újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Emlékezés egy anyára

Látogatók száma: 74

Barátnőm halála

Amikor Judit és Robi szerelmesek lettek egymásba , Robi még nős volt . Azt mondta , már ágytól –asztaltól elváltak . Válást ígért . Halogatta és halogatta .
Judit másállapotba került . Kérte , most már váljon el Robi . A férfi bevallotta , mindkettőjüket szereti , és nem válhat el , mert a felesége is állapotos . Judit kérte : válasszon , mert így ő nagyon szenved . Telt az idő , a várandós Judit egyre kérlelte , a gyermeknek család , apa
kell . Robi nem volt képes dönteni .
A gyermekek megszülettek , Robi mindent megadott Juditéknak , anyagilag is , és naponta látogatta . Segített mindenben . Sajnos a feleség megtudta , és Judit lakására járt borzasztó patáliákat csapni . Judit szakítani akart , nem bírta ezt a helyzetet , új életet akart kezdeni , férjet , apát , családot akart . Ilyenkor Robi ígért fűt – fát , féltékeny volt , de csak nem tudott dönteni . Judit szerette , a kislány imádta , hát tovább folytatták ezt az életmódot .
Egy nyáron át nem láttuk Juditot , s egyszer csak megjelent mázsásan , és panaszkodott régóta tartó epebetegségére . A kapcsolata ugyanott tartott . Judit is döntésképtelen volt .
Megint sokáig nem láttuk , csak jött kósza hír , hogy beteg . Sárgasággal a fertőző kórházba fektették , tükrözték , kínozták , s végül egy hatalmas műtétet végeztek rajta , hasnyálmirigy-rák . Meglátogattuk , auswitszivé soványodott testén óriási vágás , gerincébe ültetve egy kanül , abba adagolták otthon a morfiumot . Robi naponta ott volt , ápolta , megtett mindent amit csak tudott , de ez sem volt elég sajnos . Judit felült az ágyban roppant erővel , és ezt mondta , miközben kezével az ágyat csapkodta : -- Meg fogok gyógyulni , dolgozni fogok újra , mert ezt a kislányt nekem kell felnevelnem ! ---
Kint a lépcsőházban sírtunk egymás nyakába borulva .
Robi később elvitte a kislányt feleségéhez , aki megengedte neki , lakjon Juditnál az utolsó időre , és a lánykát sajátjukként felnevelik . Judit ekkor már nem volt eszméleténél , és Robi gondozta . A temetésen felesége is feketében volt , és ölelve tartotta a kislányt .

A cikket írta: Áné Ági

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

BOCSÁNAT, ez az írásom kétszer van feltéve!!!!!!!! Elnézést kérek figyelmetlenségemért!!!!!!! Ági!!!
KEDVES Évike, Orsi, Müszélia!!!!!!!! Köszönöm tanulságos hozzámszólásotokat!!!!!!! Szeretettel: Ági!!!
Hát nagyon szomorú, de sajnos ez a trükk a fiúk fegyvere, és mi rendre bedőlünk nekik.
Az áldozat pedig a kislány, akinél remélhetőleg a nej nem fogja leverni az anya iránt ellenszenvét. Sajna halottam már ilyenről is. Nehéz ám az élet, de ha betegség is jön, akkor végtelen balszerencse, főleg ha ilyen és lehet, ha Judit jobban figyel magára és időben megy orvoshoz, akkor megúszhatta volna. Ki tudja, de a lehetőség benne van. Én azért megyek azonnal, ha valami gond van, mert tudom köszönhetem már a gyorsaságomnak az életemet, hogy nem vártam még egy pár napot.
Ágika! megkönnyeztem soraidat! Feleség jól döntött, hiszen egy gyermek nem tehet róla hova születik, viszont neki is szüksége van, ha már anyukája sajnos nem is, de egy nő, aki eltudja őt fogadni átölelje és szeresse! Én is ezt tettem volna, dehogy hagytam volna magára! Üdvözlettel Orsolya
érdekes, mindegyik pasi azzal jön, hogy ágytól-asztaltól elváltak, válófélben vannak, már majdnem elváltak, aztán persze szó sincs róla. mi pedig szépen elhisszük nekik, pedig igazán gyenge trükk.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: