem nyerő?

Elég modern vagyok, de valahogy ez a testékszer téma nem jön be nekem. Még a sok fülbevaló valahogy elment, de ez már nem is divat. Jöttek az orr-, száj-, szemöldök-,nyelvpirszingek. Számomra hátborzongató látvány. Főleg aki túlzásba viszi. Némelyik kamasz olyan, mint egy idomított állat (bocsi), vagy egy bennszülött, tele ezekkel az izékkel. A nyelv és szájpirszing ami végképp kiverte a biztosítékot. Persze azért annyira maradi nem vagyok, egyszer megkértem egy srácot, csókolózna-e velem, mert kíváncsi vagyok, milyen? Na, ahogy hozzá koccant a fogamhoz...brrrr. Nem vágyom rá többet.

Aztán ott a köldök ékszer, ami még a legelviselhetőbb, sőt kimondottan szexi, de sajnos ezek is egyre nagyobb méretet öltenek és így már nem olyan szép. Legalábbis számomra.

A végére hagytam a pornófilmekben látott mellbimbóba (pasiknál), szeméremajkakba, zacsiba rakott ékszereket. Már azt is nehezen hiszem, hogy egy nyelvpirszinges nyalás-szopás kellemes, de azt ne mesélje nekem senki,hogy a szeméremajakból kicsöngő karika nem okoz sérülést, akár viselőjének, akár a partnerének!

Szívesen olvasnék erről azoktól, akik hordanak ilyet....

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. november 10. 13:24
Jó cikk.
Én sem tartom valami szép látványnak a testékszereket .
Kivéve fül..
2010. október 2. 15:48

megtekintés Válasz erre: Shehulk - 2010. június 1. 14:51

Csatlakozom!!A lányom 16 éves 7db piercingje van..Plusz egy fültágítója.Utálom mindet de nemsokára születik róla egy cikk:)

Szia!
Kiskamaszom is áradozik a testékszerekről, de heves ellenállásba ütközik a szülei (én mint az anyukája, és a hétvégi apukája is ugyanígy gondoljuk) részéről.

Hogyan jutottatok el idáig, hogy 7 piercingje legyen 16 éves korára?
Én az elsőnél letépném a fejét a piercinggel együtt a csemetémnek.
Üdv. J.
2010. június 1. 14:51
Csatlakozom!!A lányom 16 éves 7db piercingje van..Plusz egy fültágítója.Utálom mindet de nemsokára születik róla egy cikk:)
2010. április 30. 15:22
A páromnak még pár évvel ezelőtt volt egy gyöngy formájú szemöldök-piercingje. Nagyon helyes volt vele, kifejezetten jól állt az arcocskájához! :) Aztán teltek az évek, s egyszer csak kivette, avval, hogy "már elmúltak a kamaszos évek". S milyen igaza volt: magától felismerte, hogy mindennek megvan a maga ideje! Egy szép, szolid kis piercing - amelyik persze nem okoz testi károkat, pl: fogkitörés, fájdalom - egy helyes buksin még jól is mutathat, és nem kell örök életre szólnia, ellentétben mondjuk egy tetoválással...
2010. április 27. 20:21
Semmi gond, nyomatékosítottad ;-))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: