újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Vászi (2)

Látogatók száma: 22

"Aki ad nekem, megtanít engem, hogy adjak" (közmondás)

Önálló gazdálkodással, önálló intézmény lettünk. A szakmai tudását itt kamatoztatni tudta, sokat és kiválóan dolgozott. Az életpályáját minden vonatkozásban segítettem, kiemelt bért adtam, a kiemelt munkájáért.
Amikor felvettem munkatársnak, nem a megfelelő beosztást adhattam, hiszen akkor már volt gazdasági ea. , akivel egyre több probléma merült fel. Az ellenőrzést Vászira bíztam, hamar rájött, hogy nagy baj van! Ezután továbbítottam a feletteseim felé a tapasztaltakat, s kértem az ellenőrzést. A belső ellenőrzés nem merte leírni a hiányosságokat, a szabálytalanságokat.
Szerencsénkre, vagy szerencsétlenségünkre a soronkövetkező ellenőrzések elkezdődtek. A belső ellenőrzés csekély összeggű hiányt tárt fel, társulva a hanyag munkával. Mivel gyermekeit egyedül nevelő három családos nő volt, nagyon meg kellett gondolnom, hogy mit kezdjek a kialakult helyzettel. Már nem tudtam benne többé bízni, mivel szabálytalan pénzügyi manővereket hajtott végre, kénytelen voltam megválni tőle.
Vászi azonnal feltárta a sikkasztást azt, amit a belső ellenőrzés nem vett észre. Majd igazságügyi szakértőket vont be az önkormányzat, aki megállapította a volt kolléga sikkasztását. A képviselőtestület fegyelmi bizottság elé állított, amiért nem vettem észre! Én szóbeli figyelmeztetésben részesültem!? Abban az időszakban nagy segítségemre volt Vászi, hogyan kell elviselni az igazságtalanságot! De ez még csak a kezdet volt.
Majd jöttek a választások, nagy rendezvényt szerveztünk! Korábban létrehoztunk egy alapítványt, mely arra volt hivatva, hogy a településen szervezendő kulturális eseményeket szervezze, finanszírozza. Nyugdíjas találkozót szerveztünk, az alapítvány pályázott, az intézmény adta a szakmai tudását. Zöld utat "kaptunk", a mszmp székházába, a miniszterelnöki hivatalba stb.

A cikket írta: T.Zsóka

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: kiki64

tanulságos történet
:)

Igen Kiki . Igazad van . Tanulságos tényleg a történet.
tanulságos történet
:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: