újabb események régebbi események további események
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Vigyázzatok ex csajok!

2011. augusztus 4. - Látogatók száma: 242

Nem tudom a pasik hogy vannak vele, de mi nők szeretjük magunkat összehasonlítani a kedvesünk exével, illetve szakítást követően az új jövevénnyel.

Sok nő, akit elhagynak, hajlamos az új nő "fikázására": - Mit eszik a piszkafán (vagy hájas) nőcin? - tesszük fel a kérdést magunkban, vagy: - De szarul öltözik! Vagy: - Bűn ronda, szeplős, nagy orrú stb. Netalántán: - Azt hallottam róla, hogy affektálós, kényes, hisztis... és még sorolhatnám.
Aztán az első adandó alkalommal, amikor összefutunk az ex párunkkal megkérdezzük:
- Mitől jobb az új nőd, mint én?
Nem bírjuk elviselni, hogy lapátra tettek, kudarcot vallottunk, mert mindannyian tökéletesnek tartjuk magunkat. No persze, később rájövünk, hogy egy kapcsolat vége nem feltétlenül jelenti azt, hogy hibásak vagyunk, egyszerűbb oka is lehet. Például megszűnt a varázs, a férfi "kiszeretett" belőlünk, ennek ellenére kellemes emlékeket őriz rólunk.
Az is lehet, hogy olyan hibákat vétettünk, amelyeket az új csaj nem követ el. (Amikor egy nő nyeregben érzi magát, hajlamos elsárkányosodni, megváltozni, amit a pasi nem biztos, hogy jó szemmel néz.) Szembesülni kell a hibáinkkal, hiányosságainkkal, még ha fáj is, hiszen épülünk belőlük.
Aztán megismerkedünk egy új pasival, akinek az ex barátnője végigfutja ugyanezeket a köröket, mi pedig bosszankodunk, mert nem értjük, hogy a hülye picsának mi a baja...

A cikket írta: Lizelotte

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. augusztus 29. 13:31
Jól látod! :-)
Ebben pl. egyetértünk.
 
2011. augusztus 5. 07:32
Oh, yes!

Pusz
Juli :))
2011. augusztus 5. 07:00
:D:D:D Így van:)
2011. augusztus 4. 22:57
Szia Lizelotte !

Sajnos igaz, bár egyformák vagyunk, a füleink közé szorult a fejünk, földig ér a lábunk, de az agyunk na az néha szabadságolja magát. Pedig tükör mindenhol van otthon!! Csak elfelejtünk bele nézni, vagy rossz oldalán nézzük. Senki sem tökéletes, mert fa görcs nélkül, ember hiba nélkül nem létezik. Vétkesek vagyunk és épp ezért halandók is. Én épp ezért soha nem ítélkezem, nem török pálcát senki felett. Én azt tartom attól lehetünk különbek, ha nem bántjuk az exet, az ellenfelet, hanem megtartjuk egyéni véleményünket magunknak, és az esetlegesen meghallott Ő hibáiból tanulva nem követjük el azokat ismét. Üdv Éva.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: