újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Rendelkezz magaddal!

Látogatók száma: 78

Egyre jobban zavart a látvány, amit a tükörben, és magamra nézve láttam. Kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben. Frusztrált a tudat, hogy valaha nem ilyen idomokkal voltam megáldva.

Gyermekként sem voltam sovány alkat, mindig voltak plusz kilóim. Középiskolai tanulmányaimat követően dolgozni kezdtem, beléptem a nagybetűs életbe.
Egy irodában tudtam elhelyezkedni, ülő munkát végeztem egész nap. Mivel nem voltam fizikai terhelésnek kitéve, ahogy teltek a hónapok, úgy lettem egyre vastagabb.
Pár év elteltével férjhez mentem, megszületett kisfiam. A terhesség még jobban torzított testemen, szülés előtti alakomat sem tudtam visszanyerni. Egyre jobban zavart a látvány, amit a tükörben, és magamra nézve láttam. Kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben. Frusztrált a tudat, hogy valaha nem ilyen idomokkal voltam megáldva.
Önmagammal vívott belső konfliktusomból kialakult komorságom kezdett kihatni környezetemre. Ekkor értem el azt a pontot, mikor elhatároztam, véget vetek eddigi életstílusomnak, tiszta lappal indulok egy új külső megvalósítása felé.
Minimalizáltam az ételmennyiséget, csak akkor ettem, amikor már szinte rosszul voltam az éhségtől. Emellett otthoni tornagyakorlatokkal feszesítettem izmaimat minden nap többször is.
Alig telt el két hónap, az eredmény szemmel látható lett. Sokkal fittebbnek, könnyebbnek éreztem magam. Öröm volt tükörbe néznem, mikor régi kihízott ruháim sorra rám jöttek. Az örömöm kifelé is megmutatkozott, egyre több ismerősömtől, barátnőmtől kaptam pozitív visszajelzést. Ennek 3 éve, és még mindig tartom a formám, azonban a drasztikus koplalást kiiktattam napirendemből. Mindent lehet ennem, csak mértékkel. Filozófiám: többször egyél keveset, és minden nap mozgasd meg testedet.
Nem csak a külsőmnek, a lelkemnek is adtam ezzel a döntéssel egy új lehetőséget a kiegyensúlyozott éltre.

A cikket írta: Melinda

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Az alkat az azért genetikai kérdés is nem? Én vékonynak születtem, bár mennyit ehetek, de ez sem előny, mert ezt is megjegyzik!

Ó, bizony ám! :(
már fél éve vetetted "papírra" soraidat, remélem, hogy azóta sikerült "elhagynod" idomaid bizonyos részeit
:)
Ja és ügyi vagy!
Az alkat az azért genetikai kérdés is nem? Én vékonynak születtem, bár mennyit ehetek, de ez sem előny, mert ezt is megjegyzik!
Gratulálok. Én is 9 kiló mínusznál tartok. De még ennyit legyűrök.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: