újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Szebb az élet ha elfogadod magad

Látogatók száma: 89

Sokan nem örülnek a látottaknak ha mondjuk tükörbe néznek... Fogadd el önmagad és jobb lesz az életed!

Aki magát nem tudja elfogadni ,sokkal nehezebb felszabadultan eltölteni az idejét más emberek társaságában. Nekik ez nem, hogy örömet nem okoz sokkal inkább szenvedés nekik. Minden percben azt figyelik, ki és hogyan ítéli meg őket, a külsejüket vagy épp az képességüket. Ezek az emberek nem csak maguknak akarnak megfelelni hanem mindenki másnak is ... ez valljuk be lehetetlen !
Miért baj az ha valaki molett vagy soványabb ? és mért baj az ha túl magas , esetleg alacsony? A médiából ömlik , hogy az aki nem 48 kilós és legalább 170 centi magas nem is "jó" nő. Kérdem én talán a külsőségek alapján kell eldönteni , hogy ki a jó és ki nem ?!
Ez kb. olyan mint a szép alma kívülről érett, piros és kívánatos. De amint haza visszük és felvágjuk látjuk , hogy belül rohadt. Ezzel csak arra akartam rávilágítani ,hogy egy nem modell alkatú nő is ugyan olyan értékes és jó nő mint azok akik különböző címlapról mosolyognak ránk. Az emberi értékeket nem a kinézet és a külsőség határozza meg.
Legalábbis nem helyes aki az alapján ítél, ítélkezik bárkiről.
Láttam én már (kapcsolatban voltam vele) olyan nőt aki szép volt és csinos, de belülről "üres" volt. Természetesen nem azt mondom , hogy minden szép nő ilyen!:)

Szóval hölgyeim és uraim fogadjátok el egymást és önmagatokat is!
Jobban fogja érezni mindenki magát.

A cikket írta: H.Norbert

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A tartalmával egyetértek, s azzal is, amit valaki már leírt előtem: "A szépség relatív, ki mit lát szépnek, ízlés dolga." Pontos megfogalmazás.
Mert van, akinek a karcsú test, szabályos vonalú arc tetszik hosszú fekete hajjal, másiknak inkább a teltkarcsú nő az ideális, szőke hajjal, bájos tekintettel...
S ahányan vagyunk, mi nők, annyifélék. A nem kiemelkedően szép nő is lehet tetszetős, ha kedves és mosolygós.
Ttszett az írás.
A szépség relatív, ki mit lát szépnek izlés dolga. A cikk nagyon tettszett.
Köszönöm Anna!:)
Norbert! Nagyon jó cikkeid vannak, le a kalappal, ritkaság a férfiak közt az olyan, aki így ír. Szerencsére itt van köztünk jó pár. 5* :-)
Köszönöm
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: