újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fáj a fej ,ha túl sok a szex ? ...

2010. szeptember 14. - Látogatók száma: 480

Rengeteget olvastam erről ,hogy miért ez a válaszuk a nőknek ,ha éppen szeretkezni szeretne a párjuk.Mi lehet ennek az oka ?

Talán kezdeném azzal ,hogy kinek mit jelent az ,hogy túl sok a szex ?Van akinek a kevés is sok és van akinek a sok is kevés ... Nem vagyunk ebben sem egyformák ,mint ahogy másban sem .
Ahogy én hallom sokan használják ezt az álcának mondható szöveget ,hiszen ha fáj a fej arra ,pont jó a szex ,mert meggyógyítja .Én csak tudom ,hiszen mindig használt ,de bármilyen beteg voltam ,akkor is . Furcsa ,de mégis igaz .
Én tudomásul veszem azt ,hogy nem mindenki egyforma vérmérsékletű.Nem mindenki akarja a szexet egyforma gyakorisággal.Nagyon rossz lehet az a kapcsolat ,ha két különböző vérmérsékletű ember kerül össze .Bár elképzelhető itt is az ,hogy lehet jó is ,ha pld.az egyik tűzbe hozza a párját az ő tűzével ,mert ő is átveheti azt .
Annál csodálatosabb nincs ,ha két hasonló vérmérsékletű ember talál egymásra.Ott biztosan nem fordulhatna elő az ,hogy a nő a fejére ,vagy valami másra hivatkozva bújna ki a szex alól.Esetleg a férfi teszi éppen ezt ,mert ugye ez lehet fordítva is .
Én ha fáradt voltam ,hideg vízzel gyorsan letusoltam és már nem is volt semmi bajom .
Ha fájt a fejem ,az sem érdekelt ,hiszen mindig attól gyógyultam meg .A párom eleinte amikor azt látta ,hogy borogatom a fejem ,meg szeretett volna kímélni. Azt mondta olyankor ,hogy pihenjek.Én elnevettem magam ,majd elmeséltem neki egy történetet ,amit még régen hallottam a Mamámtól ,ami nagyon megmaradt bennem.Az én Mamám nagyon bölcs Nő volt .Sok mindent megtanultam tőle és alkalmaztam is.Soha nem is volt semmi bajom ezen a téren a házasságomban ,kapcsolatomban . :-)

Így szól a rövidke ,de tanulságos történet:

" A feleség lebetegedett .Fájt a torka ,köhögött ,lázas volt és gyenge .A férje meg szerette volna kímélni és megkérte ,hogy pihenjen le ,mert beteg .A feleség levetkőzött ,ágyba bújt.Egy rövid ideig feküdt ,majd el kezdett forgolódni .Nem találta a helyét .Megkérte a férjét ,hogy bújjon mellé ,mert nagyon fázik .Szeretné ,ha megmelegítené .A férj ,mivel féltette a feleségét örömmel odabújt mellé ,átölelte ,melegítette a testével .A feleség elkezdte simogatni ,puszilgatni ,majd levetette a ruháját és éreztette a férjjel azt ,hogy szexelni szeretne .A férj nem tudta mitévő legyen ,hiszen a felesége beteg .Azt gondolta ,hogy most az egyszer kihagyják a szexet . Kicsit félve azt mondta a feleségnek ,hogy majd holnap ,mert akkorra már biztosan jobban lesz .A feleség csak tovább akart szexelni ,mert nem bírt magával .Egyre jobban égett a vágytól.Mire a férj begorombult és azt mondta a feleségének ,hogy most nem lesz szexelés,mert beteg ...
Erre a nő is begorombult ,azt mondta a férjének ,hogy lehet ,hogy beteg vagyok ,fáj a torkom ,köhögök ,lázas vagyok ,de ott legalul nem fáj semmim ... " :-))))

Én miután ezt elmeséltem a páromnak ,legközelebb már csak annyit mondtam ,ha beteg voltam éppen . - " hogy lehet ,hogy beteg vagyok ,de ott alul nem fáj semmi." :-)
A történet nagyon tanulságos ,érdemes átgondolni .

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 15. 22:21
Én sosem értettem, ha két ember valóban szereti egymást, hogyan tudnak szenvedély nélkül egymás mellett feküdni az ágyban mezítelenül?!
Sőt azt sem tudom, hogyan lehet a szexet nem szeretni. Az egyik legcsodálatosabb dolog, ami két ember között történhet, akikben tűz lobog szívükben egymás iránt.. - szerintem.
2010. szeptember 14. 20:39
Léna! Milyen igazad van! Sok mindenre jó...üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: