újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Egy házasság története. 1. rész

Látogatók száma: 56

Nagy csalódás után, keresgélve, találkoztam egy fiúval, aki figyelt rám, engem látott, meghallgatott, megtetszett. Így kezdődött egy ma már 30-éve tartó házasság. A történetet, mely talán igaz talán nem, saját történetként írom meg, több részletben.

Éppen túl voltam az életem legnagyobb csalódásán, csak tengtem lengtem, amikor találkoztam Vele. egy szórakozóhelyen történt, nagyon szerettem táncolni ( akkor még nagy divat volt a "roki") Felkért táncolni, később jót beszélgettünk, ismerkedtünk, hazakísért. Megbeszéltük, hogy egy hét múlva újra találkozunk. Akkoriban még nem volt mobil, de azt tudta hogy hol dolgozom. Ő egy másik városban dolgozott. Így ment ez két- három hónapig, hétvégén találkoztunk, míg egyszer csak azzal jött, hogy itt nézett munkát, hogy közelebb legyen hozzám. Egy hónap múlva balesetet szenvedett, és hogy legyen aki ápolja, hozzá költöztem, minden szülői tiltás ellenére. Nagyon hamar teherbe estem, megszületett a kislányunk, és ekkor kezdődött a mi kalandos házasságunk. Taxisként dolgozott, mint tudjuk ők sok mindenkivel találkoznak. Volt egy visszatérő utasa egy fiatal hölgy, mi már akkor 25-ön túl. A lány 18, megtudták a szülei, hogy kivel kezdett és meglátogattak Engem, hogy tudjak én is róla. Borzasztó volt, kínos, és dühítő, hosszú beszélgetések és viták után eldöntöttem adok még egy esélyt. Eltelt két év, minden rendeződni látszott, otthagyta a taxizást, másik sofőr állást vállalt. Ott is akadt egy kollegina, akinek megtetszett, de Ő legalább férjnél volt. Hozzá Én mentem el, megkérdezni , kéri-e a férjemet. Nem kérte. Ismét adtam egy esélyt, pedig nem egetrengető szerelem volt a mienk, csak ........"""""valami egymáshoz tartozás. Költözés álláscsere, újrakezdés. Vállaltunk egy második gyereket, megszületett a másik lányunk. 10év házasság után még mindig nem tudtuk meghatározni, mi is tart össze bennünket ilyen stabilan. A történtek ellenére boldog házasságban éltünk. Ha elfelejteni nem is tudtam a történteket, megbocsájtani, megbocsájtottam és tartottam magam a megállapodásunkhoz, amit lezártunk arról nem beszélünk. Nem hánytorgatjuk a múltat.
Másnak sem beszéltem róla. Ilyen volt az első 10. évünk. Folyt köv.

A cikket írta: maresz058

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: katkat

Eddig nagyon jó...

Köszi
Eddig nagyon jó...
Egy idő után az ember elkezdi elfogadni felemelt fejjel és tágra nyitott szemmel bukásait...
Egy idő után az ember megtanulja azt is, hogy ami túl sok, legyen bár a Nap élelet adó melege is- éget és megszenesít. Ekkor elkezdi beültetni saját kertjét, önön lelkét díszítve, ahelyett, hogy arra várakozna, hogy virágot hozzon neki valaki, és megtanulja azt, hogy rendelkezik az ELVISELÉS, TŰRÉS erejével, mivel ÉRTÉKES Ő, így hát az ember csak tanul, egyre tanul nap mint nap...
Tetszik a kitartások, a gondolkodásmódod.
üdv. Zsóka
Nagyon jó írás:-)
Mindjárt megyek is tovább a következő részedre!!!
Pussz,
Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: