újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

60 fele ...

Látogatók száma: 266

Hallottam már arról ,hogy nők között is vannak akik megijednek attól,ha a férfiaknak nem kellenek egy idő után és el kezdenek úgy viselkedni,mint talán még soha.

Én fiatalabb koromban sem figyeltem arra,hogy néznek -e a férfiak vagy sem,de ennek lehet,hogy az volt az oka,mint eddig mindig írtam is,hogy fiúk között nőttem fel.Nem jártam kirívóan sem.Egyszerűen jártam mindig.Soha nem voltam magamutogatós típus,most sem vagyok az.Nem is volt erre szükségem,de csak azért,hogy észre vegyenek a férfiak,ezt nem is tettem volna meg.Mindig azt vallottam már fiatalabb koromban is,hogy ne a külsőm alapján akarjanak felfigyelni rám,hanem ismerjenek meg belülről,milyen vagyok,mint nő,mint ember.

Elmúltam már 50 éves,de még nem érzem a koromat.Mindig úgy érzem magam ,mint fiatalabb koromban.Éppen olyan komoly ,de komolytalan is tudok lenni,mint régebben.Szeretem az életet még akkor is,ha néha keménynek tűnik a számomra.Az életemet így fogadtam el.A nehézségektől nem lettem elkeseredett.
Tudok örülni mindennek,még a legapróbb dolgoknak is.Tudok önfeledten nevetni .Mindenben megtalálom a szépet.Talán ez is a szerencsém ami miatt nem pánikolok be és persze a pozitív gondolkodásom ami átsegít mindenen.
Úgy fogom fel,hogy én már voltam fiatal,most másokon van a sor. Minden kornak megvan a szépsége.A fiatalságnak ,de az öregségnek is.Beteg bárki lehet,függetlenül attól ,hogy fiatal-e valaki,vagy nem.Ettől még nem kell elkeseredni.Az élet megy tovább.Az életünket,a sorsunkat mi magunk irányítjuk hol jól,hol meg rosszul.
Sok korombeli nő irigyli a fiatalokat ,vagy azt ,aki nála szebb.Én szeretem a fiatalságot,örülök nekik.Elfogadom olyannak őket ,amilyenek.Minden generáció más és más.Másképpen viselkednek.Mindig akadnak idősebbek,akik azt mondják,hogy ezek a mai fiatalok és haragszanak a fiatalságra.Valamikor akadt idősebb,aki ránk is éppen ezt mondta, vagy haragudott ránk,mert fiatalok voltunk és ők ezt akkor irigyelték.Soha nem felejtem el amikor a Mamám a kora béliekkel szemben megvédte a fiatalokat és azt szokta mondani nekik,hogy az ő korukban sem viselkedtek másképpen a fiatalok.Akkor is voltak hasonló dolgok ,csak akkor még volt kapualj és szénakazal is,ahova be tudtak bújni.
Az én gondolkodásom és éppen ilyen.
Azt tartom,hogy mindig akad egy nő,aki másiknál sokkal szebb.Soha nem voltam és nem vagyok most sem irigy a fiatalabb ,vagy szebb nő társaimra,vagy esetleg azokra,akiknek több jut ,mint nekem.Akik sokkal szebben járnak,mint mondjuk én.Ahogy én öltözöm,úgy érzem jól magam.Nem biztos,hogy az ami másoknak jól áll nekem is jól állna. Én elfogadom magam olyannak,amilyen vagyok és azt is,hogy felettem is elszáll az idő,de ettől még nem hagyom el magam.
Most magam elé képzelek egy szép virágot,ami ha nem kap elég fényt,nedvességet,elszárad.Ez az élet rendje.El kell tudni fogadni önmagunkat is olyannak ,amilyenek vagyunk. Az apró ráncainkkal együtt fog szeretni az ,aki szeret minket.Minden kornak megvan a szépsége,minden korban van akinek megtetszik egy nő a kora ellenére is.Attól,hogy az idő elszáll,még lehet egy nő szép,üde,kívánatos.A valóságos énje teszi széppé és az ,ahogy viselkedik embertársaival,a társával szemben.Ahhoz,hogy egy férfi észre vegyen egy nőt,szerintem elég, ha természetesen viselkedik és ápolja önmagát.A lelkünk,ha nyugodt,szép,mi is azokká válhatunk kívülről is.
Én most 50 felett sem nézem azt,hogy figyelnek-e a férfiak amikor végig megyek az utcán.Nekem elég az,ha én jól érzem magam a bőrömben.
Igaz, a fiam mindig mérgesen mondogatja,hogy elege van belőlem,mert minden férfi engem néz,ha jön velem valahova és őt ez idegesíti.Én ezen csak nevetek és azt mondom ekkor ,hogy biztosan nagyon pocsékul nézhetek akkor ki és azt nézik ennyire.
Több nőtársamnál tapasztalom a kapuzárási pánikot,mint például egy ismerősömnél is,aki majd 60 évesen versenyezett egy 40 éves nővel,aki még ráadásul jól is nézett ki hozzá képest.A fiatalnak sok férfi udvarolt.Ezt ő irigyelte,veszekedett a fiatalabbikkal a férfiak miatt,majd el kezdte utánozni az öltözködését. Pontosan úgy öltözött,pont olyan ruhákat vásárolt,mint neki volt.A fiatalnak nagyon jó alakja van.Jól áll neki minden.Az idősebbik,majdnem 60 éves nő meg borzasztóan nézett ki ugyanolyan ruházatban nagyon erős testalkattal.A nagyon rövid,sztreccs ruhák előnytelenek voltak a számára,mert alacsony , nagy a hasa,vastag a lába, erős testalkatú nő ő.Megnézték a férfiak is,az biztos,de mindenki rajta nevetett.Ő nem ezt akarta elérni,de ez lett belőle.
Feltételezem,hogy az ő esetében is a kapuzárási pánik léphetett fel,bár ő mindig szeretett feltűnően öltözködni,viselkedni.Egy ideig tombolt,majd bezárkózott,de az élete szinte mindig is így hullámzott.
Minden nő,de férfi is másképpen viselkedik,ha hirtelen megijed attól,hogy megöregszik.Nem vagyunk ebben sem egyformák.

Mindig azt szoktam mondani,hogy az ember külsőre megváltozik ahogy az idő múlik,de a belső értékei mindig megmaradnak olyannak,mint amikor fiatalabb volt.A valós emberi értékek azok,amik nem változnak,még ha a külsőnk meg is változik az idő múlásával.

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Hát kedves Léna igazad lehet. A hölgy biztos, kapuzárási pánikban szenved, vagy csak nagyon boldogtalan az élete. Ha te boldog vagy ugy ahogy vagy, hagyd rá. Vedd levegőnek. Az az ő problémája, ha nem tud boldogan élni.
Ez egy jó írás
Léna! Milyen igazad van a belső értékek a fontosak, s mindenki a kor előre haladtával is maradhat fiatalos nem? Ki mennyinek érzi magát. Pusszantalak Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: