újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Erotic massage 1. rész

2011. június 24. - Látogatók száma: 257

Csak akkor tudjuk meg, hogy az addig kihagyott élményekkel mit veszítettünk, amikor mégis csak megtörténik velünk.

Mivel rendszeresen soha nem űztem semmilyen sportot, vélhetően a szerencsés genetikámnak és a hajszolt életritmusomnak köszönhetően nem igazán rendelkeztem eddig súlyfelesleggel. A munkáim során ért rendszeres fizikai igénybevétel ellenére sem volt különösebb mozgásszervi érzékenységem, fájdalmam úgy, mint több hasonló korú ismerősömnek, kollégámnak.
Ők a panaszaik csillapítása érdekében különböző kezelésekben, fizikoterápia, gyógyfürdő és masszázsban is részesültek a tüneti fájdalomcsillapítás mellett.

Véletlen úgy hozta, hogy az egyik kollégám nem tudta igénybe venni a prognosztizál termál és masszázs kezelés utolsó öt alkalmát. Szívesen elfogadtam a felajánlását, mivel a kezelést nyújtó strandfürdőt hat éves korom óta nagy előszeretettel látogatom, bár az elfoglaltságaim miatt egyre ritkábban.
Az élmény nagyon a kedvemre való volt. Így történt, hogy negyven évet éltem le masszírozás nélkül.

Később a fiktív fájdalmaim okán magam is igényeltem ilyen terápiákat. A gyógymasszázsnál mindig arra törekedtem, hogy hölgyek részesítsenek a terápiában.
Az egyik alkalommal meglepő fordulat történt. A számomra addig látásból sem ismert hölgyről kiderült, hogy egy másik gyógyfürdőből jött kisegíteni a szabadságolás miatt hiányos személyzetet.

A kezelés rendhagyó módon vette kezdetét, mert mielőtt beolajozta volna a hátamat, a fürdő nadrágomat lehúzta, de nem csak a csípő alá, mint a többiek, hanem teljesen kibujtatott belőle. A tehetségére nem lehetett panaszom, mert alaposan és gyorsan átgyúrt a nyakamtól a talpamig. Azután a combomra és a farpofáimra helyezett hangsúlyt. A tapintásai ezután egyre merészebbeké váltak. Az olajozott ujjai érintése a prosztatán és a heréken, elkerülhetetlen erekciót okozott. A péniszem megigazítása miatt kénytelen voltam megemelni a csípőmet, mit ő kihasználva az ánuszom elejébe fúrta az ujját. Az izgalmam tetőfokára hágott volna, ha véget nem ért volna a masszázs időm.

Megkérdezte, hogy szeretném-e a folytatást. Bólintásomra és hatalmas sóhajomra egy névkártyát csúsztatott a kezelőlapom mellé, hogy időpontot egyeztethessünk.
Még aznap este felhívtam a kártyán szereplő „Érintés művészete” alatti számot, ahol a kedves ismerős hang másnapra előjegyzett, de nem negyedórás, hanem minimum egy órás élménymasszázsra.
Folyt.köv.

A cikket írta: Lakyluck

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 25. 05:40
Kedves Juli!

Az életünk tele van meglepetéssel. Csupán nyitottaknak kell lennünk és olyan kellemes élmények érhetnek, mint régen vagy még soha.
Állítólag a korunk előrehaladtával csökken a libidónk. Ezt magamon, de főleg a korombéli hölgyeken nem érzékelem. Sőt egyre szenvedélyesebbeké, bevállalósabbá válnak.
2011. június 25. 05:33
Kedves Julianna!

Ennél csöpögősebb írás már súrolhatja a jó ízlés határát, mint ahogy korábban ezért itt is megróttak.
Viszont priviben v. e-mailre küldhetek pulzusemelőbb sztorikat is.
2011. június 25. 05:28
Kedves Évi!

Valóban nem az értékeléstől indulok be, mint inkább a friss portfóliódtól. Elfogultság nélkül kijelentem, hogy akár egy kozmetikai cég reklámarca is lehetnél.
2011. június 24. 18:51

megtekintés Válasz erre: - 2011. június 24. 17:19

Szia Donna!

Tanulni sohasem késő! :-)) Állítom, érdemes...

pusz
Juli :))

Én is így gondolom.
:)
2011. június 24. 17:19

megtekintés Válasz erre: - 2011. június 24. 13:52

Anyám... :D
Várom a folytatást.. de részletes legyen, hátha én is megtanulok masszírozni. :))))
Max, valóban. :)

Szia Donna!

Tanulni sohasem késő! :-)) Állítom, érdemes...

pusz
Juli :))
 
2011. június 24. 13:52
Anyám... :D
Várom a folytatást.. de részletes legyen, hátha én is megtanulok masszírozni. :))))
Max, valóban. :)
2011. június 24. 13:41
Tőlem csak egy 5-öst kapsz. Nem vagyok irigy. Ettől ugyan nem indulsz be! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: