újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Emlékek

Látogatók száma: 40

Részlet

Vannak napok, mikor hajnali egykor arra ébredek, hogy csörög a telefonom. Felveszem és ezt hallom:

„ Hello, hello, újra itt vagyok,
Vissza kellett jönnöm hozzád, és lehet, hogy maradok.
Tudom, tudom, nem láttál rég,
Bármit is mondasz, szemedben a megértés tüze ég."

Ákos dala

Na, ezek azok a hajnalok, amikor nem tudom, mit gondoljak. Főleg, amikor Valaki énekli a dalt Ákos helyett…
Először akkor hallottam, amikor éppen életem szerelmét próbáltam megtalálni. Úgy éreztem, minden a legjobb úton halad, és akkor jött Ő…és a telefon az Ákos dallal.
Része vagyok az életének, de mégsem, szeretem, de mégsem. Nem szerethetem, hiszen családja van, sohase lesz az enyém. De nem tudom elengedni sem, hiszen tudom, hogy nem boldog abban a kapcsolatban. Patt helyzet.

Néha azt hiszem álmodtam. Aztán, amikor reggel a tükörből egy kiszívott nyakú, fáradt nő néz vissza, kiderül, nem álom volt. Soha nem szívták ki a nyakam. Cikinek tartottam, nem hagytam. Hoppá! 38 évesen még cikibb. Szerencsére baromi jó alapozóim vannak, bár azt hiszem, ez eltüntethetetlen. Megint André….

Mindig, amikor megfogadom, hogy nem pasizok, berobban az életembe a szerelem. Amikor nem keresem, hamarabb rám talál.
Így volt ez Lórival is. Tulajdonképpen egy fogadásnak köszönhetem. Fogadtam a haverjával, hogy még aznap felszedem. Azt mondta, hogy ez lehetetlen. Azon az éjszakán nála aludtam. Aztán még sokszor. Kicsit szeszélyes volt, a maga megrögzött szokásaival, de talán soha nem nevettem annyit, mint vele és egészen biztos, hogy soha senkivel nem szeretkeztem olyan jókat, mint vele.
Gyakorlatilag teljesen tabuk nélkül, egymásra figyelve, tökéletes szexuális harmóniában töltöttünk el három boldog hónapot. Persze voltak kisebb összezördülések, mert a háttérben ott volt Andreas, aki „természetesen” örült, hogy Én boldog vagyok és nem is akart ebbe beleszólni, és féltékeny se volt. Csak éppen….teljesen tisztában volt vele, mikor és milyen módon kell megjelennie ahhoz, hogy ne érezzem jól magam Lórival, vagy inkább Ő velem.
Végül el is érte a célját.
Húsvétkor nálam volt Lóri. Feküdtünk az ágyon, tv-t néztünk, beszélgettünk. Előtte össze voltunk veszve, de éppen a legjobb úton haladtunk a kibékülés felé. S, ekkor… Jött Andreas és a haverja. Kirántottak az udvarra és egy jó adag szódavizet zúdítottak rám. A fürdőszobába menekültem törölközőért. André utánam jött, megpuszilt, kivette a kezemből a törölközőt és megtörölgetett. Mindezt a nappaliból nézte végig kedvesem. Andréék ettek, ittak, majd elmentek.
Ki az, aki ezek után nem sértődne meg?? Azt hiszem a két év alatt, mióta Andreas berobbant az életembe, Ő – Lóránd – volt az egyetlen, akit őszintén sajnáltam, hogy elüldözött mellőlem.
A srácok is szerették, nagyon jól kijöttünk, igazi őszinte kapcsolatunk volt. De André ezt sem bírta elviselni. Mint, ahogy a többieket sem. Miközben neki családja van, akiket soha nem hagy el értem. Meg másért sem.
Nem értem. Olyan igazi se vele, se nélküle kapcsolat a miénk. Ha nincs, akkor hiányzik, ha van, akkor idegesít.
Összességében nagyon sokat kaptam tőle, de a vége mégis csúnya lett. Olyan dologba avatkozott bele, amibe nagyon nem kellett volna. 24 éves barátságot tett tönkre. A barátság helyrehozható, hiszen attól barátság, de a kapcsolatban ekkor valami megszakadt. Ráadásul nem állt ki mellettem, sőt. Elárult engem és ezzel nagyon-nagyon megbántott. A legmélyebb érzéseimbe gázolt bele visszafordíthatatlanul.

A cikket írta: MindenHatÓ

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nagyon jól írsz...
Szerintem is :)
Írásod nagyon jó, de ezt a kapcsolatot nem tudom megérteni... Pedig nekem is akadt néhány az életutamon. Mindig el tudtam dönteni, érdemes-e fenntartani, vagy nem olyan kapcsolatot, ami nem egészen tökéletes, vagy nekem, vagy neki nem jó.
s ilyenkor nincs visszaút, ha valaki tönkre tesz valamit
nagyon jó írás
grat.
:)
Nehéz helyzet, elgondolkodtató de szerintem létezik olyan hogy két embert is szeretünk.
Lehet, hogy nem igy van: szerintem Neked a két férfiban van meg az amit egyben kerestél volna, és ha megtalálod Te lennél a legboldogabb ember.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: