újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

A nő, a férfi és az orgazmus

Látogatók száma: 240

Ha a férfinak nincs orgazmusa, azt tragédiaként éli meg. Ha a nőnek nincs, azt mondja: "Nem baj, majd legközelebb lesz!" Lesz egyáltalán? Van, akinek soha sincs. Sok nőt ismerek, akik színlelik az orgazmust.

Egyesek azért, mert sohasem jött még nekik össze, és cikinek tartják a párjuk előtt bevallani az igazat.

Mások azért, mert tudják, hogy a férfinak örömöt szereznek a színlelt gyönyörrel, így a pasi úgy érzi, hogy sikerült boldoggá tennie a nőt.

Vannak olyanok is, akik nem szeretik a szexet, de "kötelességüknek" érzik, hogy lefeküdjenek a férfivel, mert a nőnek ez a dolga, amióta világ a világ. Olvasták, vagy hallották valahol, hogy szex közben sikoltozni kell, karmolni kell a pasi hátát, össze kell gyűrni a lepedőt... szóval megmutatják a fickóknak, hogy menő csajok és nincsenek fából.

Csak sajnálni tudom őket.

Az igazság az, hogy azok a pasik, akik elhiszik, hogy a nőnek valóban orgazmusa volt, vagy nem ismerik a párjukat, vagy egyáltalán nem figyelnek a nőre.

Amikor a férfi és a nő testileg egymásra van hangolódva, akkor minden apró rezzenésből meg tudják állapítani, hogy az mit jelent.

A párom imádja amikor élvezek, és nem lehet becsapni. Amikor eljutok a csúcsra egy 'áramütést' érez. Ezt nem lehet megjátszani!

Csajok, a pasitok jól ismer titeket?

A cikket írta: Lizelotte

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az a helyzet kedves hölgyek, hogy a fiúk/férfiak egy csoportja (és voltaképp, mindegy a koruk), a hőzöngő, dicsekvő önképét folyamatosan megerősítő típus és nem is biztos, hogy macsó kategória. Mire gondolok:
„Mire vége a filmnek, asszony már alszik a hasán, de nem gond. Felhajtom a lepedőt, aztán adok neki és mindketten egy jót élvezünk.”
„Asszonynak mindig jó!”
„Persze, hogy élvez, többször is”
…és hasonló, „magvas” gondolatok, dicsekvések röpködnek egy-két pohárka bor után az asztal felett. Azt azért, hozzá kell tenni, hogy 35-40 éves, többgyermekes, diplomás családapákról van szó. (Én mélyen hallgatok..) ..és kiderül más alkalommal, ugyanezen párok, hölgy tagjaitól egy meghittebb beszélgetések során, hogy nincs tökéletes kommunikáció otthon, nincs vagy ritka a tartalmas beszélgetés, és a feleségek sóhajtásból érezni lehet, hogy amit a pasija mond, nem teljesen igaz.
Sok férfi társam, valamiféle „klisének” akar megfelelni, hogy ő tökéletes minden területen és ezt hetente szét kell tülkölni a nagyvilágnak, és ezt az elégedettségbe / tökéletességbe vettet hitét a hálószobába is magával viszi. Eszébe nem jut, hogy az nőnek nem olyan frankó, mint neki! Viszont a másik oldalról nem érkezik meg a szükséges jelzés, hogy nem minden rózsaszín! Vajon miért? Egyszerűbb eljátszani, sóhajtani néhányat, mint belegázolni a sérülékeny lelki világába, ami várhatóan komoly vitát fog okozni. Vajon ezek a férfiak, miért nem tudnak arról, hogy a nő nem élvezett? Miért nem szónak nekik?
Majd kivesézzük a témát. Addig gyűjtöm a gondolatokat. :-)
 
Szia Lizelotte!

Húúú mennyire igazad van. Az igazi orgazmust nem lehet megjátszani. Meg hülyeség is lenne az embernek becsapni saját magát.
Hiszen egy szerelmi aktus attól jó, ha mindkettőnek jó. A kivitelezés másodlagos. (Hüvely, vagy klitorisz által esetleg segédeszközök bevetésével az mindegy.)
Igaz, vannak olyan nők, akik csak a pasi miatt csinálják úgy, mintha nekik is jó lenne. De ebben az esetben mindkettő meg van vezetve.

Kis mosoly:
Melyik a legjobb testhelyzet a szexben?
Egymással háttal! - akkor mindkét fél akkor megy el, amikor akar! :-)
Szép napot!

Pusz
Juli :))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: