újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A Nő ...

Látogatók száma: 153

Sokaknak teljesen mást jelent ,mint mondjuk nekem. Én így látom és így élem meg ,hogy Nő vagyok ...

A mai NŐ ,ahogy én látom :
A mai világban sok nő vezető beosztásban dolgozik.Valamikor ez a feladat a férfiak feladata volt .Sok nő megy ma már el rendőrnek ,katonának,tanul tovább megszerzi a Diplomáját ,választ olyan munkaköröket ,ahol mindig tovább kell képeznie magát . Karriert ,jó állást ,fizetést akar .Mindezért tovább kell képeznie magát ,keményen dolgoznia,mint a férfiaknak is .Nem csoda ha ezek a nők szinte már férfiként élnek, dolgoznak.
Sok nő ma már miniszter ,képviselő ,igazgató,vezérigazgató ,az az főnökök.Megváltozik a magatartásuk ,keményebbekké válnak.Erősekké válnak a munkahelyükön ,de még sokszor otthon is .
A férfiaknak először kellemetlen ,ha azt látják ,hogy egy nő szerez meg mindent ,hogy több a fizetésük ,mint nekik ,hogy sikeresebbek is ,mint ők ,majd hamar hozzászoknak ehhez és élvezik az ezzel járó jó oldalakat . Vannak vezető nők ,akik a kemény magatartást otthon sem tudják leküzdeni és uralkodnak a Családjuk felett is .Hangsúlyozzák azt férjüknek ,Családjuknak ,hogy nélkülük nem lennének senkik.Ezt viszont már a férfiak ,a Családtagok nehezen bírják elviselni,még akkor is ,ha a vezető nő mindent megteremt a számukra.
Ezekben a házasságokban a férfi - nő kapcsolata nem mindig működik jól a szakamberek szerint.Megváltozhat az amúgy érzelmi kapcsolat baráti ,nyugodt légkörré ,de már nincs az a tűz a párok között.
Itt vannak az egyedülálló nők ,akik szintén keményen dolgoznak ,küzdenek a megélhetésért.Az egyedülállóak kénytelenek átvenni a férfiak szerepét is.Egyszerre kell nőnek,anyának lenniük ,de a férfi szerepét is átveszik.Ők lettek a Családfenntartók.Bár erre ahogy én tapasztalom ,látom nem minden férfi képes.Sok nő alkalmasabb erre ,mint a másik nem.
A keményebb nőket nem minden férfi viseli el .Melyik férfi az ,akinek tetszik ,ha a társa erősebb,mint ő maga ?Ha mondjuk azt látja ,hogy nagyobb sikereket ér el ,mint mondjuk ő?Ha több a fizetése ,mint neki ? Vannak ,akik ezt elviselik ,ha velük szemben ez nincs éreztetve.Vannak ,akik akkor büszkék is a párjukra és még boldogok is tudnak lenni,mert a munkahelyen kemények ezek a nők ,de otthon meg igazi szeretők tudnak lenni. Igazi Nők .
Én úgy gondolom ,hogy egy nő ,ha jól érzi magát a bőrében és képes is ezért még tenni is,ettől ő már nőnek érezheti magát.Ehhez jön a párja viselkedése vele szemben és az ,hogy a többi férfi ,hogy viszonyul hozzá ,mint nőhöz.Ha már megfordulnak utána az utcán ,mert mondjuk éppen szép ruhában van és az jól is áll neki ,ez egy nőnek nagyon jó érzés.Elismerést jelent a másik nem részéről.Egy nőnek szüksége van arra ,hogy a környezete észrevegye,ha úgy alakul megnézzék ,dicsérjék őt a többi férfiak is.Ez nem jelenti azt ,hogy minden férfival kapcsolatot létesítsen.Még véletlenül sem ezt jelenti,hanem azt,hogy ez még nagyobb elismerést jelent a számára ,hogy másoknak is tetszik ,nem csak a párjának.Mások is megfordulnak utána és ha még fiatalabbak is ,az már csak jelent valamit .Azt se felejtsük el ,hogy a legőszintébbek a férfiak és ők mondják meg a valós igazat arról is ,hogy éppen mi az ami nekünk nőknek jól áll és mi az ,ami esetleg nem.
Egy nő attól is nő ,ha nőnek érezheti magát egy igazi férfi mellett. Bár azt is mondják ,hogy egy nő attól nő ,ha egy férfi képes férfinak érezni magát mellette .Ha azt vesszük ez is igaz ,mert ha jól belegondolunk ,egy férfi ,ha férfinak érezheti magát egy nő mellett ,érte mindenre képes .Ekkor tudja éreztetni azt is ,hogy számára a nő ,igazi nő.
Egy nőnek nagy szüksége van arra ,hogy a mellette levő férfi szeresse ,elismerje,értékelje ,dicsérje,kényeztesse, mint nőt.

Így a vége felé meghatározom azt ,hogy mitől érzem ÉN magam nőnek ,vagy mitől érzem magam feleségnek .

Minden férfinak van egy KÜLSŐ ideálja ,aki számára a NŐ - t jelenti .
Ez minden férfinak más .

A NŐ mitől NŐ ? :

BELSŐLEG : / Szerintem ettől Nő a Nő !/
- Legyen önbecsülése ,tartása.Legyen tisztában értékeivel ,legyen okos ,de ne nézzen le mást és ne akarjon uralkodni párja felett.Szeressen élni ,élvezze az élet szépségeit .Tudjon sokat mosolyogni .Tudjon szívből szeretni , így ő maga is szeretve lesz . Ne az anyagi értékek vezéreljék ,hanem valós érzelmek. Ne a tárgyak okozzák neki a boldogságot ,hanem a lét öröme. Építse az életét úgy ,hogy az neki jó legyen , benne jól érezze magát .Teremtsen maga köré sok értéket.
A nő nem attól nő ,hogy a férfi kiszolgálója lesz .Próbáljon meg egyenrangú társ lenni .
Legyen a párjának a másik fele és ők egy egészet fognak alkotni ,ketten együtt...

Minden nő más és más .Senki ne akarjon másképpen viselkedni ,mint amilyen a valóságos énje.Mindenki viselkedjen úgy ,ahogy az természetes a számára.Minden nőnek van egy saját nőiessége ,amitől széppé válik a másik nem számára.
Szerintem minden NŐ az igazi NŐ-t jelenti valaki számára és ez a fontos.

A cikket írta:

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nekem a NŐ a feleségem! Tudom, sokszor mást mondok..., mert hát mégis Pinokkió nem lenne Pinokkió, ha nem lódítana, de... figyeljétek az orromat, az nem hazudik (most se;-))!
Üdv:
Pinokkió
100 évvel ezelőtt más volt a helyzet. Arról, hogy ez így kialakult, és ilyenekké váltunk, mi tehetünk. Mi akartunk nadrágban járni, tankot vezetni...szüfrazsettek lenni.
A férfiak lassan hozzászoktak ehhez az emancipációhoz, és kezdik átadni a helyüket a nőknek a társadalomban.
Léna! Röviden és tömören: Jó! Igaz, ami igaz! üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: