újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Vajon tényleg hatásos, avagy csak átverés...

2010. április 9. - Látogatók száma: 246

Ez csak egy felkapott dolog amivel megint mindenki pénzt akar keresni, vagy találkozott már olyan emberrel valaki aki 100%-ban meg volt elégedve?

Manapság divatos dolog a szőrtelenítés, nagyon sok nő, sőt nagyon sok férfi az szőrteleníti különböző testrészeit. De vajon a végleges szőrtelenítés, tényleg hatásos?
Nem azokra a kezelésekre gondolok amelyeket klinikákon végeznek nagyon sok pénzért hanem azokra amiket kisebb városokban, mint például itt ahol én lakom is el lehet végezni.
Egyszer a helyi televízió adását néztem, amit nagyon ritkán szoktam, de megpillantottam a műsorban egy ismerős arcot és otthagytam. Játék volt a műsor alatt egy nagyon primitív kérdéssel, betelefonáltam, gondoltam úgy sem fognak ebben a kis városban telefonálni, meg nem is emelt díjas volt a szám csak egy sima vezetékes, így próba szerencse megpróbáltam. A műsor végén lévő sorsoláson utolsóként a saját nevemet hallottam meg. Majd kiugrottam a bőrömből. Nyertem egy végleges szőrtelenítést. Pár nap múlva jelentkeztem a nyereményemért amikor ugyanis közölték velem, hogy ez csak egy 6000ft értékű kupon ami 1 kezelésre jó. Azt mondták nekem száj húzva, hogy próbáljam ki mert nem rossz dolog. Gondoltam is magamban , hogy nem volt valami biztató így inkább érdeklődtem erről a cégről és csak rossz tapasztalatokat hallottam. A kupont még jelenleg sem mertem felhasználni. Minden olyannal ijesztget, hogy fájdalmas. Úgy voltam vele megkérdezem egy olyantól is aki már 1 évvel ezelőtt átesett egy kézelélés sorozaton . 6 alkalmon vett részt, fájt neki és nem is tüntette el a szőrt, jelenlegi is gyantáztat.
Úgy határoztam nem használom fel a kupont maradok az eddig jól bevált gyantánál és epilálásnál. Talán majd egyszer arról is elterjed valami, de már akkor újból lesz valami modernebb dolog.

A cikket írta: K. Anna

11 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. november 6. 11:54
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Saját tapasztalat: elhintették milyen jó, elmentem egyszer, fáj, égetett, és tök hatástalan volt, erre azt mondták majd a hatodik-hetedik kezelés után...hm.. egy szőrszálhoz 5 db tüsző tartozik, és nem tudni melyikből ered, ezért egy szálat ötször bombáznak meg lézerrel...Ágyúval verébre lőni tipikus esete, eredményt nem hozott a 6-7 kezelés sem, elment egy csomó pénzem és időm, marad a gyanta és az epilálás...nem kellemesebb, de gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb.
2010. november 6. 11:11
Hasznos cikk.
Üdvőzölek : Maya
2010. július 4. 08:17
Mielőtt bármit bevállalnék, én is szeretek utána olvasni a dolgoknak.
Nagyon sok kellemetlenségtől tudja magát az ember így "megmentetni".
2010. június 29. 06:39
s mi lesz, ha két évtized múlva kiderül, hogyrákkeltő az egész procedúra?
:)
jó, hogy leírtad dilemmáidat
2010. május 13. 20:38
Én se mentem volna el a helyedbe...
2010. április 18. 16:35
Sajnos a magyar lakosság zöme nem lakosokból, emberekből áll, hanem fogyasztókból, hiszen ennek tekintenek minket...ezért minden reklám ill. divatirányzat mögött ott lapul a kereskedelmi érdek, a minél nagyobb haszon, így nem csoda, hogy addig "'nyüstölik" a reklámokkal agy-mosott tömegeket, míg beépül a tudatalattijukba, hogy igen, kell ill. divatos a szőrtelenítés, ezért hajlandóak rá áldozni, holott a természet adta nekünk, s nem véletlenül. Hosszas eszmefuttatás helyett: tudnunk kell, hogy pl. a nemi szőrzetnek pontos szerepe van az illatanyagok vonatkozásában, s ha mi ezt eltüntetjük, nem részesülünk eme kellemes élményből, persze nem azt mondtam, tessék mától torzonborz fanszőrzettel hivalkodni...
2010. április 12. 20:41
Az én kozmetikusom is ellenzi, nem tudom, hogy azért-e mert az neki nem hoz hasznot vagy azért-e mert tényleg így gondolja...
2010. április 10. 22:37
A végeleges szőrtelenítés nagyon sokba kerül, ugyanis lézerrel gyakorlatilag elégetik a szőrtüszőket. Egyesével! Nem túl nagy a fájdalom,ha szakember végzi, de komoly égési sérüléseket is lehet szenvedni. Mindez nem saját tapasztalat, olvastam illetve kozmetikusommal konzultáltam erről. Marad a gyanta, nekem is.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: