újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Máskép is lehet bántani.

Látogatók száma: 56

A nők elleni erőszak bármelyik nőtársunkat érinti érintheti. Ezért fontosnak tartom hogy beszéljünk és írjunk róla. Világszerte a nők millióit , hazánkban pedig évente 400 - ezer nőt bántalmaznak. ..........

A nők elleni erőszak bármelyik nőtársunkat érinti érintheti.
Ezért fontosnak tartom, hogy beszéljünk róla és írjunk is.
Világszerte nők millióit érinti hazánkban pedig évente 400 - ezer nőt bántalmaznak sőt még gyerekeket is.
Magyar adatok szerint a legóvatosabb adatok szerint hetente legalább egy nő hal bele a családi erőszakba de már párkapcsolatokban is előfordul a bántás, sőt sajnos a gyilkolás is.
Újságok televíziók foglalkoznak azzal a témával, hogy mi nők hogyan szakítsunk párunkkal, hogy ne következhessen be a nagy baj.
Hogyan szakítsunk ?
Hogyha normálisan közlöm vele akkor sem tudhatom mit akar tenni velem .
Az erőszak nem mindig hagy szemmel látható nyomot.
Hiszen több formába nyilvánulhat meg.
Leggyakoribb fajtái : a testi , lelki , szóbeli , és lelki.
Bántalmazott gyermekek adatait csak becsülni tudják de hazánkban több százezer olyan gyerek él akit testi , lelki , vagy akár sexuális erőszaknak van kitéve.
De bántalmazott gyereknek is számít az is akit szülei nem vernek de azzal a tudattal nő fel hogy a családban látja hogy verik az anyát.

Ui: Az erőszak nem mindig hagy láthatatlan nyomot.......

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A cikk teljesen igaz, magam is tanúsíthatom, de nem szabadna megfeledkezni a bántalmazott férfiakról sem. Tudnék példákat felhozni. És kivételesen nem viccelek.
Az élet nem csak fekete és fehér.
Kedves cikkíró! Mikor erről a témáról hallok elgondolkodok azon, hogy hogyan fajulhat egy család életet esetleges fizikai vagy lelki terrorhoz? Sok ilyen van sajnos és a családok azon tagjai nem mernek, vagy nem tudnak segítséget kérni a megfelelő szerveknél! Viszont, meg előzhető lenne az esetleges tragédia ha időben lépünk szerintem! Csak az a baj, hogy sokan félnek a családtag estleges megtorlásától és erre is volt már példa. A lelki dolgokról meg nem is beszélek, mert azt egy életen át viheti még magával az akit bántalmaztak bármilyen formában.

Viszont azt is hallom televízióban és sajnos az életben is találkoztam már - és itt elnézést kérek azon férfi társaimtól családapáktól akikre ez nem igaz - hogy a családfő bántalmazza a családot, feleségét, gyerekeit, akik sokszor menekülnek el otthonról....., hogy lehet az ilyen családon segíteni? Hová forduljanak, mit lehet tenni? Fontos és égető kérdések s bár még nem voltam ilyen helyzetbe, de borzasztó látnom, ha egy nő mondjuk egy nagy monoklival megy az úton és felteszem a kérdést mekkora erő kellett ehhez, aztán egy erősebb bántalmazásról már ne is beszéljünk....!

Mindenesetre senki ne féljen segítséget kérni, én az javaslom!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: