újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A passzív férj

Látogatók száma: 192

...mintha megszűntem volna nőként létezni férjem számára. A munka, a házimunka és gyermeknevelés jutott posztomul. Amikor szeretkezni szeretnék ő teljesen passzív.

Nemrég lettünk 10 éves házasok a férjemmel. Nagy ünnepséget rendeztek nekünk a barátaink ez alkalomból. A bulin eszembe jutott az esküvőnk, feltörtek bennem az akkori érzések, vágyak, egyszóval nosztalgiáztam. Nagyon vártam már, hogy hazaérjünk és kettesben folytathassuk tovább az éjszakát. Ez sajnos nem így történt. Férjem, amíg én tusoltam, olyan mély álomba szenderült, hogy elment a kedven az évfordulós hancurtól is. 10 év nem olyan hosszú idő, mégis úgy érzem magam házaséletünket illetően, mintha 40 éves házasok volnánk. Teljesen kiégett férjemből a szex utáni vágy. Lassan-lassan belőlem is kihal. Ez nem volt mindig így. Gyermekünk születése előtt tökéletesen működött az ágyban minden. Amióta kisfiam világra jött, olyan érzésem van, mintha megszűntem volna nőként létezni férjem számára. A munka, a házimunka és gyermeknevelés jutott posztomul. Amikor szeretkezni szeretnék ő teljesen passzív, nem simogat, nem csókolgat. Elvárja azonban, hogy én kielégítsem minden vágyát. Lassan idejét sem tudom, mikor szeretkeztem vele úgy, hogy ő is aktívan részt vett volna a szexben.
Nem bírom már így sokáig, szörnyű elviselni az egoizmusát. Nem vagyok féltékeny típus, de kezdek bizonytalan lenni hűségét illetően. Hiába próbálnám újítani házaséletünket, egyáltalán nem partner ebben, és ha felhozom beszédtémának, valami ürüggyel elmegy hazulról. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy az ő egyhangú és egyoldalú szexualitását egy egész életre bevállaljam. Megcsalni nem akarom, de ez így akkor sem mehet tovább.

A cikket írta: Zsuzsi

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

nálam is ezzel kezdődött, de persze nem mindenkire érvényes
pedig oka van, az biztos! hogy ennyire passzív
csakhogy a férfiak nem igazán vallanak, inkább eljátsszák a hős és erős embert.
jó írás
tömören kerek az egész
:)
Kedves Zsuzsi!
Sajnos ez tipikus tünet az átlag pasiknál. Még igazán korhoz sem köthető a libidó eltűnése. Egy idő után szinte név szerint ismerjük a szőrszálakat, rutinossá válik az aktus is.
Nem gondolnám, hogy volna valakije és azért passzív. Ha még december 5. óta nem találtad meg a megoldást, akkor szívesen konzultálnék erről privát levelezésben.
Minden jót kívánok! Zoli
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: