újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Miért?

Látogatók száma: 38

28 évi házasság után elváltam, mert a férjem úgy kezelt, hogy mellette semmit nem érek, ha Ő nem lenne...., minden voltam a szemében. A végén már külön szobába költöztem, ott sem hagyott békén, hiába beszéltük meg, hogy külön utakon járunk.

Házasságom 3. évében született lánygyermekem, addig nagyjából minden elfogadható volt, kicsit hullámzott, mint a Balaton, egyben ringató jó is volt. Majd elkezdte kritizálni addig elfogadott ételeimet, ruházatomat, sminkemet, féltékenykedett. Kerestem magamban a hibákat, mert szerettem Őt! Már a Nővérem is felfigyelt a dolgokra, sok idő után elmeséltem mi is van közöttünk! Orvosnál is többször voltam sokkos állapotban:/reggel lányom iskola, majd orvos 1 altató, haza kényszeralvás, délután kelés, mire a lányunk otthon van. A lányunk 9 éves volt! El akartam válni, de ígérte megváltozik, igen egy ideig megváltozott. Zsarolt a lányunkkal, hogy elveteti! Semmi bűnöm nem volt, amiért elvehette volna. Segítségem is lett, megkért egy kollégám, ha elválok költözzek hozzá minden kötöttség nélkül, mivel a lányát Ő is egyedül nevelte - és az albérletet kettőnknek könnyebb lett volna fenntartani - hozzátette, esetleg ki is alakulhat köztünk valami. Természetesen megköszöntem, nem éltem a lehetőséggel, nem is érzékeltette soha a fiatalember, hogy ajánlatot tett nekem valamikor. A házasságom a végére már annyira tönkrement, hogy a testi épségem és testi épsége érdekében inkább elváltam, és Én menekültem már felnőtt Lányommal albérletbe. Úgy váltunk el, hogy mondta, nélkülem "megdöglesz, fél lábbal a sírban vagy", de mondtam, a Pokol is jobb ennél az életnél. Egészségügyi állapotom javult!

Azóta férjhez mentem, de kezdek rádöbbenni, lehet hogy nem kellett volna. Az Izomemberek addig szép orcájukat mutatják, míg beilleszkedünk. Az uralkodó férfiaknál az asszony kiteheti szívét, lelkét és rádöbben "csöbörből esetleg vödörbe esett" és ha továbbra is egyoldalú a kapcsolat, ami 4 éve tart, akkor nem filózok, ismét inkább a pokol, elválok - megbeszélni semmit nem tudunk!

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
cikkíró párbeszéd

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Jobb, hogy elváltál!

Orsolya, Igen nagyon jól éreztem magam az első és egyben "utólsó" válásomnál, de jelenleg mi lessz ki tudja...........
Cikkíró
cikkíró
Cskati! Lehet, de Ök érzik a legjobban kit kell nekik választani. Ki a legmegbocsájtóbb és türőbb képességü.
Cikkíró
cikkíró párbeszéd

megtekintés Válasz erre: ginesz

Sajnos az ember nem tanul a hibájából.Nem az izomemberrel van a gond, hanem az intelligencia szintjével szegénynek....soha nem fog megváltozni.

Mára bocsánatot kért a viselkedése miatt, de ezzel nem lettem boldogabb, várok még picit, de ha nemveltozik befejeztem és soha többé papirforma, de akkor is monogám maradok.
Sajnos az ember nem tanul a hibájából.Nem az izomemberrel van a gond, hanem az intelligencia szintjével szegénynek....soha nem fog megváltozni.
Jobb, hogy elváltál!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: