újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Nem vagyok egyszerű nő

Látogatók száma: 53

Mindig, mikor kínoz a fájdalom, magam-magam....

Mindig, mikor kínoz a fájdalom, elérem a mélypontot. Zuhanok lefelé, oly sebességgel, mint esik eső, lefelé özönlök a lavina. Ez azonban olyan forró, mélyen megveti bennem a sziklákat. Nem érkezik meg a várt idő, hogy szép legyen a hétköznap, nem jönnek napsugarak, hogy melengessenek, de jön heves zivatar, szél, orkán pusztító erővel.
Kérdezném magam, mindhiába. Elmém csapdájába estem. Nincs kiút, s menekülök, de magam nem látom ilyenkor. Hamu és por lepi el a tájat. Hó fedi a mindent, magas bércekről nézek lefelé, mikor már rég alant járok. Szédítő magasság a mélyben, vezeti álmom, mikor várok egy szót, jelet, hogy éljek egy boldogabb napot, csak egyet kérek, csak egyet! Mellettem van párom, kitől a Nap újra és újra fölkél, ragyogó, színes tájakra vezet. Most azonban nincs velem. Nem búsulok. Nem faggatom magam arról, hogy miért bántanak dolgok. Azért születtem nőnek, azért váltam ily furává, mert a sors, vagy bárki így akarta. Azonban nem ettől vagyok igazán nő. Az érzéseimet leplezni bár nem tudom, mindig kifürkészik azt. Hogyan? A válsz erre csak annyi, hogy gondolataimat tükrözik szemeim, egyéniségem. Ilyen vagyok, ilyen egy ember, aki nem csak attól válik emberré, mert olykor jó vagy olykor más, hanem attól is, hogy nőnek érzi magát. Kellett egy szó mindig nekem is, ahogy minden nőnek szüksége van erre. "Szeretlek". Ezt nélkülözni nem tudtam soha, ma sem tudom. Nem mellőzöm a gondoltaimat, szavakba öntöm azt, majd mikor a hamu már elszállt nyugodtan, de semmit nem leplezve mondom ki a szót, hogy azért vagyok nő, hisz valaki bízik bennem, valaki Szeret!

A cikket írta: Tündérke

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Köszönöm, kedvesek vagytok, igazatok van.

Szeretettel: Tündérke
Nem egyszerű nő vagy, hanem nagyszerű! S, Tündérke nevedhez méltóan légy pozitív, vidám és derűlátó!;-) Kissé mélabúsnak érzem az írásodat, ezért kívánom, hogy a napfénye és szeretet járja át napjaidat!:-)

Pussz,
Tündér:-)
Hát én kicsit úgy érzem fájdalom van ebben az írásban és nem kicsi! De majd rendbe jön minden!
Remélem, hogy a lelkedben dúló vihar elmúlik és kitisztul az ég...jön a ragyogó napsütés.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: