újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Az élettől kapott pofon (3)

Látogatók száma: 75

Szeretni úgy ahogy engedi...

... A feltétel nélkül szeretni boldoggá tesz, még akkor is, ha viszont nem érezzük ugyanezt, ha viszont nem kapunk hasonló szeretetet. Ilyenkor az is boldogít, hogy mi szeretünk. Ennél magasztosabb érzést???
A nőknek sokszor nehezebb dolguk van, ők bölcsebbek és önzetlenebbek tudnak lenni egy kapcsolatban.
Hinni kell abban, hogy még boldogok lehetnek, nem kell semmi mást tenni, csak szeretni most is úgy, ahogyan van, ahogyan most engedi, hogy szeresse.....

Ezek a gondolatok jutottak eszébe Évának, miközben a fájdalmával küzdő Dénes arcát nézte.....

Talán most, az "élettől kapott pofon", mely külső bélyegét még sokáig magán viseli, talán a lelkében is rendet tud tenni. S előbb-utóbb megnyugszik Dénes is, s rájön, milyen nagyon fontos is az az ember, aki oly régen mellette áll jóban rosszban.

A 40 év nagy idő, ennyi idő alatt nagyon sok nehézségeken, nem csak boldog pillanatokon vannak együtt túl. A sok emlék amik összekötik, senki más nem adhatja azt a másiknak, amit Dénes és Éva adtak eddig egymásnak.

Az élet értelme, hogy megtapasztalhassuk azt, ami szavak által kimondhatatlan... ÉLNI BOLDOGAN IS LEHET.....

A cikket írta: T.Zsóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
" Először, valamikor régen, boldog akartam lenni. Aztán tökéletes. De nincs messze az idő, mikor az ember csak lenni akar, boldogtalanul és tökéletlenül is, lenni, még egy kis ideig...."


Márai Sándor
Anonymus
Ez is, de rég volt!

Negyven év egymás mellett töltött idő bizony nem kevés, abba sok minden belefér, boldog pillanatok, áldozathozatal, lemondások,... vajon Dénes és Éva életében minek kellene történnie ahhoz, hogy ez megváltozzon, hogy ez egyszer vége szakadhat... hacsak máig is békében nem élnek egymással... Ez utóbbiról jó lenne hírt hallani a cikk írójától... :-)
Anonymus
Szép cikk T. Zsóka.
És ez így igaz.
Üdvőzölek : Maya.
Anonymus
Csak a gyermekeimet szeretem feltétel nélkül, más senkit.
Anonymus
"A feltétel nélkül szeretni boldoggá tesz, még akkor is, ha viszont nem érezzük ugyanezt, ha viszont nem kapunk hasonló szeretetet. Ilyenkor az is boldogít, hogy mi szeretünk" EZ teljesen IGAZ!:)))
Cikkíró
Élni boldogan is lehet.... de ezért sokszor drága árat kell fizetni
Anonymus
Egy életünk van! Nincs az a pénz és bármi, amit egy boldogan leélt élethez tudnánk hasonlítani!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: