újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

Hogy bírsz ebben járni?

Látogatók száma: 55

Kérdezi nagyon sok ismerősöm, nők és férfiak egyaránt. Én a magassarkú cipő nélkül tramplinak érzem magam.

Természetesen nagyon sok összetevője van a nőiességnek. Mert ugye ha egy pasi szőrtelenít, esetleg szedi a szemöldökét, netán festi a haját, könnyen rásütik, hogy nőies.
Fentiek régen a nők kiváltságai voltak, mára azonban természetessé vált, hogy a férfiak is használhatják eme trükköket. Számomra egy férfi attól férfi,hogy pl. szőrös a lába és a mellkasa, de erről már írtam. Ha ez őt zavarja, akkor legyen attól férfi, hogy kinyitja az ajtót, cipeli a csomagot, vagy éppen megszereli a csapot.
Ugyanígy, mi nők sem vagyunk egyformák. Van akinek elég a hosszú haj, vagy a szoknya és attól már igazán nőnek érzi magát.
Nekem ennél többre van szükségem. Mindig, minden körülmények között ápolt haj, a hossza mindegy. Fontos a köröm. Megvallom, sokáig rágtam, de szégyelltem, mindig próbáltam elrejteni a kezeimet. Aztán jöttek a műkörmök és leszoktam a rágásukról. Azt nem lehetett. Eljutottam odáig, hogy a saját körmöm ápolt és szép, nem kell mű.
Ami számomra fontos, ha festi magát valaki, az legyen igényes, nem kihívó és időnként ellenőrzött. Mert milyen ciki, amikor a festék megül a ráncokba, vagy rátapad a fogra a rúzs (pfúj), netán fekete karikákat képez a szempillára szánt spirál a szem körül.
A ruha. Nem a legújabb divat a fontos. A legfőbb szempont, hogy tudjuk viselni. Nem elég jól érezni benne magunkat, viselni is tudni kell!! Egy teltebb hölgy is bombasztikus tud lenni, ha nem erőlteti a csípőfazont, helyette tunikákba, csípőt takaró lengékben jár és inkább melleire fekteti a hangsúlyt. Na, persze,ha az szép, de a teltebbeknek általában nagyobb mell is adatik, hiszen annak nagy része zsír.
Egy szó, mint száz, szép a hajunk, sminkünk, körmünk, megtaláltuk a számunkra jó ruhát. És akkor belebújunk a tornacipőbe! Jujj! Vagy bakancsba (fiatal lányok). Borzasztó!! Agyonüti az egészet. A kis balerinacipőkről nem is szólva!
A nő igenis hordjon nőies cipőt. Kicsi sarokkal. Szerintem. Már ha a hölgy magas vagy molett. Persze itt is fontos figyelembe venni, a cipőből mi látszik ki, mert ugye a bő nadrágok sokat takarnak, de egy szoknyában kivillanhat az elefánt méretű boka, amin furcsa a tipp-topp tűsarkú, mert valljuk be, a sarok nem bír el minden súlyt.
Szóval cipőben is keressük meg a számunkra megfelelőt, figyelembe véve bokánk vastagságát, járásunk minőségét is. Na, az még egy látvány, amikor tíz centis sarkakon előredőlve "macis" járással, netán hajlott háttal közlekedik egy nőnemű lény.
Engem a magas sarok kötelez. Egyenes hát, fel a fej, mert ebben csak így lehet. De ez teszi fel az i-re a pontot. Ez adja a kisugárzást. Előre merek nézni, bele a szembe jövő szemébe. Még mosolyogni is tudok. ;-) Én ettől leszek nő. Az összhangtól.
Persze én cipőmániás vagyok, tudom, nem mindenkinek van minden ruhájához színben harmonizáló cipője. Akit nem nagyon érdekel mit visel, az vegyen bőrszínűt, illetve egy feketét és egy fehéret, ezekhez tulajdonképpen bármit fel lehet venni.
Tény azonban, egy dögös piros felsőt fel lehet spanolni egy dögös piros tűsarkúval és agyon lehet csapni egy zöld balerinacipővel...

No, igen. Ami még lehangoló, ha rajta maradt az árcédula vagy egyéb tájékoztató a talpán, ha elkopott a sarok, ha félre van taposva és ha koszos!! A cipőket valahogy nem úgy ápolják sokan, mint a kabátot, ruháikat. Pedig egy koszos cipő száraz időben olyan, mintha piszkos ruhát vettünk volna magunkra.

Mindez vonatkozik a férfiakra is. Én a szeme után a cipőjét nézem meg. Vagyis az összhatást. Lehet tőlem a legmárkásabb cipő a lábán, ha nem harmonizál az öltözetével, ha koszos. Pl. a fehér sportcipők ilyen-olyan színű betétekkel agyon tudják ütni a legjobb öltözetet is.

Persze, tudom, van akinek ezt vagy azt nem bírja a lába. Mielőtt vitatkozni kezdenénk, most az átlag emberekről beszéltem, aki bármit viselhet(ne).

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szépek, de az én lába sajna csak rövid ideig bírja az ilyen cipőket! Ha tehetem papucsba vagy sportcipőbe járok! Orsolya
Igazad van ha elegáns akarsz lenni vegyél fel tűsarkot,( csinosít, nyujt, tartást ad, stb.) de mindennapi viseletnek egy átlag dolgozó nő, aki anya, htb, nem mindig engedheti meg magának. Rohanás, munka, bevásárlás, gyerekért menni, nem fogja sokáig bírni a lába. Én 30évig hordtam napi szinten, ma már örülök, ha alkalmanként birom.

megtekintés Válasz erre: Babenko

Karácsonyra a húgom csináltatott nekem műkörmöt. Szép volt, francia manikűr, rendkívül jól mutatott a hosszú körmeimen. De hát ugye mosogatás... mosás... stb. Két hét után már töredezett. Aztán, a benti technikus ragasztotta vissza az egyik darabot pillanatragasztóval. Amikor a következő alkalommal mentem hozzá, már fülig ért a szája a vigyortól. Aztán leszedettem. És most várom, hogy megnőjenek a saját szép hosszú körmeim. Soha többet műköröm! :(

Ha szépek a saját körmeid, vétek a műköröm.Már nekem sincs. Mint írtam,arra volt jó,hogy leszokjak a körömrágásról ;-))
Karácsonyra a húgom csináltatott nekem műkörmöt. Szép volt, francia manikűr, rendkívül jól mutatott a hosszú körmeimen. De hát ugye mosogatás... mosás... stb. Két hét után már töredezett. Aztán, a benti technikus ragasztotta vissza az egyik darabot pillanatragasztóval. Amikor a következő alkalommal mentem hozzá, már fülig ért a szája a vigyortól. Aztán leszedettem. És most várom, hogy megnőjenek a saját szép hosszú körmeim. Soha többet műköröm! :(
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: