újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Erotikus

Csak egy tűzoltás volt... 2.

Látogatók száma: 199

Egyik pillanatról a másikra kezdett vetkőzni, na ekkor megint kimentem a konyhába inni valamit...

Kérte csináljak valami zenét. Na, mondom mi lesz, ha elkezd itt táncolni? Holnap javíthatom a parkettát? Közölte velem, hogy nagyon szereti a Modern Talkingot. Eleget is téve kérésének, és ahogy a zene megszólalt???.... Mintha egy lánctalpas Katterpillart engedtem volna be a szobába. Már kezdtem félteni a bútoraim, na és magam, mert ahogy táncoltunk a mellei közé szorította a fejem. Szinte csak úgy kapkodtam a levegő után. És ahogy átöleltem azt hittem, hogy világ körüli útra megyek. Pár perces tánc után, mintha leeresztett volna, és le akart ülni a hintaszékembe. Na, akkor elsötétült előttem minden, mert a szemem elé tettem a kezem, de szerencsémre nem sikeredett beleülnie. Ugyanis nem fért bele. Na, akkor fellélegeztem. Kérdeztem is tőle: - Kati ha fáradt vagy hozzak egy sámlit? - Jó. Hozzad - felelte. Ahogy ráült látom ám, hogy a segge két oldala a padlót majdhogynem eléri. Na megyek, és kikamillázom a szemem, mert ilyet még nem láttam. A fara akkora volt, akár a Winetou lovának. Egyik pillanatról a másikra kezdett vetkőzni, na, ekkor megint kimentem a konyhába inni valamit. Mikor visszaértem már mezítelen volt,és nem láttam a fotelom.... , hol van? kerestem. Akkor látom, hogy rajta van a bugyija, szinte betakarta azt. Ahogy láttam még akkor a melltartója rajta volt, de nem sokáig. Amint levetette, és lerakta, hát...akár két sátorlap. Mondottam is neki, ha téged szíven akarna lőni valaki, akkor a térded találná el, ha a melledre célozna. Ő csak kéjesen vigyorgott, amiből én már valamit sejtettem. Jaj mi lesz itt, ha ez a némber meg akarja dugatni velem magát? Mi tagadás, régen voltam már nővel. Nem szégyen az csak kissé kellemetlen, volt nekem. Nos, Stefán mondottam is magamban most ugrasz bele a nagybőgőbe?..
Hát miért is ne?! Egyszer élek, vagy mi..? Na ezek után Kati elkezdett megpucolni a ruháimtól, akár a csirkét a tollaitól, és tévedésből ezt igen intenzíven tette. Közben mondogatta, hogy kiköt valami kínzó cölöphöz. Bugyután néztem ki a buksimból, mit is akar ez? Szinte letépte a boxeralsót rólam, és nyitott szájjal rávetődött a farkamra. Már már olyan gondolataim támadtak, mintha egy automata fejőgépet kapcsoltak volna rám, ami 20 liternél kapcsol ki. Jaj!! Mi lesz most veled Stefán???....... Szinte szenvedtem. Ezek után jött a fekete leves. Mint egy zsákot a hóna alá kapott, és ledobott az ágyra. Akkor a hideg rázott megint csak. Ez a nő meg fog engem erőszakolni?...Nem úgy történt, hanem magára fordított. Kb. úgy nézhettünk ki, mint a nagy kiflin a köménymag. Akkor, akarva akaratlanul is elkezdődött az aktus, és olyan érzésem volt, mintha a vízágyon akarnék fekvőtámaszt csinálni. Neki gondolom, hogy jó volt, mert elégedetten konstatálta. Közben kint elkezdett esni az eső, és kiálltam, hogy kijózanodjam. Ezek után áttessékeltem a másik szobába, és én letusoltam a fürdőszobában is, és lefeküdtem. Reggel nem kis meglepetésemre elővett egy teljesen új gyújtáselosztót a kocsijából amit felszereltem, beindította az Opelt, és elment.

Megkönnyebbültem így is úgy is.

A cikket írta:

11 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia István!
Szerintem őrizd meg ezt a stílust, és mindig tudjunk rajtad (is) nevetni! (Ez különböztet meg téged a mesteredtől.)
Üdv,
Pinokkió

Szia Pinokkió!

Most esik le. :-)
Kit értettél te annakidején a "mestere" alatt, akitől megkülönbözteti? Kire gondoltál? Mert én a mai napig is "büszke" vagyok erre a teljesítményére! Mert kihoztam belőle... :-)

Puszi, Éva
Nagy sikere volt ennek a sorozatodnak, ezért elhatároztam, hogy megírom a női változatot - engedelmeddel -. Hiába tettem bele anyait-apait, akkor sem jött be többeknek. Nem nyerte el a tetszését az olvasóimnak. Ezen mondjuk már meg sem lepődök így utólag. Más oldalamról ismertek meg...
Viszont eszembe jutott az a szlogen, ami nagyon is igaz lehet: "A stílus maga az ember..." Lehet, hogy ez a gond.
A kritikát, amit kaptam, nem tettem zsebre. Hiába mondtam, hogy a humor és a vicc kategóriájába szántam, nem hitték el. Nekem nem. Miért? Mert addig amíg a tiéd valós történeten alapszik, sokkal hihetőbb, mint fordítva, nem átélve, csak utánozva azt... Hmm. Így jártam.
Figyu... hiába kerestem azt a hintaszéket, nem találtam. Csak nem összetört? Esetleg még rosszabb, elárverezték? Jajj, ne má, az egyetlen jó dolog, ami nálad történhetett volna, az a hintaszékben előre, meg hátra... :-)
 
Ahogy olvasok vissza régi cikkeket, néha szeretnék úgy válaszolni, hogy azzal ne keltsek haragot sem felém, és azt is szeretném, ha azzal a másik fél sem érezné nyeregben magát, hogy neki is igazat adok..

Szóval próbálok egy viszonylag semleges választ írni, részrehajlás nélkül..

A cikk nagyon tetszik, jót röhögtem rajta..

Miközben én is jelentős túlsúllyal küzdök, mivel, ahogy Virág írja, vannak, akik nem tehetnek róla, mert mondjuk évtizedek óta szteroidokkal tömik betegségei miatt..

Jómagam is kb. 20 kiló túlsúllyal élek, mivel ha jól számolom, közel 20 éve tömnek szteroidokkal, mert annyira súlyos asthmám van, hogy ha azt nézzük, ha valaki pl. megfázik, egy hét alatt kimászik belőle, nekem egyik napról a másikra alakul ki akut haspréses köhögőroham, kutyaugatásszerű, ami olyan, mint egy kisgyermeknél, a krupp, csak felnőtt változatban.. Egyik nap megfázom, másik nap már kórház, mert megfulladok a heves köhögőrohamtól. Ami másnak egy-két hét, az nálam agresszív szteroid-és erős hatású antibiotikum kezeléssel 3-4 hónap, az összes aktuális állás elvesztése..

- és valahányszor ez kialakul, mondom a főorvosnak, hogy hurrá, ismét plusz 10-20 kiló, miközben még az előző sem ment le. Pedig aerobicozom, kőkeményen, alig eszem, de én a levegőtől is hízom, mivel a szteroid az pumpálja a testet. Ő meg mindig elmondja, hogy akkor döntsem el, jól akarok-e lenni, megszabadulni a heves, soha véget nem érő köhögőrohamoktól, vagy az fontos, hogy hány kilóval fog megnyomni a kezelés... plusz már fiatalon csontsűrűség mérésre is járok, mert elmondták, ennyi szteroid megkezdi a csontok leépülését is.. ezért azt is figyelni kell nálam már régóta...

Szóval nem szeretnék egyik féltől sem haragot, a cikk tetszik, Istvánnak öniróniája is van, de Virágnak is igazat kell, hogy adjak.. mivel én is a túlsúlyos kategóriába tartozom.. - nem mindig, de amint végre lemenne egy kemény munkával, kapom az újabb szteroid adagot, ezért az én súlyom is liftezik rendszeresen..
- és persze a túlsúly hozza magával a többi betegséget is..
Megint megállapítottam, hogy téged nem kell félteni! Pályatévesztett ember vagy. Olyan sokszínű. A kettő közül valamelyik biztosan. De jól szórakoztam!

Csak óvatosan, mert még egy lánctalpas katterpillart nem bír el a házad. Úgy, ahogy van, össze fog dőlni! :-)
De undorító. Nekem ez a véleményem!

megtekintés Válasz erre:

Szia Tyson!

Hát, hogy nálam adta el először, vagy sem azt nem tudom, de ez így történt. :))

Üdv.

Stefán

Hát én mindig erről beszéltem. Aki betéved a te utcádba, mindig tudja hová menjen megoldani a gondját. Szakmát tévesztettél. Neked tűzoltónak kellett volna menned.
Sok ismerősöd van, sok gonddal. Neked mindegy, hogy milyen a testtömeg indexe csak megkönnyebbülj. Legalább kipróbáltad az ágyad teherbíró képességét.
Egyesek haragszanak, ha túlsúlyosságukat hozzák rivalda fénybe, mások éppen azért, mert keszeg seggükön nem sokat lehet markolni, a végeredményt tekintve minden mindegy. A lényeg milyen a leányzó fekvése! :-)

megtekintés Válasz erre: Tyson

Szijjja Stefán!
Na ezt a trükkjét nem nállad atta el először, az tutkó
Szassz
Tyson

Szia Tyson!

Hát, hogy nálam adta el először, vagy sem azt nem tudom, de ez így történt. :))

Üdv.

Stefán
Szijjja Stefán!
Na ezt a trükkjét nem nállad atta el először, az tutkó
Szassz
Tyson
 
Na figyi Virág!

Jobban tennéd ha te inkább szakácskönyvet írnál!
Ezt mint javaslatot fogad el tőlem!

megtekintés Válasz erre:

Ugye most nem akarsz engem provokálni? Nem elég, hogy lepontoztál?

Mi okod volt rá?

Köszönöm!!!

Most már tudom, hogy ki az aki kalózkodik! :)

Provokálni? Dehogy! Szerintem vicces volt a vödör-kancsó párosítás. Vagy neked nem tetszett? Pedig jó poén szerintem. Ha nem említed a vödröt eszembe se jut erre esküszöm. Megihlettél na! :-) Adtam egy négyest, mert nálam súrolja a határokat. Mi a baj a négyessel? Én is szoktam kapni. A múltkoriakra ötöst adtam. Mást neked nem szabad? Legközelebb szólj, most már nem tudok módosítani. Most haragszol?

megtekintés Válasz erre: Virág

Sajnos a magasságom és a súlyom arányában már én is bőven elhízottnak számítok a testtömegindexen. Bárhogy is szépítsük a dolgokat. Legalább 15 kilóval kéne könnyebbnek lennem, hogy egészséges súlyom legyen. Ez a szomorú igazság.

Ugye most nem akarsz engem provokálni? Nem elég, hogy lepontoztál?

Mi okod volt rá?

Köszönöm!!!

Most már tudom, hogy ki az aki kalózkodik! :)

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Nem is vagy kövér! És én sem vagyok sovány, csak vékony. Apám lánya! Hm. :-)
Túl élénk a fantáziád, ami persze nem baj. :-)

Sajnos a magasságom és a súlyom arányában már én is bőven elhízottnak számítok a testtömegindexen. Bárhogy is szépítsük a dolgokat. Legalább 15 kilóval kéne könnyebbnek lennem, hogy egészséges súlyom legyen. Ez a szomorú igazság.

megtekintés Válasz erre: Virág

Talán mert kövér vagyok. Hm? ;-)

Szavazás eredmény, csak úgy érdekességképpen:

A férfiaknak tetszenek a duci hölgyek?

Igen, imádom a duci csajokat.
26%
Nem a kilókra hajtok.
23%
Nekem mindegy, csak nő legyen.
5%
Ha lehet kihagyom az élményt.
17%
Húh, NEEEM!!!
29%
Szavazatok száma: 77

Nem is vagy kövér! És én sem vagyok sovány, csak vékony. Apám lánya! Hm. :-)
Túl élénk a fantáziád, ami persze nem baj. :-)

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Éva!
Igen, ez felveti azt a problémát, hogy beteg, sérült emberekről etikus-e poénos cikket írni?! (Anno az egyik felhasználónk - már a nevére nem emlékszem -, meg is sértődött, amikor többen kiálltunk a sérült emberek mellett, amikor azokból bohócot csinált az írásában, és csak arra építette fel a poénjait.)
Szerintem nagyon vékony a határmezsgye ezeknél a témáknál. István írásai azt hiszem abban különböznek az imént említettől, hogy ő itt ÖNIRONIKUS is, és nem csak a másikat helyezi nevetséges helyzetbe a testi hibája miatt, alkalomadtán magát is. Ha ezt kiolvashatjuk az írásból, akkor megállja a helyét!
Üdv,
Pinokkió

Szia Pinokkió!

Veled értek egyet, hogy az István önironikus írásában senkit nem bántott, csak a poén kedvéért egyes részeket kikarikírozott - a teljes igazság nem odaát, hanem nála van - . Az lenne még az aranyos, ha a másik fél megcáfolhatná az egészet, vagy ő is előadhatná az ő verzióját, mint ahogyan itt mindenki a saját szemszögéből ad elő sztorikat. De hát? :-)

Pussz,
Éva

megtekintés Válasz erre:

Szia Pinokkió!

Igen én is csak saját magamon nevettem, mert ahogy a közmondás is mondja. Tűzoltásra bármilyen vödör jó! Ez ennek a kis vitának a viccesebbik része.
De mint írtam is az elején, hogy régen voltam nővel, és a csaj kínálta fel magát.
Miért ne használtam volna ki?

Üdv.

István

Biztosan jól tetted, ha kihasználtad, bár a vödör mint nő, szintén nem túl hízelgő. Valamiért a köcsögre emlékeztet. :))))

megtekintés Válasz erre:

Szia Pinokkió!

Igen én is csak saját magamon nevettem, mert ahogy a közmondás is mondja. Tűzoltásra bármilyen vödör jó! Ez ennek a kis vitának a viccesebbik része.
De mint írtam is az elején, hogy régen voltam nővel, és a csaj kínálta fel magát.
Miért ne használtam volna ki?

Üdv.

István

Szia István!
Szerintem őrizd meg ezt a stílust, és mindig tudjunk rajtad (is) nevetni! (Ez különböztet meg téged a mesteredtől.)
Üdv,
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Én nem a hölgyön nevettem, végig Istvánon! Pedig ha ő írta, rajta nevetek, akkor az nálam önirónia (is).

Szia Pinokkió!

Igen én is csak saját magamon nevettem, mert ahogy a közmondás is mondja. Tűzoltásra bármilyen vödör jó! Ez ennek a kis vitának a viccesebbik része.
De mint írtam is az elején, hogy régen voltam nővel, és a csaj kínálta fel magát.
Miért ne használtam volna ki?

Üdv.

István

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Szia Virág!

Én itt nem fejteném ki a véleményemet még rövid hsz-ben sem, mert az egész nem erről szól. Te keltél hirtelen a kövérek védelmére. Eddig ez fel sem merült. Egy jót nevettünk a cikk poénjain. Nehogy már ebből vita kerekedjék, azt sajnálnák sokan. :-)

Pussz,
Éva

Talán mert kövér vagyok. Hm? ;-)

Szavazás eredmény, csak úgy érdekességképpen:

A férfiaknak tetszenek a duci hölgyek?

Igen, imádom a duci csajokat.
26%
Nem a kilókra hajtok.
23%
Nekem mindegy, csak nő legyen.
5%
Ha lehet kihagyom az élményt.
17%
Húh, NEEEM!!!
29%
Szavazatok száma: 77

megtekintés Válasz erre: Virág

Szia Éva!

Előrevenném, hogy nem akarok ebből vitát és nem kötekedni akarok/akartam. Egyszerűen csak kíváncsi voltam.
De valamit azért válaszolnék.

Hogy nem hiszed, hogy nekem tetszene egy hájpacni… Pfúj, bele se gondolj! Most mondhatnám, hogy ha szeretsz valakit nem a hurkáit számolod. És mondhatnám azt is, hogy saccold meg, hogy 8 év szteroidos kezelés után hány kilós ember lesz egy kezdetben 70 kilósból. Vagy, hogy nézd meg, hogy egy 175 centis embernek mekkora a testtömegindexe, ha olyan 100 kiló felé jár néha, és sose tud lemenni 90 alá, bármivel is próbálkozik. És volt ennél több is. Akkor sem szerettem kevésbé. Na, ennyit az izlésemről.
Persze ez betegségből kifolyó, és azt elnézzük, de ránézésre senkiről se tudhatod, hogy beteg-e vagy hormonzavaros-e, vagy csak szeret hurkagyurka lenni. A kövérség meg tudtommal népbetegség, így nem különíteném el a kettőt. Manapság kórházba kerülnek vele. Szerencsés alkat vagy, hogy nincs ilyesmire szükséged, és remélhetőleg már nem is lesz.

Az, hogy megkérdőjelezem, hogy a cikk kapcsán - ami amúgy jól van megírva, olyan nemtomos stílusban és ezt tessék dicséretnek venni - mit éreznek a túlsúlyosok, az persze csak egy dolog, és téged nem érint, mert sovány vagy.
Azt se tudom elképzelni, hogy a kövérek mind azért esznek annyit, mert nem akarnak lefogyni. Szerinted direkt csinálják? Az általam ismert kövérek alig esznek valamit, csak nem segít az állapotukon. De biztosan vannak kivételek, akiknek nincs önuralmuk.

De semmi baj, tényleg nem akarok itt most vitát gerjeszteni, majd legközelebb azért írjatok valamit az elől deszka, hátul lécekről is. Csak a kiegyenlítődés miatt.
Én majd írok az IQ bajnokokról és utána talán ír valaki az ő-zőkről is, és akkor mindenkit sorra vehetünk.
Jó ötlet nem?

Ha ÖNIRÓNIÁRÓL beszélünk és az annak számít, hogy valaki képes megdugni a kövér guruló krumplit is a sovány krumplikon kívül, hát akkor biztos az volt.

Na puszi! :)
Bocs, hogy hosszú voltam!

A kövérek védelmében

Én nem a hölgyön nevettem, végig Istvánon! Pedig ha ő írta, rajta nevetek, akkor az nálam önirónia (is).
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: