újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hol is kezdjem?... 1.

2012. január 16. - Látogatók száma: 83

Bemutatkozás...

Egyetlen szóval le tudnám zárni, de nem teszem, ennyit azért megérdemlek, remélem?... Szenvedd át velem együtt a sztorit, ami nem éppen siker sztori, de tanulságos lesz a vége, ígérem.

Van önkritikám. Az életben számtalanszor bizonyítottam már. Sokszor adtam ennek kisebb-nagyobb tanújelét, attól függ, hogy ki gyakorolt rám, és milyen hatást?

Pontosan egy hete ismertem meg ezt a férfit, valamilyen időintervallumhoz képest. Nevezzük nevén, Ferencet. Hogy egy kis jellemzést is adjak róla, amúgy a külsejéről, ha már magammal szemben olyan aprólékosan leírtam, amit ahhoz tudni kell, hogy milyen is voltam abban a pillanatban, amikor először találkoztunk. Ez nagyon fontos, az első benyomás. Legalábbis nekem fontos.
Szóval, igaz, őszes haja, nem túl rövid. Fent szinte semmi, pár elszabadult hajtincse meredezik az égnek. Nem tehet róla, elnéző vagyok. Most nem látom magam, de az én hajam is néha az égnek szokott állni!... Vékony a fickó. Vagy nincs mit ennie, vagy már régen nem evett egy igazán jót, de most nem is ez a fontos, biztosan eddz valamilyen módon?... Az csak mellékes, én az edzéseket a kertben gyakorolom, ezért olyan lapos a hasam. Enni sem tudok mostanában, a sok izgalom elvette az étvágyam.

Szemüveget visel, a nélkül nem is látna? A baj csak az, hogy míg én homályosan látom őt, fordítva nagyon is éles szeme lehet, így nem tudom leplezni a kis ráncokat, amik tetszik, vagy nem, de jelen vannak az arcomon. A smink nem jó erre, az én repertoárom, választékom legalábbis erre alkalmatlan. Meg sem próbáltam eltüntetni, legyen az csak maga a valóság.
Szóval annyi idős, amennyinek látszik, 59 éves, akárcsak én. Stimmel. Se több, se kevesebb, úgy kinézetre.
Egyszerű, praktikus felsője egyáltalán nem hivalkodó, finom, meleg anyagból készült kis ruhadarab, drapp. Farmernadrágja, akár mint mindennapokra, elég viseltesnek tűnik. Az egész ember olyan, mint elképzeltem. Amikor megszólal, a hangjával mindent, ami esetleg csalódást okozhatott volna, ellensúlyozza.

Van időm! Legalábbis lenne időm átgondolni, hogy akarok-e vele holnap is találkozni?... de nem hagyja... Másnap felhív telefonon és faggat és faggat, hogy szinte már kezd kissé fárasztani, de ő ezt nem tudja, nem érzi, bár céloz rá, megjátszom, hogy ez engem nem zavar, sőt. Ekkor már úgy vagyok vele, jobb, ha megismeri azt is, amit még eddig nem tudott. Cicáim vannak például egy egész család, ezt nem lehet, nem is akarom eltitkolni. Azt lehet mondani, hogy hülyeség, amit teszek, de ezzel most nem foglalkozom. Kérdezzen nyugodtan, majd legközelebb, amikor találkozunk, én jövök!

(Volt egy napom arra, hogy gondolkodjak, de abból is csak egy kevés, mert egyéb dolgokkal voltam elfoglalva. Érdekes, megfigyelhetővé vált a változás, amit az okozhatott, hogy amúgy jól éreztem magam, amit már régen nem tapasztaltam. Kedvem volt, sokkal több, mint máskor azokhoz a ténykedéseimhez, amit amúgy rutinból, megszokásból, szinte észre sem véve mozdulatokkal, tettem idáig. Most viszont lendülettel, odafigyeléssel, tudatosan és jó kedvvel végeztem. Elmentem például és beiratkoztam a könyvtárba, de még előtte a vásárba is voltam, amit már vagy tíz éve nem tettem meg. Még egy lángost is megettem a kaja soron. Szóval, mintha kicseréltek volna!)

Amikor ismét felhívott telefonon, volt miről beszámolnom, volt témám. De ő valami furcsa mondókába kezdett. Olyanba, ami arra emlékeztetett, amit igazán nem szerettem az előző, majdnem volt randim szereplőjénél. Elkezdte mondani, kérdezgetni, hogy milyen harisnya volt rajtam, amikor először találkoztunk? – Harisnyanadrág, válaszoltam. Olyan ártatlan kérdés, mégis elgondolkodtató. Miért is lehet ez olyan fontos?

Másodszorra már értettem. Éreztem, hogy szinte zavarban van. Nekem sem volt éppen kellemes a téma, mert nem illett bele a képbe, valahogy. Amikor aztán rátért arra, hogy ha legközelebb találkozunk, ami még aznap az este folyamán egy órácskára tehető, ő mondta nem én, húzzak térdharisnyát. – Micsoda? Na nem most jöttem le a falvédőről, mire akar kilyukadni ez az ürge? Hát normális? – gondoltam.
Mindezt persze telefonba, nyögve, nyelve, de miért is kezdett bele? Hagytam, csak szenvedjen. Végül ő is belátva, hogy nem úgy sikeredett az előadása a dolognak, mint szerette volna, vagy tervezte, a többit majd szóban elmondja...

Úgy este hét óra tájban találkoztunk, de már ott, ameddig legutóbb elkísért, közel az otthonomhoz. Nem sokat változott a két nap alatt, én legfeljebb annyiban igen, hogy melegebben öltöztem és eszem ágában sem volt térdharisnyát húzni, mindössze zoknit a kis csizmámba... Nem vártam meg, míg nyögve, nyelve elkezdi a mondókáját, egyenesen rákérdeztem:

– Ugye csak vicceltél, amikor olyanokat mondtál a telefonba, hogy mit húzzak? Ki lehetett találni, csak nem gondoltad komolyan, hogy kapható vagyok erre, meg arra? Azt, ha ilyen szándékaid vannak, old meg a hagyma leheletű, fogatlan, rumot olyan előszeretettel vedelő, alkalmi ismerőseiddel. Vagy tinédzsernek képzeled magad? Kinőttünk mi már abból, hogy megcélozzunk egy bokrot, nem gondolod? – Ja, hogy csak vicc volt?... Na ennek igazán örülök! Adjuk meg a módját!

Folyt. köv.

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. február 1. 20:15
Térdzokniiiii? Hogy jut ilyen eszébe valakinek? Piszkosul erotikus holmi valóban! :)))))
 
2012. január 18. 00:39
Szia Éva! most látom te tudsz humorosat is írni:Nagyon tetszett.)))
kata
2012. január 16. 11:54

megtekintés Válasz erre: Lizelotte - 2012. január 16. 08:53

Szia Éva!

Várom a folytatást. Ez a harisnya-dolog, hm, a férfiak először mindig a látványra gerjednek be... :)

Pussz,
L.

Nahát, ebben nem részesülhetett. Nem került rá sor! :-)
2012. január 16. 08:54
Kedves Éva!

Az ismerkedés rögös útján az őszinteség talán a legcélravezetőbb eszköz. Szépen lerajzoltad nekünk a férfit. Köszönjük és várjuk a folytatást.

Pussz, Tündér
2012. január 16. 08:53
Szia Éva!

Várom a folytatást. Ez a harisnya-dolog, hm, a férfiak először mindig a látványra gerjednek be... :)

Pussz,
L.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: