újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Meglepetés-pályázat

2011. augusztus 17. - Látogatók száma: 114

Finom, gyengéd erotika!

Reggeli fürdés után a szekrényemben hosszasan kerestem, míg végül egy mintás, kék blúz és kékszínű, térd felett érő farmerszoknya maradt a mára kiválasztott öltözetem. A tükör előtt állva ahogy nézegettem magam, a besütő napsugár megcsillant az aranyló háromszögemen. Kezembe vettem a világoskék, csipkés tangám, és a sima, barnára színeződött combomon felhúztam. Megfordulva a tükörben elégedetten láttam, hogy két fokhagymagerezdem közé érzékin simul be a világos, vékony anyag. A cicifixet is kezembe véve, kicsit megemeltem a belevaló halmokat. Közben arra gondoltam, vajon Gábor mit tenne velük? A mályvaszín, nagy holdudvarú bimbók az ujjai közt, a szájában mennyire keményednének meg? A melltartóba mindenesetre elég acélosan bújtak bele. A push-up hatás érezhetően emelt a nőiességem egyik bizonyítékán. Miközben ezen morfondíroztam, egy langyos szellő suhant át a tarkómon. A pihék meglibbentek, és kellemesen megcsiklandoztak. A keblem völgyében ért a következő fuvallat. A csipkés, selyem anyag nehezen állt ellen a böködésnek, majdnem lyukat égetett beléjük a két aprócska kebeldíszem. A tangám semmisége is beleremegett, és a következő pillanatban ott éreztem a suhanást. A forróság elöntötte a völgyem mélyét, és éreztem, hogy az alig takaró ruhanemű is kapott a nedvesedésből. Majd egy-egy simogató kezet éreztem az érzékeny bimbókon, és a tocsogó égszínkék picinyke háromszögön. A nyakamon a hajam egy kicsit meglibbent, és egy borostás áll karistolta végig. Bőröm hőmérséklete nagyot változott. Borzongás kíséretében libabőrbe öltözött. A gyengéd férfi simogatás a hátgerincemen is végigfutott, hogy az oldalamon visszajuthasson újra a piheerdőmbe. Az addig még nem érintett háttáji részeim is bejárta a gyengéd futamok sorozata. Már a pántok között veszett el, és a combom bársonyosságán érezhettem a forró lehelet suhanását. Vulkánom közel kitörőben volt, és oltásra vagy gyorsító beavatkozásra várt. Kedves kényeztetőm kellően érezte eme vágyam, mert katlanomban elmerülve finoman fokozta forrongásom.

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2011. szeptember 4. 06:43
Kedves Pályázó! Jó álmodozni, de vagy Én vakultam meg vagy de mintha az eleje meg a vége lemaradt volna, meg hát nem is tudom kidolgozatlannak tűnik!

Üdv Orsolya
Anonymus
2011. szeptember 3. 00:12
Kedves Pályázó!

Nem értem, talán velem van a problémra.

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
2011. augusztus 21. 12:46
Ez nem jött be:)

Bianka
Anonymus
2011. augusztus 21. 12:43
Én is forrongtam közben, de más miatt:).

És nem hiányolom a végét, elteltem ennyitől is:)


Bianka:)
Anonymus
2011. augusztus 21. 12:36
Szia Cikkíró!
Ez valahogy olyan se eleje se vége. Ami persze a hátránya, az előnye is az írásodnak. Olyan "egybefutamot" írtál, ami nekem egyébként az egyik kedvencem, de talán a pályázatra ez így nem elég:-(
Üdv,
Pinokkió
Anonymus
2011. augusztus 18. 15:38
Hol a vége?? Mert ez volt a bevezető....
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: