újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A Valódi Csillag

Látogatók száma: 23

Férjemről kissé gyermeki szemmel.

Egy Valódi Csillag

2001. június 25 - én érkezett. Messzi, távoli, még a legmodernebb távcsővel sem látható galaxisból jött hozzám. Találkozásunk csillagfényét semmi sem tompíthatta hiába víz, élelem, s bár nem voltak szigorú kötöttségek, gyakori szóváltás, mégis megszállottak voltunk.
Ő egyébként is egy idegen, egy olyan lény, aki közel jár, közel ér és közel van mindenkihez. Igazi csillagködben született, s már kezdettől fogva jó diplomata a földi lények, emberek számára.
Én fiatal voltam ragyogtam, erőm teljében jártam, de neki sikerült. Egyszerűen belém költözött. A túlvilági szellemek szoktak így belebújni az emberek testébe ilyen mohón, erősen, agresszívan, ugyanakkor kedvesen.
Rég nem éreztem ezt előtte, s a kedvem, a lelkem békegalamb módjára szárnyalt, örült, olykor sírt, és tiszta voltam. Tiszta tudattal léptem be egy világba, melyből előtte ki voltam rekesztve, de beléptem, nekem sikerült. Már rég elfelejtettem ki vagyok, honnan vagyok és miért.
Kívülről nem volt rajta semmi különös, de a belső kisugárzása lenyűgözött, az aurája tündökölt, csodálatos volt. Egy szimpla ember el sem képzelheti.
Vele voltam, de nem nála, sosem nála. Azt a bolygórendszert megközelíteni nem lehet. Nem ám! Még egy komoly térugrással sem. Ehhez még fejlődnie kell a tudománynak, még sok - sok levegőhöz kell az emberiségnek jutnia ahhoz, hogy erre képes legyen.
A hangulatjavítók egyszerre drogokká degradálódtak és nem volt olyan szer, ami ezt az emberfeletti érzést helyettesíteni tudta volna. A csoda megtörtént tehát.
Hogy ki küldte, miért jött, mit keresett, amikor megtervezte útját? Egyszerű. Ő is csak azt, amit mindenki. A boldogságot, reményt, hitet, olyan filozófiai kérdést: létezik-e?
Megtalálta. Rálelt, élt az alkalommal, engem pedig fogvatartott, mind a mai napig fogvatart. Elképzelhetetlen szárnyalás, repülés, űrutazás, mindegy, minek nevezzük.
Ez csak egy szó: szerelem.
S, bár történnek negatív változások az életben, csak egy idegenre számíthatunk életünk végéig. Egy olyan csodálatos emberre, aki szeret, kitart, megbocsát. Azt hiszem, ennél nem is kell több!

A cikket írta: Tündérke

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: