újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Női dillema

2011. november 5. - Látogatók száma: 79

Elképzelhető, hogy akit megismertél régen, már nem is tudod kicsoda? Hát igen. Erről a témáról könyvet lehetne írni. Mindenkinek megvan a saját kis élettörténete, ami évek tapasztalatán nyugszik. Sokunknak ismerős a helyzet, átvirrasztott éjszakák, sírás.

Persze ott a sok türelem és tolerancia, amit belefektettél imádott férjedbe/partneredbe, és az egész eddigi életed tulajdonképpen. Jártam már nem egy pszichológusnál, záporoztak a kérdéseim és a könnyeim. Semmi érdemlegesért!
A mai napig nem tudom, hová lett a férfi az életemből? 3 év szeretősdi, majd a mindent feláldozás Érte, az igaz, egyetlen szerelemért (válás, 2gyerekkel). Szültem Neki gyereket, szerettem eszméletlen, s mire felébredtem, egyedül lettem! Azt hiszem társas magánynak hívják! De ebbe a bonyodalmas útvesztőbe hová lett Ő? Mit csinál most, mit érez? Miért nem kapom a romantikát, a forró vágyat, a szerelmet; és még sorolhatnánk?!
A férfi aki a tenyerén hordozott most mintha taszítana el magától, mindig csak egy kicsit, csak apránként beosztva. Milyen érzelmi átalakuláson mennek át ezek a férfiak? Tényleg örökre belekerülnek a hétköznapi szürkeségbe? Valóban olyan ostobák, hogy csak akkor kapcsolnak amikor már a kilincsen a kezed. És ha már ráteszed, le is fogod nyomni és kisétálsz, nem nézel hátra mit hagytál magad mögött. Miért kell idáig eljutni? És persze ott a nagy kérdés? Mindezt nekem végig kell csinálni? Én próbálom Őt megérteni, sorolja is az érveit:
Sok a stressz, az anyagi probléma, fáradtság... Mintha egy nővel élnék, most én vagyok a megrontó (a ffi) a gaz csábító! Szeretkezni akarsz? Ugyan szívem, hová gondolsz!!!!??? Heti egy alkalomnál többször? Isten ellen való vétek!!! Hát mégis mi történt 4 év alatt? Vele?? Minden nőnek vannak megérzései, amikor ülsz és nézed Őt, csak jár az agyad, hol lehet a probléma? Az én megérzésem: MÁST szeret, titokban. Akkor miért ülök itt és nézem Őt? Mert SZERETEM.

A cikket írta: ametiszt

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 7. 14:44
Szia Ametiszt!
Én pár férfitársamat próbáltam meggyőzni, hogy mennyivel jobb azt megtartani, akit szeretünk, mint mindig "újraszeretőt" lelni;-)
Sajnos az átlagférfiben a vadászösztön erősebb, mint a valahova tartozás tudat.
Üdv,
Pinokkió
2011. november 5. 15:52
Szia Ametiszt!

Kicsit ismerős a dolog, de elsődlegesen a kétoldalú kommunikációt kellene valahogy elindítani... szerintem. Gondolom, ezt már hallottad párszor. Nálunk nem ment. Pedig ez a nyitja az egésznek. Csak ehhez ő is kellene. A másik oldal.

Sok sikert a megoldáshoz!

Üdv: Ailet
2011. november 5. 11:35
Köszönjük Ametiszt a cikket, fontos kérdéseket vet fel!

Egyúttal üdvözöllek is az oldalon és köztünk!

Érezd magad otthon!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: